- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi sema colak
-
ben cok merak ediyorum ya hep hayalimde böyle saglıklı tombik bir bebegimin olmasi var.Benim en son kontrolüm 24+3 te oldu. 880 gramdı oğlum. Bakalım 28. Haftada bizim de kontrolümüz var.
masallah canimm29+2 de 1300 grm boyunu bilmiyorum normal dedi doktor
Benimde o haftalarda o kilolardaydı şimdi 35 haftalığız ama şimdi kilo alımı yavaşladı sanki kızımın 2500 dü 3 gün önce :/29+2 de 1300 grm boyunu bilmiyorum normal dedi doktor
Benimde damarda centik var ilerde yavaslayabilir kilo alimi zaten fazla demedi doktor da tam gununde dedi benim kizim 2300 dogdu hic sikinti olmadi saglikli sihhatli dogsun da kilosu sorun degilBenimde o haftalarda o kilolardaydı şimdi 35 haftalığız ama şimdi kilo alımı yavaşladı sanki kızımın 2500 dü 3 gün önce :/
Aynen canım sağlıklı olsunlarda zaten başka istrğim yokBenimde damarda centik var ilerde yavaslayabilir kilo alimi zaten fazla demedi doktor da tam gununde dedi benim kizim 2300 dogdu hic sikinti olmadi saglikli sihhatli dogsun da kilosu sorun degil
masallahh ✔adete göre 27+1
ultrasyone göre 28+4
boy 38,08 cm
kilo 1.235 gram
sizce nasıl kızımın degerleri
tşkler sizinle aynıyız sanırım sizin kaç çıktı acabamasallahh ✔
daha gitmedim kontrole doktorumu degistirmeyi dusunuyorum iki gundur doktor bakiyorum bakalim ne olacaktşkler sizinle aynıyız sanırım sizin kaç çıktı acaba
hayir cok ilgisiz ve sezeryan istedigimi bildigi halde normal dogum olacak diye tutturan benim dusuncelerimi onemsemeyen birineden ki memnun değil misin
oo masallahh34 haftada - 2450 g.
oo masallahh
Bence çok iyi.neden üzülüyorsun doğuma kadar bir kilo daha alır inşallahBenimde o haftalarda o kilolardaydı şimdi 35 haftalığız ama şimdi kilo alımı yavaşladı sanki kızımın 2500 dü 3 gün önce :/
İnşallah alır bugün doktora gittim kontrol vardı 2500 dü şimdi 2519 sadece 19 gram almış çok yavaşladı kilo alımı inşallah alır yaa doktor gün verdi bugün 29 haziranda doğum inşallahBence çok iyi.neden üzülüyorsun doğuma kadar bir kilo daha alır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?