Bebişlerimize BANYO BAKIM ÜRÜNLERİ seçimi (((( KATLANIR KÜVET)))))

Mehlul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
117
1
26
Aydın
http://www.unnado.com/urun/detay/MjY4NzE4
Arkadaşlar bugün böyle bi ürünle karşılaştım evi küçük olanlar için çok kullanışlı olacaktır bende suan oğulcanımın odasını düzenlemekteyim en çok düşündüğüm şeylerden biride kuveti nereye koyarımdı bu ürün çok güzel ama pahallı biraz sizler ne düşünüyorsunuz mağazalarda bu küveti göen yada daha uygununa denk gelen varmı ??

bana sorarsan o paraya değmez derim zaten en fazla bir sene kullanabiliceksin küvveti yada 1.5
büyüdüklerinde durmuyorlar öyle küvette filan ben leğende yıkamıştım artık son çare zaten 2 yaşında girince bir tabure işimizi görmeye başladı

cnmm katlanabilir olması güzel de o kadar paraya değmez diye düşünüyorum yaa evin küçükse illa küvet alcan diye bişey yok bi leğende de yıkayabilirsin bebeğini.........

hala kararsızım evimde herşey yerliyerinde olmasından yanayım gereksız kalabalık yapacak hıcbıse almam genel olarak bu ürünü katlayınca varlıgı yoklugu bir olacak oyuzden coookk cazip geliyo dün joker magazasında 80liraya gördum nette biara gidip bakıcam en son maddi durumu ayarlarsam alırım gibi geliyo henüz bebişime bakım ürünleri gibi şeyleri almadım topluca alıcam inşAllah bu kremler sampuanlar bezi havlusu biberonu fılan nekadar tutarki acaba aslında bunları alan arkadaşlarda hangı marka nerden kaça aldı paylaşşa işimiz çok daha kolay olacak bi sürü market ve alışveriş sitesi var deli gibi kampanya takip ediyoum :)

Arkadaşlar merhaba doğum yapalı 4 ay oldu ben bebeğimi lavaboda yıkadım yaklaşık 2 ay :)) çok pratik oluyo lavabonun altında bebeği tutması da kolay oluyor çok küçük olduğu için ki bunu hastanede gördüm orda da bu şekilde yıkıyorlar.

3aylık olunca biz küvete geçtik tavsiyem küvete hemen almanıza gerek yok banyoda siz yıkanırken dizinize yatırıpda yıkayabilirsiniz küvete çok geniş olduğu için bebek kolları hava da bir şekilde düşecekmiş gbi boşlukta kalıyor .

birde mustela saç ve duş şampuanı in kullanıyorum 2si biarada çok memnunum

Akıl veren çok olacaktır ailede kuvetsiz olurmu deyip kafalarına göre birisi almadan almam gerek zaten fikrimi sormadan alınan herşey sinirime dokunuo oda ayrı bı mevzu :)

Evet akıl veren çok oluyo beim babam bile akıl verdi düşünün yani :)) herkes yorum katar
Ben içinde termometra olan küvet almıştım termometreyi hiç kullanmadım bide en pahalısıydı hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…