• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişleri nasıl oyalıyorsunuz?

selam kizlar benim kizimda bugun dort aylik oldu....ben sabah abisini yuvaya yollarken kalkiyo neyse yediriyorum altini deyistiriyorum.yanima aliyorum biraz kestireyim diye.....bizim kiz bi kahkaha bu agu mugu uyuyamiyorum bide en zevk aldigi sey burnuma parmagini sokmakk.sacimi cekmek yuzumu minciklamak...kapami geri cekince bagiriyor cadim ...cirmiklayamadiya neyse.sonra uyutmayinca kaldiriyorum...oglen yemeyini yedirip.oyuncaklarinin altina koyuyorum bir dakika oyalaniyo..hadi bagiriniyor niye..saga sola karninin uzerine donuyoda biraz cabaliyo emeklemeye sonra basaramayinca yirtiyor kendini.gun icinde defalarca surune surune poposunun ite ite yani bir yerlere sikisiyor..amannn isimiz zor valla

benim oglum sabah dört bucuk beş gibi uyanıyor alıp salonna getiriyorum babası rahat uyusun diye neyse sabahları bi yarım saat kadar gaz sancısı oluyor birazda bana gülücükler atarak oyalanıyor altı buçuga kadar uyuyoruz sonra 45 dk bilemedin 1 saat sonra kaka yapmak için ugrasıyo da ugrasıyo bazen mızırdanır ama maşaallah öyle cığlık cığlığa aglaması yok.9 gibi yani birazdan bi meme daha ve bi saat daha uyku sonra ben kahvaltı o ana kucagı suanda da sessişzce duruyo battaniyesiyle boğuşuyo agzına felan alıyo.saat 11 gibi başlıyo bi saat uyuyup bi saat uyanık aksama kadar böyle uyanık kaldıgında da ii yani sizin dedikleriniz gibi değil inşallah nazar değmez ve hep böyle kalır.aksam da sekizbuçuk dokuzda bi emiyo uyuyo 11 de ben alıp kucama emziriyom gece 3 gibi mızırdanır emer 5 e kadar yine uyur ama benim oglumunda 3. aya kadar özellikle 2.ayında beni zombiye cevirip uyutmadıgıda cok dogru şöyle bi 3 haftadır biz böyleyiz.bu arada benimde kimsem yok hepsi şehir dışındalar ama annem haftaya geliyo ben de 13 gün sona işe başlıyorum bakalım nolcak cok özlücem onu.kızlar okuduktan sonra maşaalah deyin bende sizin bebişler için dua edim de size rahatlık versinler olur mu?biz şimdi uykuya gidiyoz.

Son düzenleme:
benim oglum sabah dört bucuk beş gibi uyanıyor alıp salonna getiriyorum babası rahat uyusun diye neyse sabahları bi yarım saat kadar gaz sancısı oluyor birazda bana gülücükler atarak oyalanıyor altı buçuga kadar uyuyoruz sonra 45 dk bilemedin 1 saat sonra kaka yapmak için ugrasıyo da ugrasıyo bazen mızırdanır ama maşaallah öyle cığlık cığlığa aglaması yok.9 gibi yani birazdan bi meme daha ve bi saat daha uyku sonra ben kahvaltı o ana kucagı suanda da sessişzce duruyo battaniyesiyle boğuşuyo agzına felan alıyo.saat 11 gibi başlıyo bi saat uyuyup bi saat uyanık aksama kadar böyle uyanık kaldıgında da ii yani sizin dedikleriniz gibi değil inşallah nazar değmez ve hep böyle kalır.aksam da sekizbuçuk dokuzda bi emiyo uyuyo 11 de ben alıp kucama emziriyom gece 3 gibi mızırdanır emer 5 e kadar yine uyur ama benim oglumunda 3. aya kadar özellikle 2.ayında beni zombiye cevirip uyutmadıgıda cok dogru şöyle bi 3 haftadır biz böyleyiz.bu arada benimde kimsem yok hepsi şehir dışındalar ama annem haftaya geliyo ben de 13 gün sona işe başlıyorum bakalım nolcak cok özlücem onu.kızlar okuduktan sonra maşaalah deyin bende sizin bebişler için dua edim de size rahatlık versinler olur mu?biz şimdi uykuya gidiyoz.

