Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepinizin meleğine 41 kere maşallah.Allahım nazarlardan esirgesin.uzun ömürlü olsunlar inşallah.

oooo bütün bebişler formunda allah nazarlardan saklasın
esencen,duru,derin,çido,serçecik unuttuğum varsa özür allah bağışlasın kızlar cicileri çok yakışmış hepsine

maşallah maviş maviş bakıyo mavilerin içinde o manzara karşısında keyiflenmemek olmaz tabi kız oturtturuyo musun yoksa

kız yerim ben o dudaklarını yaaaaa şapkayla gözlük de yakıyor haaaa alkisalkisalkis
kız özlem bu kız hiç sana çekmemiş çok masum bakıyor derrrmişimmmmmmmm:roflol:
:mymeka: evet bacım aynı babası eşimin böyle masum masum bakışları vardır özellikle de geç geldiği geceler delikafadulden

deriiiin ne kız bu pozlar yerim ben seni
gözlüğe bak yaa şimdiden artist olcak bu maşallah
Sağol Tubik teyzesi

derinzlm kizin yine cok cici cikmis, ama minik fazla ciddi sanirim benim Arwin im de kamerayi görunce hemen ciddilesiyo
Kesinlikle Selincim delirtcek birde bizim makinada büyük ister istemez dikkatini çekiyor şaşkın şaşkın bakıp kalıyor

oyy özlemm nasıl yakısmıs gözlüklerrrr maşallah derine
nerden aldın kız onuu
Almadım kuzu bu yukarıda reklmaları çıkıyorya onlarda chicco ama babamız çok beğendi alıcaz yarın gidip delikafadulden
Gözlüklerini yerim senin maşallah .alahh nazarlardan saklasın
Sağol dilek çim amin inşallah hepimizinkini

Sağol canım benim deneme için taktık sadece ama alıcaz artık kayınvalideninde onayı aldık
Esen maşallah arkası kız bunun valla kız güzeli seninki 41 kere maşallah

chatlak canım maşallah seninki doğuştan nazar boncuklu Canım ya şu fotoların sırlarını paylaşırmısın bizlerle anlat bakalım meslek sırlarını bizimkilerde kartpostal gibi olsun

chatlak canım maşallah seninki doğuştan nazar boncuklu Canım ya şu fotoların sırlarını paylaşırmısın bizlerle anlat bakalım meslek sırlarını bizimkilerde kartpostal gibi olsun

güzelim profosyonel makine inan flaşsız çekiyoruz makineden kaynaklanıyo eee bide fotografçı olunca ana baba olsun be güzelim o kadar dimi ama....eşim hafta sonları makineyi eve getiriyo öyle çekiyoruz oyüzden çok net çıkıyo .....:dance::dance:

esencen,duru,özlem,çiğdem,serçecik,chatlak maaşallah bebişlerinize maaaaşaallaaahh
hangi birini söylesem herbiri ayrı şeker.
unuttuğum varsa nolur kızmayın başım döndü güzelliklerden.

ahmett bitiom senin bakışlarına yawhu maşallah,ee o balkondada insan keyifsiz olmazki hiç dimi

ohh ahmet gene yakmıs ortalıgı yaww
düşünüyomda kızlar 5-6 ay öncesine kadar karnımızdalardı
nasıllarki kime benziyolarki konusup meraklanır dururduk hep ayy duygulandımsenağlama senağlama

dilekcim,yeliz,sunset,denizt teşekkürler teyzeleri..

Esen maşallah arkası kız bunun valla kız güzeli seninki 41 kere maşallah
özlemcim vallaha hayırlısı ama ikinci kız olsun isterim..Allahım hayırlı evlatlar versin ama kız olanlara erkek,erkek analarına kız evlat nasip etsin

ayy ayy yerim ben bunlarıııdelikafadulden
yine burası dolmuş taşıyo ayooollzemuszemus
duru kızın çok güzelmiş yaa aman babası görmesin kızını podyumlardakaydirigubbakcemile3
serçecik,esencen,dide gazel yine yakıyolar ortalılıopuyorumnanaktan
ahmet erkin yakuşuklum yerim seniiiiiopuyorumnanaktan
maşallh hepsinee

fotoğraf makinamızı bi türlü yaptıramadık telefon çekimleriyle idare edin teyzoşları

hülyacım tan yoksa efenin izinden mi gidiyor :))
saç stili aynı olmuş bunların
manzara zaten standart
elinde ne varsa ağzına sokuşturan veletler sürüsü
benimki başı çekiyooo PP

ay ben de heves ettim hemen pcye aktarıp ekleyeyim bari :)

Kızlar cok tesekkÜr ederız ÖpÜyoyuz kıjımla Şıjııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…