• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişler terleyince ne yapıyorsunuz?

ckozkan

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
403
2
316
Ankara
Kızlar yaz başından beri ne yapacağımı şaşırdım...Yatarken veya arabada biryere götürürken sırtı ter içinde kalıyor üşütüp hasta olmasından korkuyorum ter malum soğuyup buz gibi oluyor yattığı yere çarşafmı sermedim, sırtına bezmi sokmadım, incemi giydirmedim yinede faydası yok...Su verme konusunda da kafam karıştı bazı doktorlar verdirmezken kimide içebildiği kadar su verin diyor :uhm:

ben arabaya binerken sırtına binmeden bez koyuyorum arabadan inerken bezi alıyorum.. gecede terlediyse bez koyuyorum sırtına bidahaki emmede alıyorum.. yalnız bu su olayına benimde kafam takılıyo ben arada mama veriyorum 3 günde bi 5 günde bi falan peşinden su vermem gerekirmi yoksa bidahaki emmede o su ihtiyacını karşılarmı?

oglumun sırtına ınce havlu koy terını ıyıce emsın ben ole yapıyorum ama benım bebıs cok terlemıyor ben su verıyorum kızlar ıcebıldıgı kadar ıcıyor ama kavonoz amamsı verdıgımde verıyorum yanı emme dısında verıyorum bısey olduguda yok sonucta suuubu sıcaklarda su ıhtıyacı cocuklar ıcınde bızler ıcındecok onemlı

yani yaseminsen versemmi ki bende su sadece beni emdigindede mi versem? bide kavanoz mamasını kaşıkla veriyosun sanırım ne kadarlıkken başladın cnm?

terleyince sık sık çamaşırını değiştir yada arkadaşların dediği gibi ince küçük havlulardan koyabilirsin..yalnız sık sık kontrol etki teri bu sefer havluda kurumasın..
canım bende oğluma küçükken mamadan sonra bol bol su verirdim..içi yanar bebeğin bu sıcaklardaaa..
bebeğinizi sağlıkla büyütmeniz dileğiyle...

benimde derdim bu sıcaklarda ter
bende sırtına ter çeken minik bezlerden koyuyom yatarken sık sık değiştiriyom çok terliyor yavrum da alışmış psikopat anasına hiç uyanmıyor ben bez değiştitirken.9
ayrıca emmelerden sonrada değiştiriyom üstünü çok terliyo emerken ya
dra sordum suyu ver dedi bu sıcaklarda bir kaç çay kaşığı öyle lıkır lıkır içmeyecek dediver dedi veriyom bende

Kızlar yaz başından beri ne yapacağımı şaşırdım...Yatarken veya arabada biryere götürürken sırtı ter içinde kalıyor üşütüp hasta olmasından korkuyorum ter malum soğuyup buz gibi oluyor yattığı yere çarşafmı sermedim, sırtına bezmi sokmadım, incemi giydirmedim yinede faydası yok...Su verme konusunda da kafam karıştı bazı doktorlar verdirmezken kimide içebildiği kadar su verin diyor :uhm:

bebegin saglikli bir cocuk terlemesi buna isaret ama tabi sen tedbirini al usutmesin terin onune gecmen zor sanirim bunyesi bunu yapiyor suya gelince benim kizimin dr yaz bebeklerinde suya ihtiyac mutlaka olurmus su verilmesinin asiriya kacmadan dogru oldugunu soyledi ben 15gunlukken bile verdim gaz ve kabizlik sorununu suyla astik

benım oglumda cok terlıyor hele emerken sık sık ustunu degıstırıyorum oglum 4 aylık ek gıdaya gecmedık sadece anne sutu emıyor dogdugundan berı su verıyorum ılk zmanlar az az verıyodum ama bı sıcaklarda cok verıyorum valla lokur lokur ıcıyo nerdeyse 50 60 cc su verıyorum gunde zaten bebek sutten alıyo ama onuda terıyle atıyo vucudunun suya cok ıhtıyacı var agzı kuruyo sureklı bız susuz durabılıyomuyuz ben suyu cok severım doktorada sormadım bıle tabı sız bılırsınız yıne kendı gorusum

ben su vermiyorum sadece emziriyorum bezi resmen çiş dolu oluyor geçen tv dr çok aşırı sıcakalr 50 derece gibi olursa emzirenlerde su vermeli demişti mama verenler su vermeli

yani yaseminsen versemmi ki bende su sadece beni emdigindede mi versem? bide kavanoz mamasını kaşıkla veriyosun sanırım ne kadarlıkken başladın cnm?

ewet cnm verebılırsın bu kadar endıselenme bence sadece su bu
kavonoz mamasınıda kasıkla verıyorum daha baslıyalı bi kac gun oldu ben kendım evde corba yapıp verıyorum kavonoz amalarınıda ole cok sık vermıycem nasılsa kendım yapıyorum daha saglıklı bence

Zaten su konusunda insanin aklini kariştiran hep doktorlar değilmi
ben ilk başta vermeyecem diyodum ama annem kizdi şimdi çok salaklik etmişim veriyorum ben bhepte verdim oluşum 4 ayin içinde sudan ne zarar gelirki siz bilirsiniz ama bebişleri susuz birakmayin emi

bebeğin zaten minicik olan karnını suyla doldurmamak kaydıyla içinizden su vermek geliyorsa bir kaç çay kaşığı verilebilir bence ben daha hiç bişey vermedim sadece anne sütü ama mama veriyorsanız o ayrı mutlaka su vermelisiniz ben de terleyince ılık suya sokuyorum ya da yüzünü yıkıyorum ama arabada terlediyse arabadan inince sırtına ince battaniyesini alıp eve gelince de değiştiriyorum çok da sakınmıyorum açıkçası sakınan göze çöp batıyor çünkü

Back
X