Ben yokken 2. dalya olmuş ama ucundan yakaladım. Topiğin bahtısızı olarak kambersiz düğün olmaz misali bensiz 2. dalya demenizi kabul edemezdim yettim geldim :))) Canlarım hepinize ilginizden dolayı ne kadar teşekkür etsem az. Beni çok sevindirdiniz.Şule'm, nnuray'ım canlarım sizlere çok geçmiş olsun. İpek bebeğin yeni incisi hayırlı olsun. Ben yokken çok ilerlemişsiniz şöyle okumaya çalıştım. Atladığım bir haber varsa özür dilerim. Gelelim Çınar'a. Çınar çok hastalandı. Doktorumuz iğne vermişti. Hatta ilk iğnesini kendisi yaptı. Özellikli bir iğne olmadığını, tüm polikliniklerde yaptırabilceğimi söyledi. Cuma günü ben polikliniğe gitmedim aman çocuğumun canı acımasın diye hastaneye götürdüm ve bir bebek hemşiresine yaptırmak istedim. Doktorumun bağlı olduğu hastaneye gittim ve bir sorun yaşadık. O gece gözetimde kaldık. Sonrasında da bugüne kadar yattık. Allah'a çok şükür kabus bitti. Allah kimseyi evlat acısı ile terbiye etmesin. Bu arada Çınar'ın içine küçük hüsamettin kaçtı. Anne diye sesleniyordu duymazsam heeyy diye bağırıyordu. Sonra anne heeeeyy diye ikisini birleştirdi. En son tembellik edip aneeeyy diye kısalttı. Şimdi aney ve babey olarak hayatımızı sürdürüyoruz :)) boğazına gelince sadece doktorunun yedirdiklerini yedi. Aralarında hissi bi münasebet var sanırım yada korkuyor korkudan yiyor henüz çözemedim :)))) Şimdilik benden bu kadar. Hepinize tekrar çok teşekkür ederim. Sevgiler
Canım Çınarada çok geçmiş olsun biraz bahtsız bir olay yaşamıssınız inşallah bir daha olmaz.Ben yokken 2. dalya olmuş ama ucundan yakaladım. Topiğin bahtısızı olarak kambersiz düğün olmaz misali bensiz 2. dalya demenizi kabul edemezdim yettim geldim :))) Canlarım hepinize ilginizden dolayı ne kadar teşekkür etsem az. Beni çok sevindirdiniz.Şule'm, nnuray'ım canlarım sizlere çok geçmiş olsun. İpek bebeğin yeni incisi hayırlı olsun. Ben yokken çok ilerlemişsiniz şöyle okumaya çalıştım. Atladığım bir haber varsa özür dilerim. Gelelim Çınar'a. Çınar çok hastalandı. Doktorumuz iğne vermişti. Hatta ilk iğnesini kendisi yaptı. Özellikli bir iğne olmadığını, tüm polikliniklerde yaptırabilceğimi söyledi. Cuma günü ben polikliniğe gitmedim aman çocuğumun canı acımasın diye hastaneye götürdüm ve bir bebek hemşiresine yaptırmak istedim. Doktorumun bağlı olduğu hastaneye gittim ve bir sorun yaşadık. O gece gözetimde kaldık. Sonrasında da bugüne kadar yattık. Allah'a çok şükür kabus bitti. Allah kimseyi evlat acısı ile terbiye etmesin. Bu arada Çınar'ın içine küçük hüsamettin kaçtı. Anne diye sesleniyordu duymazsam heeyy diye bağırıyordu. Sonra anne heeeeyy diye ikisini birleştirdi. En son tembellik edip aneeeyy diye kısalttı. Şimdi aney ve babey olarak hayatımızı sürdürüyoruz :)) boğazına gelince sadece doktorunun yedirdiklerini yedi. Aralarında hissi bi münasebet var sanırım yada korkuyor korkudan yiyor henüz çözemedim :)))) Şimdilik benden bu kadar. Hepinize tekrar çok teşekkür ederim. Sevgiler
Teyzeleri benim kızım hala hasta benden geçti onada çok üzülüyorum şimdiye kadar hiç hasta olmamıştı yavrum ben hasta olmasaydım gene olmıyacaktı belkide. Neyse ki yemek yiyor ona seviniyorum. Bugün sabah yine mısır unu, süt, irmik ve yumurta karışımı yaptım içine pynir ve ceviz fındık kattım bir güzel yedi bunu ben iyi tuttum baktım başka bişey yemiyor direk bunu yapıyorum kahvaltıya. Arada elma rendesini yedi, öğlen 2 köfte yedi ikindi yoğurt yedi ve akşam yumurtalı ıspanak yedi. Tabi uyku saatlerinde de emiyor. Gece de sütünü veririm tamam.
