canım öğrendin mi cinsiyeti ne güzel ya darısı başıma inşallahbenim oğlum olacak Alpaslan olacak adı :)
İnşlh görürsün Can'ım. Sende benim gibi yolun başındasınErkek olursa yahya cihad kız olursa ebrar nehir..ama once kesesinin gorunmesı lazım :/
Rabbim sana anneliği tattırsın bian önce inşlh çok güzel isimler eminim bebeğine çok yakışacakBnde dha hamiş değilim ama kısmet ederse rabbim erkek olursa bulut kız olursa aylina istiyorum :)) oyy olsun da bi inş yaa fikrim değişir blki geçen gece rüyamda doğum yaptım doktor bnm ismimi koyun çok zor bi doğumdu dedi güneş koyduk kız olmuş fln rüyası bile güzeldi :))
sağol canımm ya çok mutluyum valla :)canım öğrendin mi cinsiyeti ne güzel ya darısı başıma inşallahben de oğlum olacak gibi hissediyorum hep başından beri
hadi gözün aydın canım ben de mümkün olduğunca öne çekmeye çalşıyorum randevuyu 3 aralıkta gidicem 6 aralık haftaiçine geliyor eşim de ben de çalışıyoruz diye haftasonu gelelim dedik diycem doktorasağol canımm ya çok mutluyum valla :)
dimi git tabi canm çok net göründü en azından bi de göstermesydi fenaahadi gözün aydın canım ben de mümkün olduğunca öne çekmeye çalşıyorum randevuyu 3 aralıkta gidicem 6 aralık haftaiçine geliyor eşim de ben de çalışıyoruz diye haftasonu gelelim dedik diycem doktora3 gün 3 gündür ne kadar öne alabilirsem o kadar iyi
İnşlh Can'ım. Cinsiyetini yazacağın günler gelcek inşKız olursa öykü erkek olursa çınar aras :)) 6 gün sonra test yapcam hadi insallah vardır((
İnsallah canim çok tesekkur ederim:)))İnşlh Can'ım. Cinsiyetini yazacağın günler gelcek inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?