- Konu Sahibi omerfarugunannesi
-
3. ay itibari ile benım oğlumda emmeyi çok azalttı az kılo aldıgını gorunce ben emdıgınden tatmın olmayınca kalan sütümü sağıp biberonla içiriyorum. bibereno alısacak dıye bır korkum yok cunku zaten yakında calısmaya baslayacagım ve alısacak. anne sütü içsinde varsın biberonla içsin
ben süt olsun diye soğan cok yiyorum su sıralar belki sütümün tadı değişti biraz soğan yemeyi kesip denemeliyim sanırım...biberona hiç vermedim zaten sütümü sağıp biberonda vermek istedim almadı bende kaşıkla verdim....cevap için teşekkürler ömerfaruğunannesi:))
betencim geceleri benim kızımda emiyor tavsiyeni dikkate alıcam geceleri daha sık emzirmeliyim o zaman:)) senin bebeğin maşallah güzel kilo almış neler yiyorsun?öğünlerinde özellikle dikkat ettiğin birsey varmı canım? ek gıda 1 haftadır veriyorum ama şimdi senin söylediklerinde mantıklı geldi kafam karıştı acıkcası ama ben emsin istiyorum biraz daha ertelemeliyim bu ek gıda işini sanırım.....
Valla ben hic özel bisey yapmıyorum, cocuk emdikce geliyor süt. Sadece yorulunca azalıyor.
Benim bebeğimde 15 eylülde doğdu...
Kilosu: 3.600 Boyu: 52 cm di
28 aralık kontrole gittiğimde kilosu 7 boyu ise 63 cm....
mesajları okuyunca cook daha canım sıkıldı kızlar bana bir akıl verin lütfeenn cok ihtiyacım var....benim bebişim 4 ayını bitirdi boyu 58 cm kilosuda 5300gr yani cok kücükkk(( ben emziriyorum ama cok iştahsız bir bebek ilk iki ay 1er kilo aldı ama sonraki 2 ayda 600 gr almış..bu arda bebegim 2 550 doğdu 1 hafta kuvezde kaldı bana verildiğinde 2200 gr dı....sütüm var ama bebegim iştahsız etrafımızdaki insanlar bebekler farklı tatlar ister dediler ek gıdaya baslamalısın dediler mama,muhallabi,yoğurt gibi seyler denedim 1 haftadır suanda bu saydıklarımı yemeye basladı ama ben emsin istiyorum cünkü anne sütünün yerini hiçbirsey tutmaz emerkende zorla emiyor ağlıyor sürekli uykudayken daha iyi emiyor bende hep uyutarak emzirmeye calısıyorum zor oluyor tabiki...ne önerirsiniz bana...?
Amaaan ilerde nasıl olsa vermeye calışacak kiloları sorun yapacak. İhtiyacı olsa durmaz zaten aglar. Bosver be canım takma sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?