Geçmişolsun ama kendini suçlama heralde isteye isteye hasta olmadın sende.Teyzeleri benim kızım hala hasta benden geçti onada çok üzülüyorum şimdiye kadar hiç hasta olmamıştı yavrum ben hasta olmasaydım gene olmıyacaktı belkide. Neyse ki yemek yiyor ona seviniyorum. Bugün sabah yine mısır unu, süt, irmik ve yumurta karışımı yaptım içine pynir ve ceviz fındık kattım bir güzel yedi bunu ben iyi tuttum baktım başka bişey yemiyor direk bunu yapıyorum kahvaltıya. Arada elma rendesini yedi, öğlen 2 köfte yedi ikindi yoğurt yedi ve akşam yumurtalı ıspanak yedi. Tabi uyku saatlerinde de emiyor. Gece de sütünü veririm tamam.
Bizimkide ağlıyor hatta artık doktoru görür görmez ağlıyor özel aşılarını doktor yaptığında nefret ediyor diye biliriz.Bu ay bizimde kan tahlilimiz var ona göre demire ya devam ya tamam aslında Taylan'nın yanakları oyuncak bebekler gibi kırmızı kırmızı sanırım gerek kalmayacak ama bunu doktor karar vermeli diye düşünüyorum.Canı azıcık acıyacak ve bir kaç gün içinde bunu hatırlamıyacak ama sağlığını detaylı bilmemiz ve demir vitami çok önemli olduğundan tabiki yaptırıcam.ya birde şu 1 yaş kontrolünde doktoru illa kan aldırın kan sayımı için, rutin kontrol dedi ama bebeğim çok ağlıyo. hiç aldırmak istemiyorum, kansız gibi bir hali de yok hiç. ne dersiniz?
Bizimkide ağlıyor hatta artık doktoru görür görmez ağlıyor özel aşılarını doktor yaptığında nefret ediyor diye biliriz.Bu ay bizimde kan tahlilimiz var ona göre demire ya devam ya tamam aslında Taylan'nın yanakları oyuncak bebekler gibi kırmızı kırmızı sanırım gerek kalmayacak ama bunu doktor karar vermeli diye düşünüyorum.Canı azıcık acıyacak ve bir kaç gün içinde bunu hatırlamıyacak ama sağlığını detaylı bilmemiz ve demir vitami çok önemli olduğundan tabiki yaptırıcam.
Ben yokken 2. dalya olmuş ama ucundan yakaladım. Topiğin bahtısızı olarak kambersiz düğün olmaz misali bensiz 2. dalya demenizi kabul edemezdim yettim geldim :))) Canlarım hepinize ilginizden dolayı ne kadar teşekkür etsem az. Beni çok sevindirdiniz.Şule'm, nnuray'ım canlarım sizlere çok geçmiş olsun. İpek bebeğin yeni incisi hayırlı olsun. Ben yokken çok ilerlemişsiniz şöyle okumaya çalıştım. Atladığım bir haber varsa özür dilerim. Gelelim Çınar'a. Çınar çok hastalandı. Doktorumuz iğne vermişti. Hatta ilk iğnesini kendisi yaptı. Özellikli bir iğne olmadığını, tüm polikliniklerde yaptırabilceğimi söyledi. Cuma günü ben polikliniğe gitmedim aman çocuğumun canı acımasın diye hastaneye götürdüm ve bir bebek hemşiresine yaptırmak istedim. Doktorumun bağlı olduğu hastaneye gittim ve bir sorun yaşadık. O gece gözetimde kaldık. Sonrasında da bugüne kadar yattık. Allah'a çok şükür kabus bitti. Allah kimseyi evlat acısı ile terbiye etmesin. Bu arada Çınar'ın içine küçük hüsamettin kaçtı. Anne diye sesleniyordu duymazsam heeyy diye bağırıyordu. Sonra anne heeeeyy diye ikisini birleştirdi. En son tembellik edip aneeeyy diye kısalttı. Şimdi aney ve babey olarak hayatımızı sürdürüyoruz :)) boğazına gelince sadece doktorunun yedirdiklerini yedi. Aralarında hissi bi münasebet var sanırım yada korkuyor korkudan yiyor henüz çözemedim :)))) Şimdilik benden bu kadar. Hepinize tekrar çok teşekkür ederim. Sevgiler
