ay süper fikir çok sağol canım kendisi de duyar büyüyünce :)canımm çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah :) kalp atışını duyduğun anları videoya alsın eşin inanılmaz bir şey o an :)
aynen canım :) arada açıp açıp dinliyorum benay süper fikir çok sağol canım kendisi de duyar büyüyünce :)
bende tek ben mi yaptım diyordumaynen canım :) arada açıp açıp dinliyorum benama o ilk an bambaşka birey. allah'ım herkese yaşatsın
Anne olunca ne yapacağımızı şaşırıyoruz galibabende tek ben mi yaptım diyordumoğlum 7 yaşında oldu her ultrason kontrolümüzün videosu var bazen açıp izliyoruz çok güzel anılar ağlıyorum hala izlerken :)
7 haftada olmasa 8 haftada kalp atışı kesin duyuluyorArkadaşlar bebisleri ne zaman gordunuz cok merak ediyorm lutfen paylasirmisiniz
galiba öyle çok sevdiğim şeylerden vazgeçtim bir anda eşim dün bira aldı belki biraz içebilirsin dedi yok dedim, kahve içmiyorum çay severdim günde bir tane açık içiyorum süt içmeyi pek sevmem sabah akşam bayılarak içiyorumAnne olunca ne yapacağımızı şaşırıyoruz galiba
aynen, onlar için sevmediğimiz ne varsa bayılarak yiyoruz ya da içiyoruzgaliba öyle çok sevdiğim şeylerden vazgeçtim bir anda eşim dün bira aldı belki biraz içebilirsin dedi yok dedim, kahve içmiyorum çay severdim günde bir tane açık içiyorum süt içmeyi pek sevmem sabah akşam bayılarak içiyorum
canım ben öğrendiğim günden iki gün sonra gitmiştim. keseyi görmüştük ama kalp atışına daha varkızlar bende 4+4 haftalık hamileyim ne zaman doktora gitsem kese ve kalp atışını duyarım ???
ben öğrendiğimde gitmiştim canım ama bazı kişiler sonra gidiyor, ben bekleyememiştim :)ben gebe oldugumu adet olmazdan 6 gün önce öğrendim 71,98 degerle iki gün sonra 145 oldu ve daha sonra doktora hiç gitmedm ne zaman gitsem ki
canım 4 hafta 2 yada 3 günlük olur :)Kızlar benim sat 28 Hazirandı aklım karışık 4 haftalık mıyım 5 mi
teşekkür ederim canım o zaman sat dan bir hafta sonrası birinci haftası oluyor. Merak içindeydim sağol cevabın için :)canım 4 hafta 2 yada 3 günlük olur :)
rica ederim canım :)teşekkür ederim canım o zaman sat dan bir hafta sonrası birinci haftası oluyor. Merak içindeydim sağol cevabın için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?