MAŞALLAH MAŞALLAH :) bana sanki bugünler hic bitmeyecekmiş gibi geliyo bitcegini bildigim halde bakalım benimkide belki 4. ayda düzelir oyuncak tutsunda bi

valla benim kiz sürekli ben yaninda durim onunla oynayim istiyo benim sarki söylememe bayiliyo
hele ali babanin ciftligini söyleyince o hayvan seslerine bayiliyo cokta cabuk konusmaya basladi baba diyo dede diyo emekliyoda ama cok ilgileniyorum ben yemek yaparken hep yanimda.. devamli gezdirmeye cikariyorum cocuklar degisiklik istiyorlar.. ben fazla oyuncak vermiyorum kizima simdiye kadar fazla bisey almadim cünkü fazla oyuncak huysuz yapiyo cocuklari ne istediklerini bilmiyorlar ondan sonra oyuncaklada bi saniye oynayip atiyolar yani cok oyuncak iyi degil bi tane olsun sürekli oynasin ... uyku saatlerini belirleyin cocukalrin ve onlarla oynayin cok yorulsunlarki herseyleri düzelni olsun uyumalari uyanmalari yemeleri icmeleri cok seyler huysuz yapar cocugu.. benim kiz yüzümü oksamayi saclarimi cekmeyi cok sever uzun süredir yapiyo cok mutlu oluyo. bide elleriyle ayakalriyla oynadigimda hep gülüyo kahkaha atiyo majayi sever hic kipirdamaz ben masaj yaparken

ya oglum büyüdükce zorlaşıyo hicbişey kesmiyo onu artık sürekli kucakta gezcek ne yapcagımı şaşırdım kolarım agrıyo

burda bir bebek kanali var onun karsisina koyuyorum alti temiz karni toksa 45 dkk oturuyor bende her 45dkk islerimi hallediyorum

Son düzenleme:
benimki cok sıkılgan ya hemen sıkılıyo başka şeyler istiyo bitek örümceginde mutlu ama onada koymak istemiyorum saglıklı gelişsin diye kendimi feda ettim:) sırtım kolum tutmuyo artık kucakta taşımaktan

BEN YORGUNLUKTAN ÖLMEK ÜZEREYİM.......Oğlum beni zombiye çevirdi. Sizler gibi şu satte uyur, bu saatte uyanır deme gibi bir şansım yok. Oğlum 17 haftalık ve biz sabahçı kahvesi gibi 24 saat açığız. Babam beşiğinde sallamaya ve kucağa alıştırdı. Ben doğum yaptığımdan bu yana ameliyatıma kadar annemlerde kalıyorum. Tek ve ilk torun şımarık ötesi bir velet. Babam by-pass lı ve sürekli dedenin kucağında. Babam srekli marş söylüyor en sevdiği marş dinlemek. Sabah kalktığında 1 saat annem emekliliğe alışamamış bir eğitimci olarak olarak ders verip Atatürk'ü anlatıyor. Sonra biraz uyuyor. Sonra yıkıyorum.Dedesinin kucağında tur atıyorlar.Biraz anakucağında oyalanıyor. Yine kucak istiyor. Şuan yazlıktayız ve rahat. Ev büyük bahçe içinde dolaşıyor, deniz kenarına gidiyor. İzmir' e gidince ne yapacağız bilmiyorum. En önemlisi ameliyattan sonra eve dönünce tek başıma bu çocukla ne yapacağım esas onu bilmiyorum. UYKUM VAAAARRRRR

