tombiş bebek annelerinden biride benim ilk 3 ay aşırı kafama takmıştım kilosunu doktorum ısrarla bi sıkıntı olmadığını söylüyodu ama malum çevre baskısı muhtemelen hepiniz yaşıyosunuzdur bende üzlüyodum acaba kilo hareketlerini kısıtlıyomu diye ama öyle değilmiş şuan 7 aylık emklemiyo belki ama aykta durmayı çok seviyo bu gidişle emklemeden yürüyecek gibi artık hiç kafama takmıyorum vede en önemlisi çevremdeki bebeklerle kıyaslamıyorum...kıyaslatmıyorum...
tombiş bebek annelerinden biride benim ilk 3 ay aşırı kafama takmıştım kilosunu doktorum ısrarla bi sıkıntı olmadığını söylüyodu ama malum çevre baskısı muhtemelen hepiniz yaşıyosunuzdur bende üzlüyodum acaba kilo hareketlerini kısıtlıyomu diye ama öyle değilmiş şuan 7 aylık emklemiyo belki ama aykta durmayı çok seviyo bu gidişle emklemeden yürüyecek gibi artık hiç kafama takmıyorum vede en önemlisi çevremdeki bebeklerle kıyaslamıyorum...kıyaslatmıyorum...
Merhaba umarim bni duyarsin kizim 10 aylik iki aydir kilo almiyor aqzina lokma suremiyoz bni emiyor ne yaptiysam yediremedim siz neler yedirdiniz masallan ne quzel kilolu bebeginiz lutfen bnada yardim edin herqun aqliyorm sikintidan simdiden saolşimdi 11 aylık oldu emekliyoruz destekli yürüyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?