Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ardacımmm sen ne tombiş ne yakısıklı seysin öyle..yerim seni teyzemmm...

oooooooooo arda bey mal beyanında bulunulmuş...ferraride yakıyo yani..maşallah annesi ne yediriyosun ya ne tombiş olmuş yakışıklı

Bütün bebişlere kocaman MAŞALLAH
Sevcan oğluş tosun valla nazar değmesin Derin teyzecim bukadar güzel gülebilir bi bebek ya yerim ben o suratınıı

utkuyu uzun zamandır görmemişiz galliba :)
çok yakışıklı oğluş mıncıklayasım geldi :))

derinin pozlara hastayım zaten facebookta yakın takipteyim ;))

sevcan ya bu nasıl süttür böyle büyüttü oğluşu maşallah yaa
little swimmer seni :)

öptüm hepsini

denizlrprensi, özlem sibel çok teşekkürler
sibelcim gözden kaçmıyo valla aldım ama pişman oldum evde öylece duruyo gereksizmiş bi kere beline kadar soktum oğluşu o kadar iştahı yerinde maşallah nazar değmesin

öptüm hepsini

tesekkür ederiz sibel teyzemiz...bizde çınara bayıldık bugün...neydi o kıcını kaladıra kaldıra emekleme calısmaları...eşimle derinle izledik....bayıldık bayıldık çok tatlı yaaa....maşallah ona...sonrada derin'e kızıyoruz babamızla sen halen yat bi çaba gösterme kızım ancak eline iste oyuncakları bak arkadasların neler yapıyo diyoruz oda saskın saskın bize bakıyo... :)))

derinde cabalıyo cabalıyo sonra sinir olup oturup ağlıyo cok nazlı teyzesiiiiiiiii.....
:nazar:

öptüm hepsini

tesekkür ederiz sibel teyzemiz...bizde çınara bayıldık bugün...neydi o kıcını kaladıra kaldıra emekleme calısmaları...eşimle derinle izledik....bayıldık bayıldık çok tatlı yaaa....maşallah ona...sonrada derin'e kızıyoruz babamızla sen halen yat bi çaba gösterme kızım ancak eline iste oyuncakları bak arkadasların neler yapıyo diyoruz oda saskın saskın bize bakıyo... :)))

derinde cabalıyo cabalıyo sonra sinir olup oturup ağlıyo cok nazlı teyzesiiiiiiiii.....
:nazar:

burdan yakaladım şekerim..facebook falan deyin ce bi bakim dedim..

ay kıyamam ben ona yaaa
canım benim
olsun ama annesi obi küçük hanfendüüüüü

utku çok tatlusun ya yerim seni ben
duru 24 kızıın maşallahı var onu da yerim
ardacık sen de çok şekersin ya seni de yerim maşallah hepsine
bu arada bu fıstıkları yedim gitti benim diyet gene

anam Emel ne olmuş kız bu seninki böyle manken manken yerim ben onu elbiseside bir harika kız doğurtturacaksınız bana he kaydirigubbakcemile3
Arda canım seni görünce benim oğluşu görür gibi oldum cüsseniz benziyor herhalde ondan kaydirigubbakcemile3 bizimki daha suya ayak basmadı maşallah size...pipiyide gördüm yani :jeyyar:

maşallah bebişlere gene dökülmüşler
ay sevcan kız öle ulu orta acmıyın o pipiyi ula kapatın.bak alırım o resmi soonra büyüyünce şantej yaparım haha

Allahım mükemmel süper maşallah hepsine yaa ne kadarda tatlılar :nazar:
duru canım bebeğin kaç aylık...

bütün bebişlere kocaaaaman maaşaallah Allah nazarlardan saklasın hepsini :nazar:

Maşallah bebişlere. Haftaya bizde havuza denize sokacaz. Benden de gelecek fotolar :)

ya şu rep olayı neden herkese olmuyo anlamadım gitti tek tek teşekkür ederim kızlar hepimizin bebeklerine maşallah

Back
X