sizleri okudukca korktum vallahi kizim benim aksam 10.30 gibi uyuyor sabah 6.30da kalkiyor hemde dakika sasmiyor saati bile oyle anliyorum saat 6.30da emiyor alti degisip 7de tekrar yatiyoruz 9.30 a kadar yatak keyfi yapiyor yarim saat agucuklar ben onlari yatakta birakiyorum camasirimi asiyorum bulasigimi yerlestiriyorum babasiyla salona geciyor o arada emziriyorum babamiz isine 3te gidiyor sagolsun o cok ilgileniyor bazen ben gezmeye gidiyorum o evi temizliyor bile yemek yapiyor zaten evde yemek yapmiyorum sayilir restoranimiz var kapadim mutfagi kullanima tek bulasik meyva tabaklari cay bardagi ama benim kizim gunduz uykusunu cok az yapiyor evimizin arkasi orman icindede gol var piknikalani benim gibi anne dolu bebegini getiren cayimi termosa koyuyorum ortumude aliyorum kizimi aldimmi dogru oraya ben yayiliyorum cime hanim birtek orda uyuyor uyaniyor altini alip karnini doyuruyorum kugulara ekmek atiyoruz biraz dolasip babamizin yanina gidiyoruz 1saat yaninda kalip tekrar eve geliyoruz dusu temizligi derken saat 10da memeye gomuluyor yarim saate kaymis bile Allahtan cok sakin bir cocuk gaz sorunu kolik yasamadik gecede uyuyan bir cocuk gunduzde kendi bebek kanalini izliyor reklam seyretmesine bende karsiyim baby einstien seti aldik ona bazen onlari seyrettiriyorum tavsiye ederim

sizleri okudukca korktum vallahi kizim benim aksam 10.30 gibi uyuyor sabah 6.30da kalkiyor hemde dakika sasmiyor saati bile oyle anliyorum saat 6.30da emiyor alti degisip 7de tekrar yatiyoruz 9.30 a kadar yatak keyfi yapiyor yarim saat agucuklar ben onlari yatakta birakiyorum camasirimi asiyorum bulasigimi yerlestiriyorum babasiyla salona geciyor o arada emziriyorum babamiz isine 3te gidiyor sagolsun o cok ilgileniyor bazen ben gezmeye gidiyorum o evi temizliyor bile yemek yapiyor zaten evde yemek yapmiyorum sayilir restoranimiz var kapadim mutfagi kullanima tek bulasik meyva tabaklari cay bardagi ama benim kizim gunduz uykusunu cok az yapiyor evimizin arkasi orman icindede gol var piknikalani benim gibi anne dolu bebegini getiren cayimi termosa koyuyorum ortumude aliyorum kizimi aldimmi dogru oraya ben yayiliyorum cime hanim birtek orda uyuyor uyaniyor altini alip karnini doyuruyorum kugulara ekmek atiyoruz biraz dolasip babamizin yanina gidiyoruz 1saat yaninda kalip tekrar eve geliyoruz dusu temizligi derken saat 10da memeye gomuluyor yarim saate kaymis bile Allahtan cok sakin bir cocuk gaz sorunu kolik yasamadik gecede uyuyan bir cocuk gunduzde kendi bebek kanalini izliyor reklam seyretmesine bende karsiyim baby einstien seti aldik ona bazen onlari seyrettiriyorum tavsiye ederim

canım maşallah bebişine 1 dakika bile uyanıkken yalnız bırakamıyorum kucagımda otursa yine iyi ama gezecek ayakta gezecek su an belim öyle cok agrıyoki

canım maşallah bebişine 1 dakika bile uyanıkken yalnız bırakamıyorum kucagımda otursa yine iyi ama gezecek ayakta gezecek su an belim öyle cok agrıyoki

anakucagina oturt karsisinda konusmayi dene kucak istesede hemen alma diren biraz bende oyle oyle alistirdim simdi bebek programlari seyrediyor cigliklar agular sende dene bir cocuk cd si al ilgisini ceker belki yoksa isin zor hele kilo aldikca cok zorlanirsin

Back
X