• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişleri nasıl oyalıyorsunuz?

zehpamı zigon mu? bebeye bişey oldumu.yürütecler kolay devrilmes
bide salıncagı seviyorlar ama etrafı keşfedene kadar :teselli:

yürütec de durdumu bari..

sehpanın uzerındekı ortuyu cek sen devrıl ustundekı mumluk yere buda sesten kormuş aglıyo anam yıne bındırsen yıne o sehbaya gıdıyo durmazmı mutfaga salona antıreye canının istedığı yere gıdıyo onunla 5aylıkken bındırdım ben gunde sadece 45dak bındırıyom erkek cocukta zararlı ya fazlası aman sorma ne guluyom ne guluyom bazen bunalaelaelaelaelae

ya gözüm korkuyo yavas yavas:) ben diyorum ah eline oyuncak alsada oyalansa onunla ama yürüyünce hic yanlız bırakılmaz şimdi yine lavaboya falan gidebiliyorum en azından

ben çok şanslıyım iki kızkardeşim, eşim, annem çok destek oluyorlar babam bile bakıyor kızım ilk torun ailemde. :1rolleyes: şu dönemde en rahat ettiğim dakikalar arabayla dolaştırmaya çıkarttığımda yaşıyorum o sağa sola bakıp oynuyor kendi kendine bense kaldırımda oturuyorum.

benim tüm ailem almanyada kayınvalidemlerde uzakta oturuyor yani yapayanlızım bidaha cocuk bile düşünmüyorum..

kızlar sız sanslısınız yıne benımkı 2.5 aylık.oyalanmayı bılmıyor uyanıkken sureklı kucagımda yatırdıgım anda baslıyor aglamaya.belkı durur dıye slepper aldık.cocugu ıcınde yatıramıyorum.bazen kucakta bıle mızmızlanıyor.artık sınır krızı gecırmek uzereyım.cok yoruldum.uykuya hasretım valla.3.aydan sonra kendı kendıne durmaya baslarmı acaba

huydur bu gider sanırım ama eline oyuncak alıp keşfetmeye başlayınca sanırım oyalanırlar inşallah yani

kızlar sız sanslısınız yıne benımkı 2.5 aylık.oyalanmayı bılmıyor uyanıkken sureklı kucagımda yatırdıgım anda baslıyor aglamaya.belkı durur dıye slepper aldık.cocugu ıcınde yatıramıyorum.bazen kucakta bıle mızmızlanıyor.artık sınır krızı gecırmek uzereyım.cok yoruldum.uykuya hasretım valla.3.aydan sonra kendı kendıne durmaya baslarmı acaba

elıne cıngırak ver annesı sen oğretcen tutmasınıda benım oğlum 3aylıktı verıyodum anlamıyodu ama 10gun sonra bakmaya bir ay sonra sallamaya simdi onu yemeye calışıyor uykuya gelınce dun ezanda yattım ınan ki

benim tüm ailem almanyada kayınvalidemlerde uzakta oturuyor yani yapayanlızım bidaha cocuk bile düşünmüyorum..

canım ne zor nasıl bakıyon sen yardımcı falan tutsana durumun varsa ben hayatta bakamazdım annem olmasa delırırdım kı simdi bile delırıyorum.:oklava:

bakıcı tutmaya gerek yokta gercekten zorlanıyorum bügün ikinci defa kendim tek başıma yıkadım ama sırılsıklam oldum:) iş yapmak bile zevkli oldu bana:) valla biri gelsede zevkle silsem süpürsem diye bakıyorum yoksa oglum anakucagında taşıyorum peşimde ayagımlada sallıyorum

bakıcı tutmaya gerek yokta gercekten zorlanıyorum bügün ikinci defa kendim tek başıma yıkadım ama sırılsıklam oldum:) iş yapmak bile zevkli oldu bana:) valla biri gelsede zevkle silsem süpürsem diye bakıyorum yoksa oglum anakucagında taşıyorum peşimde ayagımlada sallıyorum

olurmu canım ya mahvolursun boyle ama cok zor bilirim valla yakın olsaydık yardımcı olurdum sana ama bence birini bul en azından genc bir kız falan unıverste oğrencisi yorgunluk cokertır ınsanı ben 48kıloya dustum uykusuzluktan

olurmu canım ya mahvolursun boyle ama cok zor bilirim valla yakın olsaydık yardımcı olurdum sana ama bence birini bul en azından genc bir kız falan unıverste oğrencisi yorgunluk cokertır ınsanı ben 48kıloya dustum uykusuzluktan

