benim bildiğim doğum sancılarıyla birlikte bile bebğin dönebileceği ama bu sanırım sık olan bi durum değildir.umarım bir an önce döner 30. haftamda gittiğimde doktor yüzde 90 döner dedi 34. haftamdayım hala dönmedi sanırım dönmeyecek ve ben de sezeryan olucam :1no2: normal olsun diye çok istiyodummmm
benimkide tersdi ama şimdi dönmüş ben normal doğum istiyorum ama hayırlısı sağlıcakla kucağıma alayımda ve kucağımıza alalımda. matematikci şimdiden kasma kendini rahatla biraz etrafına bak başkalarını bunu yapabiliyorsa sende yapabilirsin ve inanıyorum ki o gün geldiğinde hepimiz buraya çektiğimiz sancıdan acıdan ağrıdan çok mutluluğumuzu yazacağız onu kucağında hayal et kokusunu felan rahatla biraz
arkadaşlar çok mutluyuuummmm dün kontrolüm vardı bebişim dönmüş benim akıllı sıpam dönmüş annesini daha fazla üzmeden döndü şimdi de normal doğumun stresi bastı nasıl olacak bu iş yaaa offff ne stressss
arkadaşlar çok mutluyuuummmm dün kontrolüm vardı bebişim dönmüş benim akıllı sıpam dönmüş annesini daha fazla üzmeden döndü şimdi de normal doğumun stresi bastı nasıl olacak bu iş yaaa offff ne stressss
merak etme ben de aynı yerde duruyo gibi hissediyodum dönmediğinden de çok emindim karnımda hiç bir değişiklik yoktu kafası sağda poposu solda gibiydi ama dönmüş umarım seninkide en kısa zamanda döner
cnm öncelikle hemen cevap yazamadım kusura bakma giremedim nete benim hamileliğim çok da normal geçmedi sürekli sancım oluyodu hele de son 2 aydır baya çok sancım oluyo o yüzdn dönerken de illaki sancım olmuştur ama bunu ben diğerlerinden ayırt edememiş olabilirim ben de ööle duydum dönerken sancı oluyomuş umarım seninki de hemen döner doğum sancısıyla bile dönen varmış umarım yardmcı olabilmişimdir.
merak etme ben de aynı yerde duruyo gibi hissediyodum dönmediğinden de çok emindim karnımda hiç bir değişiklik yoktu kafası sağda poposu solda gibiydi ama dönmüş umarım seninkide en kısa zamanda döner