bebisler kac kiloo

İnşallah alır bugün doktora gittim kontrol vardı 2500 dü şimdi 2519 sadece 19 gram almış çok yavaşladı kilo alımı inşallah alır yaa doktor gün verdi bugün 29 haziranda doğum inşallah

Sezeryan galiba senin. :)

26+6 yken boy:46 cm kilo:850 gr cikti ve bana zayif geldi boyu da fazla uzun geldi canim.. saglikli olsunlar insallah ama bende simdi konu actim keske acmasaydim bu konuyu gormemisim..

Tecrubeli anneler birşey sormak istiyorum - konuylga alakalı degil ama biri cvp verirse rahatlaya bilirim, endişeleniyorum kusura bakmayın oyuzden

Bagırsak hareketliligi, birden cok kez wc çıkma ihtiyacı, hafif karnınıza kramp girme, üşütmüş gibi bi agrı girme olur mu dogum öncesi? Bir degişiklikler oluyor bu gece bana ama ,.....oof bilemiyoruuummm
Perşembe 1cm açılmam vardı ... şu an yine hafif mide karın agrısı gibi birşey hissediyorum hatta bagrsaklarda gurultu da var. Bazen demir ilaçım da geni bu şekilde etkilerdi ama emin degilim ondan mı yoksa bu bir dogum belirtisi mi? Bilgisi olan yazarsa seviniriimmm

33. Haftaya girdim. 2 kiloya yakın. Kilosu bir hafta geriden geliyor dedi. Kafaya takmak istemiyorum sağlık sorunu olmadığı sürece ama yine de üzülüyorum haliyle. Bu hafta çok dikkat ettim cevizler,ballar, sütler,bademler,muzlar. .... İnşallah bir daha ki kontrolde ilerleme kaydetmiş olabiliriz

insallah

Benimde geriden giderdi 10 gün kadar.bende maden suyu ceviz ev mayasından doğal yoğurt yedim.simdi haftasına göre normale döndü.34+3 de 2550 gramdı.

34+2 de 2287 nasıl kızlar zayıfmi daha alırmı kilo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…