geçmiş olsun canım ya doktorun mutlaka söylemiştir ama emiyorsa azar azar ve sık sık emzir bol sıvı ver yoğurt ve patates de yedirmeye çalış biran önce iyileşir inşallah :Saruboceq:
canım senin adına çok sevindimbiz de sonunda adam gibi kahvaltıya başladık oğlum inanılmaz bir şekilde dünden beri 1 bardak süt eşliğinde ekmek içiyle yumurta ve peynir yiyor lokmaları da ağız dolusu evire çevire yiyor küçücük bir parçayı bile kabul etmeyen çıkaran çocuk birdenbire çiğnemeyi ve yutmayı öğrendi. demek ki zamanı varmış , her çocuk farklı gelişiyor sonuçta ben de mutluyum ne diyim
dun tum gece hastanede gecirdik kiz rotavirus kapmis kusma ates ishal helak oldu yavrum gorseniz yeniden istahi acilmisti kuzumun cumartesi salak kafam arkadasin oglu ayni sikayetten hastaydi ona gittim bizim akilli kizda oglanin sulugundan su icmis ben gorene kadar elinden aldim ama bulasti hep benim sucum esime demedim bilse cildirir nasil halsiz asi yaptirmadim iyikide yaptirmamisim faydasini gormeyecegimi 3doktor tekrar tekrar soyledi hatta dahada icinden cikilmaz boyuta gelir bagirsak enfeksiyonuna kadar varirdi dediler simdi iyi ama sadece sivi verilicek az once biraz bebelac ve aptamille biberona sut yaptim icti ardindan azicik yogurt pilav tazefasulye yedi sukur cikarmadi simdide mediset verdim uyudu hic hali yok aman kizlar bu nisan ayina kadar virus aktif etraftaymis hasta insanlara yaklastirmayin kendi ellerinizi bebeklerinkini ve sevmek isteyenlerini uyararak yikatin kirilan kirilsin sapsup opmesinler tam virus ayi bol sivi verin tum sebzeleri iyi yikayin dun gece halini gorseniz acirdiniz sukur kusma durdu ishalde sadece sabah vardi ateside azaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?