Bebisleri arasında 1 2 yaş farkı olacak hamisler burayaa

AnayimbenAna

Popüler Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
141
123
18
34
Merhaba kızlar 10 aylik oğlum var ve hamileyim :))) endişeliyim inşallah bakabilirmyım diye benim gibi endişeli olan tecrübeli olanlar lütfen yazının :)))

Merhabaaaa :)))) endiseliyim yaa bakabilirmym diye. Annemleri çağırdım yanıma ^/))) sizde durumlar ne alemde
Eşime Doğu görevi çıktı yapayalnız kalıcaz Doğumdan sonra ne olcak bilmiyorum ama gebelik zor geçiyor malesef büyük kızım çok hareketli

Merhaba kızlar 10 aylik oğlum var ve hamileyim :))) endişeliyim inşallah bakabilirmyım diye benim gibi endişeli olan tecrübeli olanlar lütfen yazının :)))
Bnde kizim 10 aylıkken hamile kalmışım su an 15 + 6 hamileyim endişeliyim bnde ama Allah nasip ettiyse yardım da eder m.etmeyin:)sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah:)

Bnde kizim 10 aylıkken hamile kalmışım su an 15 + 6 hamileyim endişeliyim bnde ama Allah nasip ettiyse yardım da eder m.etmeyin:)sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah:)
İnşallah cnmm suan 5 haftaligim ins hayırlısı ile kucağımiza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…