- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 28
- Konu Sahibi sema colak
-
İnşallah alır bugün doktora gittim kontrol vardı 2500 dü şimdi 2519 sadece 19 gram almış çok yavaşladı kilo alımı inşallah alır yaa doktor gün verdi bugün 29 haziranda doğum inşallah
Evet canım spinal sezeryan olucak :)Sezeryan galiba senin. :)
sezeryan mi ?İnşallah alır bugün doktora gittim kontrol vardı 2500 dü şimdi 2519 sadece 19 gram almış çok yavaşladı kilo alımı inşallah alır yaa doktor gün verdi bugün 29 haziranda doğum inşallah
Evet canım spinal sezeryan olucak bebeğim ters olduğu için dönmedi hiçsezeryan mi ?
hayirlisi olsun canimEvet canım spinal sezeryan olucak bebeğim ters olduğu için dönmedi hiç
gittiniz ki kontrole kacmids?Benim en son kontrolüm 24+3 te oldu. 880 gramdı oğlum. Bakalım 28. Haftada bizim de kontrolümüz var.
Gittim canım. 1550 gram olmuşuz... Biraz tombik olacak dedi doktorum..28+1 idik kontrol günü.gittiniz ki kontrole kacmids?
ayy masallah bizim doktorumuz da aynisini soylediGittim canım. 1550 gram olmuşuz... Biraz tombik olacak dedi doktorum..28+1 idik kontrol günü.
insallah33. Haftaya girdim. 2 kiloya yakın. Kilosu bir hafta geriden geliyor dedi. Kafaya takmak istemiyorum sağlık sorunu olmadığı sürece ama yine de üzülüyorum haliyle. Bu hafta çok dikkat ettim cevizler,ballar, sütler,bademler,muzlar. .... İnşallah bir daha ki kontrolde ilerleme kaydetmiş olabiliriz
Benimde geriden giderdi 10 gün kadar.bende maden suyu ceviz ev mayasından doğal yoğurt yedim.simdi haftasına göre normale döndü.34+3 de 2550 gramdı.33. Haftaya girdim. 2 kiloya yakın. Kilosu bir hafta geriden geliyor dedi. Kafaya takmak istemiyorum sağlık sorunu olmadığı sürece ama yine de üzülüyorum haliyle. Bu hafta çok dikkat ettim cevizler,ballar, sütler,bademler,muzlar. .... İnşallah bir daha ki kontrolde ilerleme kaydetmiş olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?