bezimiz prima diğer bütün bakım ürünlerimiz cihicco pişik kermide dahil ben çok memnun kaldım
Canım ben dalinin 3lü koruma olan pişdik kremini kullanıyorum harika bir kez sürüyorsun diğer açtığında pişik filan yok bez de primanın beyazı ayda yeşilini kullandım ama bu sefer molfix aldım ilk kez indirimde diye bakalım nasıl çıkacak ama beyaz primanın göstergesi olduğu için çok iyiydikızlar, bu başlığı açmamın sebei, bebeişleirne kullandığınız ve memnun olduğunuz ürünleri burada paylaşmanız, hangi ürün çeşidi olursa olsun burada paylaşım yapalım,
ben bebişime 2 tür pişik kremi kullanıyorum, birisi doktorumun yazdığı hametan jel, diğeri mustela pişik kremi, bu zmana kadar ikisinden de memnundum oysa sıcaklar iyice artıkça pişiği artmaya başladı, sizler ne kullanıyorsunuz, ne tavsiye edersiniz?
beze gelince şimdi primayı kullanıyorum çok memnunuz ama huggiste indirim vardı onu deneyeceğim baklaım o nasıl çıkacak?
bez olarak prima. biz yeni doğan kullanıyorduk şimdi hala kullanıyoruz ve daha iyisini duymadım, görmedim., şampuan'da dalin kullanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?