Bebisleri ne zaman gordunuz

kızlar bu beta hcg sürekli 2 katına çıkar demi değer ben 20 temmuzda 71,98 di 22 temmuzda 145 oldu mesela 24 de 290 mu olmuş olur
Oyle ilerlemesi gerekiyor cnm keseyi karindan gormek icinde degerinin 3000-4000 filan olmasi gerek alttan 2000 filanken gorunuyor ona gore gidebilirsin doktora cnm

Oyle ilerlemesi gerekiyor cnm keseyi karindan gormek icinde degerinin 3000-4000 filan olmasi gerek alttan 2000 filanken gorunuyor ona gore gidebilirsin doktora cnm
BU HAMİLE GÜNLÜĞÜNÜ İMZA ALANINA NASIL EKLİYORUM ÜSTÜNE TIKLIYUORUM AMA ANASAYFAYA ATIYOR

18 haziran idrar testinde hanile olduğumu öğyrendim. 19 gitdim ultrasona sen hamile diyilsin dediler. 24 gitdim kese gorundu. 9 temmuz bebeyide gorduk kalb atışınıda duyduk. Doktor 6 hft 3 günlükdü dedi

Kızlar merhaba ben bugün ilk defa hastaneye gitdim sizin bebeğiniz sağdan mı soldanmı yumurtlama olmuş doktorum genelde çoğu kadında ya soldan ya sağdan demişti benim tam tersi olmuş ama sağmı dedi solmu hatırlamıyorumm yardımcı olurmusunuz

Sorunuzu tam anlayamadım amma . Benim birinci çoçuğumda solda yumurtlama olmuşdu şimdi sağda. Yani sarı cisim kisti sağda şimdi. Bende 50/50-ye şimdilik

Bugün bebeği görmek ve kalp atışı için gittim hastaneye doktor yoktu asistan geldi yalandan bi baktı ultrasonda kese oluşmuş bebek yok dedi hiç ilgilenmedi etmedi başka bişi de söylemedi. Ters ters konuştu. Zaten hamilelik hassas dönemler..

Çok kötü oldum çıktım eşim kapıdaydı o da heycanla bakınca bana yokmuş bebek diyip ağladım Biraz kendimi toplayınca dedim ben başka bir doktora gidicem inanmıyorum bebek var dedim. Hemen bi doktor bulduk özel muayenehane gittik. Çok şükür bebek te var kalp atışını da duyduk İşin ehline gitmek gerekmiş. Adam içimi rahatlattı o kadar güzel konuştuki sağolsun.. Allahıma şükür herşey yolundaa

videoya çekin o anları ilk kalp atışlarını, belki de dünyanın en güzel sesi :)
Ayy mesajı görmedim ya video çekmek aklıma hiç gelmediii. Ama haftaya yine gidicem dinlemeye ilk muayene ücretini verince 1 ay istediğimiz kadar gidebiliyormuşuz :) doktor gel her hafta gör bebişini dedi

oh süper :) sağlıklı gelişsin inşallah.

Sağdaymış canım öğrendim aradım doktoru
ben duymuşdum ki sağda yumurtlama erkek bebek işaret ediyor. Şimdi ikimizde de sağda bakalım doğrumu şu deyim. Solda oldu bende kız oldu. Bakalım sağda ne olacak. Hiç bir tibbi açıqlaması yok amma merak ediyorum boyle bir şey doğrumu

Canım evet benim doktorumda öle söledi

Benimde sağda :)

Sanırım benim de sağda.doktora sormayı unutmuşum ama sağ tarafı bastırınca bi sertlik hissediyorum.geçen cumartesi keseyi gördüm ben de.inşallah kalp atışını da 20 ağustosta duyarım

Sanırım benim de sağda.doktora sormayı unutmuşum ama sağ tarafı bastırınca bi sertlik hissediyorum.geçen cumartesi keseyi gördüm ben de.inşallah kalp atışını da 20 ağustosta duyarım
Bu arada bebeyin hangi tarafda olduğunu diyil sarı cisim kistinin nerede olduğunu sorarsın. Bu kist hangi tarafda yumurtladıysan o tarafda oluyor. Birde ben 6 haftasında duydum bebişimin kalp atışını. 20 ağustosda senin bebişin 8 haftanın içinde olacak neden o kadar bekliyorsun ki?

Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 2 hafta önce cuma günü beta testi 8120 çıktı ama kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel 6 haftalık hamile olmalısın dedi ama sat tarihime göre 7.5 hafta olması gerekiyor. Beni endişendiren evet geç döllenme olabilir ama beta testi bu kadar yüksek olup kese görünmeyen varmı? Bu durum bana hiç normal gözükmedi. Doktor kontrolüm bu akşam ve çok korkuyorum bu arada yaşım 39

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…