Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dedesinin göbeğinde yer buldu kendine çiğdem:))
dr kucakta oturtabilirsiniz demişti bu ay için
zaten yatmıyor ki
yatırırsan kafasını yarı beline kadar kaldırıyo sıpaaaa

gelsiiiiiiinnnnn
birlikte bakarız biz bu fıstığa çok mu gelcek sanıyon anası :))

çigdem yalnız degilsin benim kocada nefret ediyor foto çekinmekten klava:ve benide çekmiyo ogluşumla 2 tane fotom var sadece onuda başkası çektilaelaelaelaelae
hakikaten çınar koca adam oldu ya maşllhhihoyyyt
kıraker kız adını unttum yaw k:asigim:ızın çok tatlı maşallha.s.

burcu gel sende assma kadar benle evde oturursun canım sıkılıo zaten bana arkıdıs ol gelde sende benlen bu evde kuruuuu

zatı cektıkerıde bısıye benzemıo kı bastan savma cekıo zaten onun benden daha cok resmı var dıdeyle valla keyfı bılır ben bı gıdersem studyoya gorcek o gununu odemeyı yaparken ondan sora 24 saat resmımızı cekcek:mymeka:

gelin kk buluşmasını burda yapak
:))
hem bebişleri de ölüdenize sokarız bizimki açılışı yaptı -ayaklardan :))

hee gelin valla bı apart kıralıyak havuzlu denıze yakın soyle sayenızde bızde tatıl yaparıss koca getırmek yassaak amma

ayyy n egüzel olur valla eşimin tatili kalsaydı ben gelirdim valla bakarsınız ayarlar bi tatil de geliriz bu yaz muğlaya hem alanya kadar yakıcı da olmaz sıcağı ( artık sonbaharda da alanyada bizim yazlık da buluşuruz)

hade bakalım öyle olsun
biz hep buradayız nasılsa :)

kız karılar 2 dopinki birden nasıl idare eniyonuz anam şaşırdın yaw :1shok: size yetişilmiyor:dilcikar:

hüveyda seyrek katılıyosun ya ondan formdan düşmüşsün sen
daha sık gelsen sorun yaşamazsın :)

ne damak patlatması ben ne kaçırdım ? CADIARZU:uhm:

sibel duru hanım diş çıkarıyor üstten patlıycak bi tanesi beyazladı iyice bugün doktorda dedi hayırlı olsun kızın diş çıkarıyor

senide yirim ananıda maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhh:1hug:
la bana noluyoo Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ay ya bu bebelerin hepsi çok tatlı yaaaa şekerim çıkacak anammmm
denizcb nin durusu da çok tatlı maaşallah
berruya da zaten ama berru anana dikkat et her gelene satıyo seni anamklava:

verim tabeehihoyyyt kim daha cok para verse ona verim :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…