Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selma berru çok büyümüş maşallah. Çok tatlı ya çok özledim ankarada olsaydım görmye gelirdim kesinlikle.
Ardayada maşallah yaramazlıklar başlamış benim oğlan oturduğu yerden yaramazlık yapıyor ayaklansa ne olur çok merak ediyorum.

gamze seni unutmadım canım sanada maşallah. Ama ben kumanda ve telefon vermiyorum çünkü en çok mikrop onlarda.

1.resim ardadaki yuz ifadesi 'anam yakalandık'
2.resim 'şey aslında açıklayabilirim ' :roflol:
arda maşallah kuzum sana
evet canım aynen öyle ben yapmadım der gibiydi:)
maşallah ardaa sanada bişey dayanmıyoo
kız sevcann emekliyomu bu sıpaaaaaaaaaa
yok ya selma daha emeklemiyo ama istediği yere döne döne gidiyo kendi etrafında döndürüyo kendini yani emeklemeden yuvarlanarak sürünerek geziyo evi
anaaa ardaya bakk benim kızımın hergün yaptığını ilk kez denemiş,emin ol devamı gelceeekkk, hergün çiçek pisliği çıkarıyorum ağzından ve çiiçek temizliyorum evde...
biz daha küçüğünüz nisa dan canım yeni yeni başladık çok zor artık işimiz bi sn yanlız bırakmaya gelmiyo
oyyy çok tatlı yaa çok masum bakmış maaşallah
teşekkürler canım
Ardayada maşallah yaramazlıklar başlamış benim oğlan oturduğu yerden yaramazlık yapıyor ayaklansa ne olur çok merak ediyorum.
aynen canım yürüdüğünde çok merak ediyorum arda emeklemeden bu kadar iş yapıyosa yandıkkk
GAMZe cim çok tatlısın arda da kumanda delisi özellikle parkeye inip kumandayı vuruyo favorisi o görünce hemen elinden alıyorum ama arada kaçıyo işte

haklsın canım bende vermiyorum ama dün yerde oyun oynarken tv kanal değiştirdim yere koymuşum farkında değilim mutfağa gittim bi geldim almış bende resimini çektim çok tatlı gözüktü gözüme sonra aldım elinden ama çok kızdı aldım diye

masallah berru
masallah arda
masallah gamze
cok tatlisiniz yaaaaaaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepside birbirinden tatli kocaman massallah hepsine
hayran hayran baktim süperlerrrr

gamze kumanda canavarımı oldun kız sen yerim seni:)
nevayada maşallah annesi çok tatlı bu kız ya:)
maşallah tüm bebeklere

gamze de neva da cin gibi bakıyorlar maşallah
bunlarda emekleyip ayaklanınca okuyacaklar canınıza benden söylemesi :))

ah bi ayaklansa... senin oğluş yavaş yavaş yürümeye başlamıştır artık dimi? hepsinin abisi nede olsa :)

teşekkürler teyzoşlar bütün bebişlerimizi allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…