İlk doğduğunda prima premium care kullandım fakat zamanla bezin petek dokusu oğlumun popo ve testislerine yapıştığı için bırakıp prima aktif bebek'e geçtim. Kızımda da aktif bebek kullanmıştım. Çok çok memnunum asla sızma, taşma, pişik vs olmadı. Pişik kremi olarak da popolin kullanıyorum. Arada altını açtığımda uyguluyorum hiç pişik olmadı. Annem bende popolin kullanmış, kardeşimde de kullandı. Ben kızımda kullandım ve şimdi de oğlumda kullanıyorum :)
Benim kaka hep sirtina cikiyo ne yapcam bilemiyorum prima aktif bebek 3+ kullaniyorum neden geciyo acaba baglayamiyo muyum ki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bez küçük ya da büyük geliyor olabilir yoksa prima asla sızma yapmaz. Bi de azcık sıkı bağla bantlarını canım zaten esnek canı yanmaz. Öne az, arkaya çok ver bezi öyle bağla.
Tamam oyle yapayim bi deniyim 3 kullaniyoduk 3+ aldm 5850 idi son kontrolde simdi 6500 falan olmstr ama 12 kg kadar falan kullaniliyo yaziyo sanirim fazla sikmadm ben bezi tesekur edermm
canım kızımda çok kaka yapınca felan yanından çıkıyo..prima aktifbebek 4 numaraya başladık..3 numara sıkıyodu.memnunum ama..
Ben de genel olarak.memnunum huggies cisi bile sizdiriyodu. Prima kakayi sizdirmaz da cok gazli yapiyo bizim oglan ondan cikiyo heralde sirtina kadar
hımm geçenlerde bi huggies alım mi dedim vazgeçtim sonra, demek öyle..prima gayet ii ne bi tahriş yapıyo,ne pişik..akşam bağlıyorum sabah alıyorum çişi çok ii tutuyo.bence kakanın dışına çıkması yapışlarından kaynaklı..
Herkese merhaba
ben sizlere biberon sormak istiyorum.
kızım 3.5 aylık. Avent yeni doğan biberon almıştım ve sadece 2 kere emdi küçük hanım. Şimdi maalesef almıyor. Zaten emzik de almadı. Yani anne memesi dışında yabancı bir cisim istemiyor.
Yakında işe başlama ihtimalim var ve bu konuda yardıma ihtiyacım var.
dr. brown's wide neck biberon tavsiye ettiler ama bu biberon gaz ve kolik sorunu olanlar için. Hem zaten yakında ek gıdaya da gececeğim. Ben sadece anne sütünü içebilemesi için biberon istiyorum. Anne memesine en yakını Avent diyorlar zaten bende bu yüzden almıştım, sizce biberon emziğini mi değiştirmeliyim. Daha yogun akan mı almalıyım.
Fikirlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.
Bazi bebekler hic emzik istemiyor bazilari ise en uyduruk en ucuz tabir edilen emzikleri sevebiliyor siz en guzeli pahalisi diye aldiklariniza bakmiyorlar :) birkac secenek deneyin derim almiyorsada biberon yerine yeni dogan bebeklere doktorlar kasikla mama yedirmelerini tavsiye ederler o yontemi deneyebilirsinizHerkese merhaba
ben sizlere biberon sormak istiyorum.
kızım 3.5 aylık. Avent yeni doğan biberon almıştım ve sadece 2 kere emdi küçük hanım. Şimdi maalesef almıyor. Zaten emzik de almadı. Yani anne memesi dışında yabancı bir cisim istemiyor.
Yakında işe başlama ihtimalim var ve bu konuda yardıma ihtiyacım var.
dr. brown's wide neck biberon tavsiye ettiler ama bu biberon gaz ve kolik sorunu olanlar için. Hem zaten yakında ek gıdaya da gececeğim. Ben sadece anne sütünü içebilemesi için biberon istiyorum. Anne memesine en yakını Avent diyorlar zaten bende bu yüzden almıştım, sizce biberon emziğini mi değiştirmeliyim. Daha yogun akan mı almalıyım.
Fikirlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.
En iyi bebeğe göre değişir bana iyi gelen size yaramaz ama bize en iyi gelenleri paylaşayım :kızlar, bu başlığı açmamın sebei, bebeişleirne kullandığınız ve memnun olduğunuz ürünleri burada paylaşmanız, hangi ürün çeşidi olursa olsun burada paylaşım yapalım,
ben bebişime 2 tür pişik kremi kullanıyorum, birisi doktorumun yazdığı hametan jel, diğeri mustela pişik kremi, bu zmana kadar ikisinden de memnundum oysa sıcaklar iyice artıkça pişiği artmaya başladı, sizler ne kullanıyorsunuz, ne tavsiye edersiniz?
beze gelince şimdi primayı kullanıyorum çok memnunuz ama huggiste indirim vardı onu deneyeceğim baklaım o nasıl çıkacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?