Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürederiz teyzesi hayır canım yürümüyorohh oh ne iyi ettin resim eklemekle gözümüz gönlümüz açıldı...güzel bi gezi olmuş gibi...yanlız lalaler sönük kalmış kardelen çiçeğimizin yanında...çok tatlı çıkmış..yürüyo gibi duruyo ürüyomu yoksa..
öpmezmiyim teyzoşu teşekkürederizfıstığım ne güzel gezmişsiniz siz öyle
pembiş çiçekliler de çok güzel yakışmış
sevgicim arabasında bebişiyle verdiği poza eridim resmen
ne güzel sarılmış kuzucum öyle
kocaman öp kokla benim için kar çiçeğini
keşke gelseydiniz asiyecim negüzel olurduay maşallah kardelene çok büyümüş sevgi kız bizde eminönüne gitçektik son anda vaz geçtik belki karşılaşırdık ya ne güzel olurdu ömer yusufum arkadaşıyla tanışmış olurdu belki aralarında aşk doğardı:)))
bizdede giynimek bir savaş, o kaçıyor ben kovalıyorum ama bizimki takıntılı, önlük takmak ne mümkün, çıldıryor önlüğü takınca, çıkar diye basıyor çığlığı, çoğu zaman kendi çıkarmya uğraşıyor boğuşuyor ben de dayanamyıp takmıyorum, o kadar bandanalar alıyorum bir hevesle, ama nafile hanım takıntılı, taktırmıyor, atıveriyor, biz ısrar edince de ağlıyor, ne şapka takabiliyorum ne yelek giydirebiliyorum,, ne olcak bööle bilmem
aşkolsun annesi
sen bizi neslihan prensesimizden niye mahrum bıraktın
nasıl bir cimcimelik bu, nasıl bir çakıllık :)
çok tatlı maşallah
neslihan çok tatlısın kuzum yerim seni maşallah
şirincek canım yanlış hatırlamıyorsam sizinde kalça probleminiz vardı
bandaj kullanıyordunuz sanırım düzelmiş yeri değil ama
tamamen düzeldimi kontrollere giidyormusunuz hala
laleler arasında kı guzel..
hayrandır sana yedi düvel
iştahsız kalma artık düzel
kışın kardeleni her daim özel.....