Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Alin kizlar belki oglusumu özlemissinizdirsositososito Masallah demeyi de unutmayin sakin :)

Allahım nazardan saklasın bende bu çocuğa bayılıyorum acayip bir karizması var yani gözler ayrı dudaklar ayrı yakıyo yani çok yakışıklısın masallah sana masallah tü tü tü ısırırım seni ben ısırırm

bütün bebişler Allahım sizleri korusun hepsi ayrı tatlı nazar degmesin inş hepsini korusun kızlar ayrı erkekler ayrı güzel

bizimki de berru gibi neyi tutsa ağzına götürüyo... selma kaldırdığğın resmi kaçırdım kız bi daa koy

saol chatlakcim
Aslinda biliyomusun Ahmet Erkin in bazi resimlerinde Arwin e benzetiyorum dogrusu, senin oglusununda gözleri bir harika dogrusu, mavi gibi görunuyolar

yaw selma niye kaldırdın biz görmedik merakta ettik bak şimdi
banane bizde görmek istiyoz
hemide kızlar canlı gözden nazar değer öle uzaktan resimden nazar değmez

oyy kurban olayım sizi verene:) ya bi kaç gün bu topice germeyince birikio fotolar,şimdi çok vaktim yok tek tek yazmıyım hepsine kocaman maşallahlar

bencede resimden değer valla ben çoçuğa ne zaman topluluğa çıkarsam çekiyorum durmuyo hemde öel böel değil nazara çok inanıyorum ben arkadaşlar

bendee kız doğurcammmmmm
didom yarın çok güzel olmuşsun yerim seni zilloş

be bu resmi yarın çekildimmmmm:asigim:

ay çiğdem kız dodiyi burda görünceşök oldum yaaa bunlar büyümüş baya baya :1shok:
biraz önce 2010annelerini okudumda ocak anneleri bulantı derdinde şubat anneleri kese vs ayyyy ne kadar çabuk geçiyor zaman ya

dide çok tatlısın maşallah sana bebeğim elbiseside çok yakışmış kuzuya

dilek bayadır koymuyosun nevanın resmlerinden koysana kı

valla bu aralar hastane işleriyle uğraşcaz diye resim çekemedik hiç bundan sonra daha rahatız inşallah(en azından 3ay kadar) koyarım yine. sen koydun da ne oldu hem göremedik bile

Masallah Dide Gazel cok guzelsin herzamanki gibi,elbiselerinde cok seker valla, yerim seni

allahım nazarlardan saklasın bu ne tatlılık bende istiyorum kızım olsun sizinkileri görünce elbisene bayıldım didesositososito

tesekkur ederız teyzosları hanımefendı dursa resım cekecezde durmuo ama makıneyı goruncede odaklanıo dırek gamaralara oynuoooo ziliiiii

çido dido çok güzel maşallah
ama kaşlar hep çatık resimlerde
anası gibi sert bakıyo
ama anası gibi merhametli olcak galiba
maşallah 41 kere
dilek valla sen nevanın resimlerini koymuyon ne zamandır

bide cimcime var tabi zar zor koyuyor
ama tanda çok yakışıklı yaw :ecrin_bebek:
kızlara taş çıkartır :asigim:
aynıda anası hele o dudaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…