ayy bizim şubat bebekleri çoook tatlı maşallahdelikafadulden. hepsi birbirinden şık. Allah bebişlerimizi bizlere bagışlasın
bende oglumu koyacam ama nerden girip resim ekliyosunuz kızlar:asigim:
hüveydacım image sitesine gir ordan browse den resmi bul pc den sonra aşasından 320 240 yazan yerden resim boyutunu ayarla 640 480 yapıoom ben sonra resize imageyi etkinleştri start upland yap bitti :)
aboooo :sm_cool:bu ne bee ne guzel olmus bu topıc resmen fişşın tvye dönmüs hee:roflol:bende koyem bare kızımı aman masallah ne kadar guzel doğurmusuz bee ama ben bu yakısıklıları görünce bide erkek doğurasım geldısakıncalı durum masallah hepsıne cok tatlılar kıyafetler desen hepsınınkı bombaa yanii yanlız dıkkatımı cektı subat bebeklerınde erkeklerın sacları kızlardan daha cok laelaelaelaelae gözüm gönlüm açıldı hepsine kendi kızım gibi sevgiyle bakıyorum ya
bu şubat bebişleri çok tatlı allah nazarlardan korusun bunları
hepside birbirinden şık
kızlar çooooooooookkkk tatlısınız insanın kız doğurası geliyo oğluşum lızların hepsini öpüyooooooo
serçecik canım imageshack'ten yüklüyorsan yüklendikten sonra çıkan linklerden
hotlink for forums(1) olanı kopyalayıp yapıştır
üzerindeki include details kısmı da seçili olsun
bu arada oğluşun daha önce çektiğim resimlerinden biri
özlemcim massallah derin bebege koltuguda cok güzelmis güle güle kullansin
sercecim cnm bu sayfaya gir abload.de - Bilderupload
bilder nicht skalieren den resmin büyüklügünü ayarla ( en ideali 800x600)
sonra durchsuhen den resmi bul
abload a bas
linkler cikicak sonra Direktlink für Foren yazan yerin karsisindaki linki al buraya cevap yazdigimiz yere yapistir hayatim
umarim anlatabilmisimdir
ay çok tatlılar valla Selin seninkinin saçlardan bize gönder biraz bizimkiler saç değil tüy Çiğdemin dediği gibi şubat erkekleri kızlarından daha saçlı
Sibel bayıldım Çınarın takımlarına çok tatlı çoooookkkkk