nestle baba oğul ve karga süper poz olmuş yaaa kargayı nereden buldunuz yahuu
nestle canım ne tatlı olmuş öyle oğlun allah bağışlasın
ama en çok beraber olduğunuz foto hoşuma gitti
çok tatlı çıkmışsınız annelik çok yakışmış
teşekkürler teyzesi,öpüyoruz:))efe kaşına gözüne nazar değmesin maaşallah karizma yerinde her zamanki gibi. kız güzeli kız.
bayılıyorlar zaten kağıtlara gazetelere dimi,bide yemeselervidiii senin oğlanın resmini daha yeni gördümmmm:::)))
inan aynı pozu dün biizm kız da verdi,
babası oynasın diye gazete vermiş eline bizimki nasıl çırpınıyor gazeteye boğulmuş::)))
benden kaçar mı? hemen çektim fotosunu, gönderirim ben de yakındaa
teşekkürler sibel teyzesi,çınarımızada maşallah her zamanki gibi kıpır kıpır.1 ay fark var ama bana hep çınar kocaman görünüyor ya:))efeeeem o zuzuların arasında ne keyifli bir poz öyle
karizmatik bakışlar da cabası yani
sevcan teyzesi senide öpüozzaman da aman görmeyeli ne tatlı çocuklar çıkmış yahuu efecim arwin maşallah size
durucum bezelyeler parmak uçları olabilirmidelikafadulden
süppeeeer bir fotoğraf.harikasınız.bayıldım.alkisalkisalkis
OYYYYYY Derin'den önce ben aşık oldum sana allahım nazarlardan korusun çok yakışıklısın sennnn kuzummmmm
Madem öyle bu da Derinden Efeye başka kızlara baktığını görmeyeyim bakışı[/URL][/IMG]
zaten bakmaz benim oğlum ama bu bakışın üstüne değil başka kıza anasına bile bakmaz vallasengözlerimebaksanabMadem öyle bu da Derinden Efeye başka kızlara baktığını görmeyeyim bakışı
aylinnn ben bu fotoları yeni gördüm kısss bak ne güzel eklemişsin
o kargayı çekebilmeyi nasıl becerebildiniz size helal olsun vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çınar çokkk tatlııı o paşazade fotoda tam yemelik çıkmış.
ikinizde harika görünüyorsunuz bu arada son foto bendekinin merceğe bakmış hali değilmi:)
saklıyorum yıllar sonra çınar ve neslihan üniversitede tanışırlar aşık olurlar sonra nesli sandığında sakladığı fotoyu çıkarır ve bu ooo bu sensinnn derŞeniz... film böyle devam eder...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?