Bebisleri ne zaman gordunuz

canımm çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah :) kalp atışını duyduğun anları videoya alsın eşin inanılmaz bir şey o an :)
ay süper fikir çok sağol canım kendisi de duyar büyüyünce :)

5+6da bebeği ve kalp atışını gördük, ama 7+6da dinledik sesini :) İnşallah duyarsın çok farklı bir his.

aynen canım :) arada açıp açıp dinliyorum ben ama o ilk an bambaşka birey. allah'ım herkese yaşatsın
bende tek ben mi yaptım diyordum oğlum 7 yaşında oldu her ultrason kontrolümüzün videosu var bazen açıp izliyoruz çok güzel anılar ağlıyorum hala izlerken :)

bende tek ben mi yaptım diyordum oğlum 7 yaşında oldu her ultrason kontrolümüzün videosu var bazen açıp izliyoruz çok güzel anılar ağlıyorum hala izlerken :)
Anne olunca ne yapacağımızı şaşırıyoruz galiba

Anne olunca ne yapacağımızı şaşırıyoruz galiba
galiba öyle çok sevdiğim şeylerden vazgeçtim bir anda eşim dün bira aldı belki biraz içebilirsin dedi yok dedim, kahve içmiyorum çay severdim günde bir tane açık içiyorum süt içmeyi pek sevmem sabah akşam bayılarak içiyorum

aynen, onlar için sevmediğimiz ne varsa bayılarak yiyoruz ya da içiyoruz

kızlar bende 4+4 haftalık hamileyim ne zaman doktora gitsem kese ve kalp atışını duyarım ???

ben gebe oldugumu adet olmazdan 6 gün önce öğrendim 71,98 degerle iki gün sonra 145 oldu ve daha sonra doktora hiç gitmedm ne zaman gitsem ki

Kızlar benim sat 28 Hazirandı aklım karışık 4 haftalık mıyım 5 mi

ben gebe oldugumu adet olmazdan 6 gün önce öğrendim 71,98 degerle iki gün sonra 145 oldu ve daha sonra doktora hiç gitmedm ne zaman gitsem ki
ben öğrendiğimde gitmiştim canım ama bazı kişiler sonra gidiyor, ben bekleyememiştim :)

kızlar bu beta hcg sürekli 2 katına çıkar demi değer ben 20 temmuzda 71,98 di 22 temmuzda 145 oldu mesela 24 de 290 mu olmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…