Bebişlere ne isim düşündünüz kızlar??

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.182
103
kızlar inşlh bebeğimi sağlıkla kucağıma alırsam kız olursa Hanne erkek olursa Hüseyin. Bir kızım var oğlum olsun isterim tabi ama kızımızda olabilir tabi eşimle böyle belirledik rabbim nasip etsin. Siz ne düşündünüz kız yada erkek ?

Sağlıkla al kucağına Can'ım çok güzel isim ismiyle yaşasın

benim oğlum olacak Alpaslan olacak adı :)
canım öğrendin mi cinsiyeti ne güzel ya darısı başıma inşallah ben de oğlum olacak gibi hissediyorum hep başından beri

Bnde dha hamiş değilim ama kısmet ederse rabbim erkek olursa bulut kız olursa aylina istiyorum :)) oyy olsun da bi inş yaa fikrim değişir blki geçen gece rüyamda doğum yaptım doktor bnm ismimi koyun çok zor bi doğumdu dedi güneş koyduk kız olmuş fln rüyası bile güzeldi :))

Rabbim sana anneliği tattırsın bian önce inşlh çok güzel isimler eminim bebeğine çok yakışacak

Bebiş sonuçta her isim yakışır :) güzel dileklerin için teşkkr ederim inş sende sağlıkla kucağına alırsın :)

sağol canımm ya çok mutluyum valla :)
hadi gözün aydın canım ben de mümkün olduğunca öne çekmeye çalşıyorum randevuyu 3 aralıkta gidicem 6 aralık haftaiçine geliyor eşim de ben de çalışıyoruz diye haftasonu gelelim dedik diycem doktora 3 gün 3 gündür ne kadar öne alabilirsem o kadar iyi

dimi git tabi canm çok net göründü en azından bi de göstermesydi fenaa

Kız olursa öykü erkek olursa çınar aras :)) 6 gün sonra test yapcam hadi insallah vardır ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…