Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nestle baba oğul ve karga süper poz olmuş yaaa kargayı nereden buldunuz yahuu

Arwin herzamanki gibi çok fena ya bitiom bu çocuğa
Nestle canım şükür kavuşturana biz görene kadar çocuk askere gitcekti.çok yakışıklıyız ya,maşallah hele doğum günü fotosunda nasıl asil durmuş öyle çapkın

efe kaşına gözüne nazar değmesin maaşallah karizma yerinde her zamanki gibi. kız güzeli kız.
teşekkürler teyzesi,öpüyoruz:))
bayılıyorlar zaten kağıtlara gazetelere dimi,bide yemeseler
efeeeem o zuzuların arasında ne keyifli bir poz öyle
karizmatik bakışlar da cabası yani
teşekkürler sibel teyzesi,çınarımızada maşallah her zamanki gibi kıpır kıpır.1 ay fark var ama bana hep çınar kocaman görünüyor ya:))
aman da aman görmeyeli ne tatlı çocuklar çıkmış yahuu efecim arwin maşallah size
durucum bezelyeler parmak uçları olabilirmidelikafadulden
sevcan teyzesi senide öpüozz

bu bakış derin için

OYYYYYY Derin'den önce ben aşık oldum sana allahım nazarlardan korusun çok yakışıklısın sennnn kuzummmmm
Madem öyle bu da Derinden Efeye başka kızlara baktığını görmeyeyim bakışı
[/URL][/IMG]

Sizin o bakışlarınızı yerim bennn
NEstle iiki öğrendin foto yüklemeyi keşke daha önce öğrenip koysaydın yakışıklının resimlerini maşallah

aylinnn ben bu fotoları yeni gördüm kısss bak ne güzel eklemişsin
o kargayı çekebilmeyi nasıl becerebildiniz size helal olsun vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çınar çokkk tatlııı o paşazade fotoda tam yemelik çıkmış.
ikinizde harika görünüyorsunuz bu arada son foto bendekinin merceğe bakmış hali değilmi:)
saklıyorum yıllar sonra çınar ve neslihan üniversitede tanışırlar aşık olurlar sonra nesli sandığında sakladığı fotoyu çıkarır ve bu ooo bu sensinnn derŞeniz... film böyle devam eder...:roflol:

bu sayfaya bayıldım ya yapa bilsemde bende eklesem kuzumun resmini bütütn bebeklerinize binlerce kez maşallah diyorum Allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün hepsini

rezzancım dünya küçük..olmaz diye birşey yok...neslihan gelinim - çınar damadın olurmuş..ay ne güselll:))) hayatım kargaya gelince karga bizim balkona düştü..yavruydu..kanadı sakattı..sonra nasılsa canlanıp uçuverdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…