Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bencede gelişimine göre al doğsun önce
evet bazısına oluyor ama benim 6.5 aylık hala 3-6 ay
olan kıyafetleri giyiyoruz mesela

ayyyy hepsinee maşallahh ya bizimkilerdemi böyle olacakk kıslarr
birde kopya çektim yelekler çeketler ohh maşallah çok güzel cicileri

uzun bi aradan sonra bende berra nisamın resmini ekliyorum bakalım prensesimi beğenecekmisiniz :)

MAŞALLAH MAŞALLAH ranuna buda kocaman olmuş 41 kere maşallah
daha çok ekle özletme bizi
prenses güzeldi zaten dahada güzelmiş

MAŞALLAH MAŞALLAH ranuna buda kocaman olmuş 41 kere maşallah
daha çok ekle özletme bizi
prenses güzeldi zaten dahada güzelmiş

saol camım senin oğluşada maşallah subhanallah
hepsi ayrı ayrı güzelleştiler ben berranın yeni doğmuş resimlerine bakınca ozaman çirkinmiş kızım diyorum :)

bukadar yter sanırım abarttım bende uzun zaman resim eklemeyince imam bulmuşken nikah tazeledim :)))

çok tatlı maşaillah Allahım nazardan saklasın oğlunu canım büyümüşte banyo keyfi yaparmış yerim seni ben yerim... ranunacım kızının maşallahı var o ne güzellik öyle yaa ben onun elbisesiyle yere basan ayaklarını ısırırım biz erkek anneleride sizden çıkartıyoruz hevesimizi bandanalar elbiseler tokalar maşallah Allahım korusun onu ...

Son düzenleme:

Amin canım cümlemizinkini Allah korusun.. evet kızlar bi başka oluyor bide benim fıstığım saçlı doğdu, o bakımdan şanslıyım hemende uzadı saçları takıyoruz valla tokaları :)

teşekkür ederiz teyzeleri. Oğluşuma ne giyse yakışıyor asıl bayramda çekelim resimleri.

Arda, yiğit efe, ahmet erkin, emek çınar, berra nisa
ölürüm hepinize kocaman maşallahlar size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…