çalışmıyorumki burda sanırım komik karşılanır bi çoçuga bakamadı gibilerden bide etraftan eleştiri alırım bide kapandım eve bakkala gitmek bile lüks oldu valla

ben de sabah saat 7 de kaka yapma sesleriyle uyanıyorum somra altını değiştirip emziriyorum ve yanıma alıyorum pek verimli olmasa da (aralarda uyanıp mızmızlanıyor)10 a kadar uyuyoruz 10 da kalkıp onu emzirip tekrar yatağına koyuyorum o dönencesiyle meşgul olurken ben yatağımı falan topluyorum odayı havalandırıyorum sonra mutfağa geçiyoruz beraber onu ana kucağına koyup kahvaltı ediyorum ortalığı falan topluyorum onunla konuşuyorum bu arada o da benimle konuşuyor 12 de emip zar zor da olsa dalıyor uykuya (önceleri çok kolay dalardı şimdilerde zorlanıyor memede bayağı kalıyor) 1 bilemedin 1 buçuğa kadar uyuyor sonra yine kalkıyor uzunca bir süre kah kucakta geziyor kah yer minderinde oyalanıyor kah ana kucağına koyuyorum yüksek sesli müziğe bayılıyor sesini kısınca mızırdanıyor tekrar açınca seviniyor agucuk gugucuk falan neyse 5 - 6 gibi babası geliyor ben yemeği hazırlarken onunla oynuyor biz yemek yerken de yanımızda ya arabasında ya ana kucağında bize laf atıyor sonra emip yatıyor yarım saat falan uyuyup uyanıyor işte bu akşam saatleri biraz zor çünkü uyku vakti yaklaştıkça huzursuzlanıyor gazı da oluyor falan neyse 9 da yıkıyorum 9 buçukta uyuyor gece de 3 buçuk gibi kalkıp emiyor taaa ki sabah 7 ye kaka olayına gelene kadar...işte benim bebeğimin bir günü kızlar bu arada reklamları seyrettirmeyin diyorlar çünkü relamlarda ses görüntüden saniyenin 100 de biri kadar önce geliyormuş ve bu bebeklerin dikkatini çekiyormuş(biz anlamasak da) allah korusun otizme bile yol açabiliyormuş sevgiler..

bende oyleyım bu cocuga bırı baksın ben ıs yapayım dıyorum.ev ısı yapmak bıle guzel gelıyor bana.bırde ben cok sabırsızım hemen sınırlenıyorum.

bende oyleyım bu cocuga bırı baksın ben ıs yapayım dıyorum.ev ısı yapmak bıle guzel gelıyor bana.bırde ben cok sabırsızım hemen sınırlenıyorum.

sanma sırf sen oylesın hepımız aynıyız valla sacımı basımı yolduğum gunlerı bilirim bakma etrafın lafına oyle kımene sen hastalanınca onlar mı bakcak sana cocuna.

sınırlenme annesı sinir olunca dekı kendine agzı yok dilı yok anlatamıyokı dedını bebişim ne yapsın ben oyle diyip anca sakınlesiyorum.

olayın buyuyu bende heheheh herkes boleymıs demekkı :roflol: napalım katlanıcaz arıtkın bıraz buyuseler ıyıolur dertlerını anlatamadıkları ıcın herseye aglıyarak tepkı verıyorlar

benımde 8 aylık bı adet yaramaz kara bocegım var sabah 11 de kalkıyoruz altını degısıorum pıjamalarını degıstırıorum gunluk kıyafet gıydırıom yuzumuzu yıkıoruz sabah mutlaka ıkı gunde bı haslamıs yumurta yıcek onu yıyor muzık acıorum olmadı cızgı fılım onu ızlıor bende kahvaltımızı hazırlıorum bızımle bırlıkte oda bırseyler atıstırıor SONRA SAAT 1 DE OGLEN UYKUMUZA YATIORUZ 3 DE KALKIORUZ dısarı hava almaya cıkıoruz az sonra babanemıze cıkooz uyurken bu arada sut verıorum pekmezlı muz ezıorum onu yıyor ara ogunde tavuk sulu bır corba sehrıye sebze hergun degısıor aksam benım yaptım evdekı yemeklerde yıyor aksamda 10 oldunmu arada bazen bu 02 de oldugu oluor ama cok nadır olur o gec yatmada bı rezene cayı verıorum yatıor mısıl mısıl sabaha kadar kalkıncada sabah sarkı soyluor kendıne aradad hey dıye seslenıor bana babasına kalkmıs dıye

bende senden farksızım.Butun ailem Şehir dışında yalnız büyütüyorum ve gercekten zor ama cok zevkli.
Zaten olsada kimseye bırakmam daha cok ufak.Olsun canım elbet buyucekler biraz da evlerimiz dagınık kalsın senağlama bende deliriyorum ama netcen ufaklar daha işte bize ihtiyacları vaaaa.:oklava::asigim:

evet öyle bu günlerin tadını cıkarmak lazım cok cabuk büyüyolar güzel ama hayatın o kadar degişiyorki bence başka hiçbirşey bebek kadar insanın hayatını degiştiremez alışmak güç oluyo tabi ha bu arada benim oglumda yüksek ses müzige bayılıyo

Back
X