- Konu Sahibi EU3
-
- #1.481
:mymeka: evet bacım aynı babası eşimin böyle masum masum bakışları vardır özellikle de geç geldiği geceler delikafaduldenkız yerim ben o dudaklarını yaaaaa şapkayla gözlük de yakıyor haaaa alkisalkisalkis
kız özlem bu kız hiç sana çekmemiş çok masum bakıyor derrrmişimmmmmmmm:roflol:
Sağol Tubik teyzesideriiiin ne kız bu pozlar yerim ben seni
gözlüğe bak yaa şimdiden artist olcak bu maşallah
Kesinlikle Selincim delirtcek birde bizim makinada büyük ister istemez dikkatini çekiyor şaşkın şaşkın bakıp kalıyorderinzlm kizin yine cok cici cikmis, ama minik fazla ciddi sanirim benim Arwin im de kamerayi görunce hemen ciddilesiyo
Almadım kuzu bu yukarıda reklmaları çıkıyorya onlarda chicco ama babamız çok beğendi alıcaz yarın gidip delikafaduldenoyy özlemm nasıl yakısmıs gözlüklerrrr maşallah derine
nerden aldın kız onuu
Sağol dilek çim amin inşallah hepimizinkiniGözlüklerini yerim senin maşallah .alahh nazarlardan saklasın
Sağol canım benim deneme için taktık sadece ama alıcaz artık kayınvalideninde onayı aldıközlemcim süper olmuş gelinim gözlüklerle yaopuyorumnanaktan yeyiim onu
duru canım derini ilk kez görüyoruz pek güzel maşallah
serçecik maşallah nasıl boncuk boncuk bakıo kuzucuk
didoş yarınmı yıkandın sen yine minnoşum,mavişim
ay bu kızların hepsi çok can yakacak ya rabbim,yandı bizim oğluşlar yandı vallaŞeniz
Esen maşallah arkası kız bunun valla kız güzeli seninki 41 kere maşallah
maşallah maviş maviş bakıyo mavilerin içinde o manzara karşısında keyiflenmemek olmaz tabi kız oturtturuyo musun yoksa
chatlak canım maşallah seninki doğuştan nazar boncuklu Canım ya şu fotoların sırlarını paylaşırmısın bizlerle anlat bakalım meslek sırlarını bizimkilerde kartpostal gibi olsun
Esen maşallah arkası kız bunun valla kız güzeli seninki 41 kere maşallah[/QUOTE .!.:abowww özlem korkuttun bak şimdi beni benimkinin arkası erkek desene:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?