• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişler

rose01

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
602
0
316
Adana
kızlar oğlum 1,5 aylık hep elini ağzına götürüyor aç diye meme beriyorum yok almıyor ama alışkanlık yapmış sizce normalmi

eğer emmek için götürmüyorsa belki dişleri kaşınıyordur,diş çıkartacaktır.doktorumuz bize öyle söylemişti,salyası varsa,dişetlerinde kızarıklık varsa diştendir

canım benim kızım 2 aylık oda ilk zamanlar elini sürekli agzına götürürdü ,son zamanlarda işi iyice ilerletti bi yapışıyo lok lok emiyo ,bebeklerde emme reflexi normal ,elini emecegine bari emzik emsin diye emzik veriyorum

benimkide aynı durumda 2,5 aylık herhalde dişi kasınıyor canım cünkü huzursuzlukta başladı

canım bebişlerin tek reflexi emmek oldugu ıcın yapıyordur,emzik alıyorsa tavsıye ederım benımkı almadı emzıgı ,baş parmagını emıyor malesef uyuyacagı felan zaman

Benimkide aynısını yapıyor hatta bazen öyle sokuyorki elini ağzına midesi bulanıyor.Gayet normal emme içgüdünden kaynaklanıyor.Bende elini emmesin diye emziğe alışırmaya çalışıyorum ama almıyor.Akşamları özellikle uyuyacağı zaman yapıyor..

benımkıde emıyor hatta bazen şapırdata şapırdata.cok sevımlı oluyorlar degılmı.bazen nerdeyse tum elını agzına sokuyor sonrada mıdesını bulandırırıp korkuyor.ben emdıgını gorunce cekıyorum elını agzından

bizim hanımefendide elini emmeye başladı.2 aylık emzik veriyorum almıyor.ama elini iştahlı iştahlı emiyor

ohoo benımkı lapur lupur cok cok amıyo valla ama dıs cıkarcak galıba huzursuz bıde cok salyası var bakalım hayırlıısı

benim kontesim acıkınca artık ağlamıyo deli gibi elini emiyo. geceleri onun elini emme sesine uyanıyorum.kafada hızlı hızlı bi sağa gidiyo bi sola. Öyle tatlı oluyoki hertarafını ısırasım geliyo.

benim kızım 2.5 aylık.el emmek çocuğun motor gelişiminde varmış.daha sonra ellerini fark edip ellerine bakıyorlar.sonra ellerine aldıkları nesneleri ağızlarına götürmeyi öğrenecekler bu sayede.arada bir emzik verilsede ellerini emmelerine müsade etmeliyiz gelişimleri açısından.

Canim o bence kendini kesfediyo.Bazen bakiyorum resmen ellerini inceliyo agzina goturmeye calisiyo.Emzik denedinmi canim o oyalar belki.

Back
X