her bayram acıydı benim için bu bayram dahada acı meleğim kaçıncı bayram bu sensiz geçen sayamadım belkide saymak istemedim ilk geçen yıldaki bayram üç kişiydik hayatımdaki en güzel bayramdı benim için hayır yalan geçen yılda önceki bayramlar kadar acıydı sen gitmiştin bayramın üçüncü günü diğer yarımıda alıp gitmiştin baban ve diğer insanlar ahirette meleğin var seni bekleyen ne mutlu sana deselerde kabullenemiyorum gidişini yinede benim önce bu dünyada öpüp koklamaya sarıp sarmalaya ihtiyacım vardı meleğim ne olur kızma annene ağlıyor diye yalnış sözler kullanıyor diye kızma diğerleri gibi sende annene emi meleğim yıllar süren hasretimdin onca zahmet çekip rahmet beklediğim en güzel ayda en güzel günde nedendi gidişin meleğim küsüm işte bu aya küsüm işte bayrama küsüm işte hayata küsüm işte meleğim kimse beni anlamıyor bari sen anla bazen hala içimdesin sanıyorum özellikle sabahları uyandığımda sonra anlıyorum yoktun gitmiştin tamda yarısında 20. haftada yokluğuna alışamadım meleğim seni çok özledim bir yıl olacak gideli acım dinmedi yerin dolmadı dilimde dua gözümde yaş kardeşini göndermeni bekliyorum meleğim ne olur bekletme ağlatma anneciğini meleğim işte bu bayramıda babanla ikimiz başbaşa geçirdik her zamanki gibi ne anneanne ne babaanne nede başka kimseye gitmedik gidemedik meleğim kızma bize darılma sakın bu gün seni hetırlayıp yine ağladım seni ve babanı üzdüm diye her bayram olduğu gibi bu bayramda söylediğim bir şarkı dilimde bayram gelmiş neyime
canım,üzüntünü çok iyi anlıyorum ama 'benim suçum' da ne demek,lütfen kendini suçlama.ecel ne 1 saniye öne alınabilir,ne 1 saniye ertelenebilir.senin meleklerinin de cennete uçma vakti gelmişse yapılacak birşey yok maalesef.bu sefer başaracağıma yürekten inanıyordum
ultrasyon bana el salllıyor ve çok sağlıklıyız diye benimle olamay devam ediyordunuz
anneniz sizi besleyemedi çok midesi bulandı çok zayıfladı
birgün öylesine içten hapşurduki belkide sizin gidişinizin sebebbi oydu
siz güçlüydünüz annenize öyle sıkıca tutunmuştunuz ki hiçbir şeyi problem olarak görmedim
kanamam oldu sancım oldu vevvvvvvvvvvvvvvvvvvv suyum geldiki
işte o zaman anladım benden gidiyordunuz
ne yapabilirdim annenniz sizitaşıyamadı rahminde ve belkide artık kardeşleriniizi de taşıyamayacak
benim suçum ben başaramadım ben yapamadım
RABBİM sizi benden aldı demekki bu acı yüreğimi dağlayan bu acı en hayırlıymış sizziz olsamda
dednizin koynundasınız mezarlığa geldim
babam dedim yavrularım nasıl anneannesine gittinizmi oda sizin hemen yanınızda
herkez orda ben de burdayım en sevdiğim en özlediğim ve en en en herşeyin eni
doyamadım anneme babama ve evlatlarıma
bir yanım boş değil her yanım boşşşşşşşşşşş boşşşşşşşşşşşşşş
boşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım çok teşekkür ederimcanım,üzüntünü çok iyi anlıyorum ama 'benim suçum' da ne demek,lütfen kendini suçlama.ecel ne 1 saniye öne alınabilir,ne 1 saniye ertelenebilir.senin meleklerinin de cennete uçma vakti gelmişse yapılacak birşey yok maalesef.
benim meleğim de daha 9 haftalıkken terketti beni,ben de yandım,kahroldum,kendimi suçladım.ama elden gelen birşey yok işte,bizim de sınavımız bu yönde olacakmış deyip sabretmeliyiz.
annen ve babana da Allah'tan rahmet diliyorum.bayramın kutlu olsun. a.s.
evet canım heni 10 yıldan beri bekliyorum birşey olmaz diye düşünüyoruz ama oluyor:1hug: mumudihaba canım sağol beğendiğin için dün çöok duygusaldım yağmurcan yazdıkları beni çok etkiledi bende tüp bebekle hamile kalabilmiştim 10 yıl sonra hasretim bitti sanmıştım oysa çektiğim acılar sıkıntılar daha fazla katlandı yüreğimde kapanması imkansız yara açtı bebeğimin gidişi çok ani oldu hiç bir sebep yok son muaynede her şey iyiydi fakat takdiri ilahi işte bir kaç gün içinde kalbi durmuş meleğim beni bırakmışsanada geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda hayırlı evlatlarla mükafatlandırır hepimizi inş :Saruboceq: hamd olsun ahirette meleğimiz var bu dünyadada melk gibi hayırlı evlatlara kavuşuruz inş amiiiiiiiiiin:teselli:
arkadaşalr uspersizn yaa gözlerim doldu dugumlendi bişiler boğazima ama umidimzi kybetmeylim nolur birbirimzie umitolmaliyiz bize ancak biz yardimetmelizyiz arkadaşlar ama sizleri tebrik ediyorum cunku ben cesaret edemedim meleğime mektup yazmyaa sadece sukadarini söyluyorum bende cennet meleginin annesiyim niş melegim bana kardeşini en yakin zamanda gönderecektir oda cennette ufacik ellerini acmiş rabbime beni anneme gönder diyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?