- Konu Sahibi omerfarugunannesi
-
doğum 3650 boy 50 cm 4 aylık ken kilo 8900 boy 70 cm
doğum 3650 boy 50 cm 4 aylık ken kilo 8900 boy 70 cm
büyük bir merakla actım mesaj geldimi diye ama yokkkk....arkadaslar lütfen bana bir önerisenağlama
mesajları okuyunca cook daha canım sıkıldı kızlar bana bir akıl verin lütfeenn cok ihtiyacım var....benim bebişim 4 ayını bitirdi boyu 58 cm kilosuda 5300gr yani cok kücükkk(( ben emziriyorum ama cok iştahsız bir bebek ilk iki ay 1er kilo aldı ama sonraki 2 ayda 600 gr almış..bu arda bebegim 2 550 doğdu 1 hafta kuvezde kaldı bana verildiğinde 2200 gr dı....sütüm var ama bebegim iştahsız etrafımızdaki insanlar bebekler farklı tatlar ister dediler ek gıdaya baslamalısın dediler mama,muhallabi,yoğurt gibi seyler denedim 1 haftadır suanda bu saydıklarımı yemeye basladı ama ben emsin istiyorum cünkü anne sütünün yerini hiçbirsey tutmaz emerkende zorla emiyor ağlıyor sürekli uykudayken daha iyi emiyor bende hep uyutarak emzirmeye calısıyorum zor oluyor tabiki...ne önerirsiniz bana...?
hic mama vermedim ayrica biberonda kullanmadim hep meme emdi cok guzel emiyodu 3 haftadir istahsiz sanki aglamiyoda gece uykusu gayet iyi gunduzde guzel uyuyor 4 saatte bir 20 ile 40 dk arasi emiyor tabi aadadas deniyorum 5-10 dk emiyor sutum cok sogabn sarimsak yiyen birisi deilim sevmiyorum bakalim bu kontrolde ne kadar kilo almis cok merak ediyorum ac olsa aglar uyumaz heralde bilmiyorum valla uzuliyorum cok buarada cok hareketli kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?