bebişler döndümüüü

vivace

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
65
0
86
Kayseri
slm arkadaşlar şu anda 33. haftamdayım benim ufaklık hala dönmedi yan yatıyo sizlerinki döndümü çok merak ediyorum normal doğum istiyorum ve yan durması sezeryana sebep biliyosunuz yardım lütfena.s.a.s.

döner canım merak etme inşlh.benimki dönmüş 33. haftadayım dktrum yorma kendini va ayakta fazla kalma dedi

benım bebısımın kafası hep asadaydı yan taraflarda dolanıp duruyodum ama sımdı artık ıyıce kasıgıma yerlesmıs 32 haftamdayım..

benimki yaratılıştan dönük :roflol:
benim bebeiş daaha 23 haftalıkmıydım neydım dr dedı senın zıpır donmus assagıya bole oluyrsa normal dogum dusunuyrum senın ııcın demıstı ama hayırlısı tabiii

24 haftamda daha dönmemişti
30 haftamda dönmüştü ama
yavaş yavaş da iniyo oğluşum
kasığımda hissetmek ayrı bir tat
bide hıçkırınca aman aman :)

Bizimkide dönmüş ama doktorum yinede yeri var tekrar pozisyon değiştirebilir dedi demekki hala sizinkide dönebilir

Selam
Benim kızımda 29. haftada dönmüştü. Bundan sonra tekrar yön değiştirmez dedi doktorumuz. Şuan 30. haftadayız.

ben geçen hafta gittim doktora 31 haftalık dönmüş dedi artık pozisyonunu değiştirmez dedi

bende 30.haftamda gitmiştim dr a dönmemişti bir aya kadar dönmezse sezeryanla alırız demişti şimdi 33+2 deyim döndümü bilmiyorum

yaa ne güzel hepinizinki de dönmüş benim boddim yan yatıp duruyo umarım döner 33. haftam bitiyo hala aynıııı:1no2:

bebeğin kafasının aşağıda olması gerekiyo bu haftalarda yani dönmüş olması gerekiyo yavaş yavaş doğum kanalına girmesi gerekiyomuş

bizimkinin de başı sağ aşağıda, ayakları sol aşağıda, poposu da göbeğimin hemen sağında duruyo... anlatımım dağılmış bi bebek düşüncesi veriyo demi... pek anlatamadım ama sanırım yay şeklinde yani...

beimkide kafası aşagıda ama yan mı duruyo bilmiyorum bana sanki sürekli bi saga bi sola dönüyomuş gibi geliyo

benımkı 33 haftalık ve dondu coktan boyle gıderse normal olacak ınsallah senınkıde doner kendıne sıkıntı yapma allah yardımcımız olsun az kaldı :) 7 hafta

31 haftalık benim prensesim bi önceki kontrolümüzde dr ters durduğunu söylemişdi perşembe tekrar kontrolümüz var bende normal doğum taraftarıyım ve bu konuda sıkıntılıyım inş bebişlerimiz dönmüştür

Merhaba,
En son 33+1de kontrole gitmiştim.Doktor bebeğin dönmediğini ve büyüdüğü için dönmesinin giderek zorlaştığını söyledi.26. haftamdan itibaren dönmezse sezeryan ile doğum yapmak durumda olacağımı söylüyor.Bu haftalara gelip dönmeyen bebekler var mı acaba ve doktorlarınız bu duruma ne diyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…