Bebişlerimizin boyu ve kilosu ne alemde

sütünü nasıl sagıyorsun peki canım?

canım ben su yu çok içiyorum,bide az olduğunu hssetdiğimde bulgurçorbası bulgurpilavı kısır falan yapıyorum yani bulgur tüketiyorum üzel süt yapıyor bide incir yiyorum kaynaıp suyunu iç bana faydası oldutatlı şeyler petibor biskivüde snki yapıyor gibi geldii.bidebunları dene bakalm.umarım faydasın görürür.:

Yaklasık 3-4 saatte 1 sanırım. Ac olmadıgı zaman itiyor. Gece 12-1 arası uyuyor, 6-7 gibi uyanıyor 5-10 dk emziriyorum, tekrar uyuyor, 8bucuk-9da tekrar uyanıyor. Uyandıgımda cok sütüm oluyor kana kana iciyor.

bende oyle yapiyorum artik 1,5 2 saatte vermek istiyorum ben o istemiyor ama gece bir haftadir 22.30 a cektim uyku saatini ama 1 saat emiyor uyuyana kadar 12 oluyor benimkide en gec 7 de kalkiyo 10 dk emiyo yatiyo kalkiyo bidaha emmiyo :) 12 olmadi lazim emmesi icin

Valla bence sen herseyi akışına bırak. Acıkınca yavruşun sana haber verir annesi, o cok akıllandı artık. Kendini yorma fazla. Daha ikicisini istiyorsun baksana :))

kilosunu az gorunce cok uzuluyorum valla cok emsin istiyorum her 1 saatte meme vermeye calisiyorum bikti cocuk benden :) inatci illa kendi istedigi zaman emecek gecede birakmiyo memenin pesini

evet kesinlikle durmaz azcik emiyo nasil yetiyo hayret 2,5 ay sabredicem artik 6 aydan sonra ek gidalardan kilo almasi daha iyi olur

nilim seninle aynı seyleri yasıyoruz mesajlarını okudukca kendimi buldum:) bende her 1 saatte denediğim için cocuk benden bıktı valla...merak ettim bebeğin kac kilo boyu kac?

Amaaan ilerde nasıl olsa vermeye calışacak kiloları sorun yapacak. İhtiyacı olsa durmaz zaten aglar. Bosver be canım takma sen.

Selam kızlar benim kızımda bu ay sadece 340gr almış doktorumuz 700 almasını bekliyordum dedi aç olup olmadığını anlamak için emzirdikten sonra mamma vermemi onerdi eger içerse doymuyordur dedi fakat kızım almadı, biberonu aldıgı halde mammayı istemedi.
Birde doktorumun onerileri : 4 litre su, boza, kefir,balık yagı, multitabs vitamin, birde beyazlahana.dereotu,maydonoz ve havucu karıştırıp salata yapmak.
benim üzüldügum çok duzenli emziriyorum her 3 saatte bir hernerde olursam ama olmadı işte bu ay. Doktora 2 saatte bir emzireyim mi diye sordum hayır 3 saatte ancak acıkır dedi.
Esasında hiç kilolu bir bebek olmasını istemiyourm fakat iç organlarınn gelişimi içind guzel kilo alması lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…