Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebisleri arasında 1 2 yaş farkı olacak hamisler burayaa
Merhaba kızlar 10 aylik oğlum var ve hamileyim :))) endişeliyim inşallah bakabilirmyım diye benim gibi endişeli olan tecrübeli olanlar lütfen yazının :)))
Merhaba kızlar 10 aylik oğlum var ve hamileyim :))) endişeliyim inşallah bakabilirmyım diye benim gibi endişeli olan tecrübeli olanlar lütfen yazının :)))
Bnde kizim 10 aylıkken hamile kalmışım su an 15 + 6 hamileyim endişeliyim bnde ama Allah nasip ettiyse yardım da eder m.etmeyin:)sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah:)
Bnde kizim 10 aylıkken hamile kalmışım su an 15 + 6 hamileyim endişeliyim bnde ama Allah nasip ettiyse yardım da eder m.etmeyin:)sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah:)