Çok geçmiş olsun canım haber alamayınca merak ettim çınar paşamıBen yokken 2. dalya olmuş ama ucundan yakaladım. Topiğin bahtısızı olarak kambersiz düğün olmaz misali bensiz 2. dalya demenizi kabul edemezdim yettim geldim :))) Canlarım hepinize ilginizden dolayı ne kadar teşekkür etsem az. Beni çok sevindirdiniz.Şule'm, nnuray'ım canlarım sizlere çok geçmiş olsun. İpek bebeğin yeni incisi hayırlı olsun. Ben yokken çok ilerlemişsiniz şöyle okumaya çalıştım. Atladığım bir haber varsa özür dilerim. Gelelim Çınar'a. Çınar çok hastalandı. Doktorumuz iğne vermişti. Hatta ilk iğnesini kendisi yaptı. Özellikli bir iğne olmadığını, tüm polikliniklerde yaptırabilceğimi söyledi. Cuma günü ben polikliniğe gitmedim aman çocuğumun canı acımasın diye hastaneye götürdüm ve bir bebek hemşiresine yaptırmak istedim. Doktorumun bağlı olduğu hastaneye gittim ve bir sorun yaşadık. O gece gözetimde kaldık. Sonrasında da bugüne kadar yattık. Allah'a çok şükür kabus bitti. Allah kimseyi evlat acısı ile terbiye etmesin. Bu arada Çınar'ın içine küçük hüsamettin kaçtı. Anne diye sesleniyordu duymazsam heeyy diye bağırıyordu. Sonra anne heeeeyy diye ikisini birleştirdi. En son tembellik edip aneeeyy diye kısalttı. Şimdi aney ve babey olarak hayatımızı sürdürüyoruz :)) boğazına gelince sadece doktorunun yedirdiklerini yedi. Aralarında hissi bi münasebet var sanırım yada korkuyor korkudan yiyor henüz çözemedim :)))) Şimdilik benden bu kadar. Hepinize tekrar çok teşekkür ederim. Sevgiler
Şuleye katılıyorum nihayet kavuştuk Kraliçemize,umarım bir daha bu kadar uzun ayrı kalmayız.Canım çok çok geçmiş olsun Çınar'ıma.Ben yokken 2. dalya olmuş ama ucundan yakaladım. Topiğin bahtısızı olarak kambersiz düğün olmaz misali bensiz 2. dalya demenizi kabul edemezdim yettim geldim :))) Canlarım hepinize ilginizden dolayı ne kadar teşekkür etsem az. Beni çok sevindirdiniz.Şule'm, nnuray'ım canlarım sizlere çok geçmiş olsun. İpek bebeğin yeni incisi hayırlı olsun. Ben yokken çok ilerlemişsiniz şöyle okumaya çalıştım. Atladığım bir haber varsa özür dilerim. Gelelim Çınar'a. Çınar çok hastalandı. Doktorumuz iğne vermişti. Hatta ilk iğnesini kendisi yaptı. Özellikli bir iğne olmadığını, tüm polikliniklerde yaptırabilceğimi söyledi. Cuma günü ben polikliniğe gitmedim aman çocuğumun canı acımasın diye hastaneye götürdüm ve bir bebek hemşiresine yaptırmak istedim. Doktorumun bağlı olduğu hastaneye gittim ve bir sorun yaşadık. O gece gözetimde kaldık. Sonrasında da bugüne kadar yattık. Allah'a çok şükür kabus bitti. Allah kimseyi evlat acısı ile terbiye etmesin. Bu arada Çınar'ın içine küçük hüsamettin kaçtı. Anne diye sesleniyordu duymazsam heeyy diye bağırıyordu. Sonra anne heeeeyy diye ikisini birleştirdi. En son tembellik edip aneeeyy diye kısalttı. Şimdi aney ve babey olarak hayatımızı sürdürüyoruz :)) boğazına gelince sadece doktorunun yedirdiklerini yedi. Aralarında hissi bi münasebet var sanırım yada korkuyor korkudan yiyor henüz çözemedim :)))) Şimdilik benden bu kadar. Hepinize tekrar çok teşekkür ederim. Sevgiler
merhaba arkadaşlar bende kk da gezinirken şöle bi bakim dedim yazdıklarınız paylaşımlarınız çok güzel benim tam 10 dk sonra bir yaşına giricek bir oğlum var Önder Faruk
bazen bende şaşırıyorum ne yediricem diye gerçi dr artık büyük insanın yediği herşeyi yiyebilir dedi tuz hariç ama yinede herşeyi yemiyoki özellikle şu kahvaltı olayı siz napıyosunuz arkadaşlar kısaca bana bir yardımcı olurmusunuz acaba
hepinizi çok öpüyorum hoşçakalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?