Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardelen yaramazlıklara tam gaz devam galiba ama bu masum masum bakışları herşeyi unuttıruyor insana maşallah sana ...

Denizzz teyzemmm ay ben sana kıyamam yaa içim kelimenin tam anlamıyla cız etti görünce .Semracım allah kolaylık verisn canım ya ama bugün biraz iyi galiba .Ben hiç dayanamıyorum çocukları böyle görmeye :((

semracım öncelikle bugün ateşinin düştüğüne çok sevindim çoğu bitmiş azı kalmış tez zamanda atlatırsınız inşallah ama hali varki şu haliyle bile yaramazlık peşinde kuzum Allah acil şifalar versin denizimize

çok güzelsiniz ana oğul huriyecim bende akşamları senin moddayım valla
yorgun bitkin kafamı koyduğum yerde uyuyorum :)) maşallah ikinizede

sorma sevgicim geçen gün ben de senin kulağını çınlattım bir sevgi bir de hem iş hem ev hem de çocuk üçünü birarada götüremedik gitti diye seninle çok benzer yönlerimiz var ;) bir kardelen bir de ismet anıl kaldı yürümeyen mesela :)) bu arada kardelencik de çok tatlı yapbozuyla oynamasına da özendim bizimki hiç oynamıyo böyle varsa yoksa benim dizdiklerimi dökse dağıtsa alsanaalsanasmile

bizde uzun zamandır resim eklemiyorduk sanırım tam gaz ekliyorum resimleri..

berranın duş keyfiyle başladık..

yavrucum okadar çok sevdiki duşu kovaya koydum onu çok keyiflendik ama sonumuz iyi olmadı.bugunun akşamında çok ateşlendi :(

kuzenin doğum günüydü küçük bi parti yaptık kendi aramızda :)

bide bugun bisikletciler çarşısına gittik sopalı bisiklet aldık kuzuma bisikletinde keyf yaparken :)

ve yavrucuğum. 39.4 yanarken.. azılarını patlattı bizde diyorduk ateş filan yapmadı iyi die. :(

burdada bugun berra iyiydi dışarı çıktık biraz.kuzucuk sarellarinin eşentiyon çikolatasından yerkene :))

Son düzenleme:
denız bebısım cok üzüldüm fotolarını gorunce ya. acıl sıfalar kuzum ya.

berra sen ınme kal o konsolun uztunde biblo gbısın cunku cok sugarsın.sumeyye dus baslıgıyla mı yaptırıyorsun duşu. ben hala cesaret edemedım o sekılde yaptırmaya.korkar veya sıcaklgıını ayarlayamam dıye. cokta sevıyo banyoyu artık gecsek o sekle ıyı olacak.

Ay çok pardon ben Huriyeyle İsmetimi Anılımı kaçırmışım .Aynen Sibele katılıyorum canım İsmet pek yıkılmış gibi durmuyor .Seni de bu resminde kız kardeşimin bir arkadaşı var çok severim aynı ona benzettim .O kadar yaşadıklarının üzerine iyi bile görünüyorsun hayatım öpüyorum ...

Ay çok pardon ben Huriyeyle İsmetimi Anılımı kaçırmışım .Aynen Sibele katılıyorum canım İsmet pek yıkılmış gibi durmuyor .Seni de bu resminde kız kardeşimin bir arkadaşı var çok severim aynı ona benzettim .O kadar yaşadıklarının üzerine iyi bile görünüyorsun hayatım öpüyorum ...

çok teşekkür ederim özlemcim ismet anılın haline ben de şaşırıyorum ateşliyken ölü balık gibi yatıyor ilacın etkisi başlayıp ateşi düşünce kurtlanıyor valla biz de sizi öpüyorusss kocamannn

berrraaaa duş resmine bayıldım bayıldım seni küçük seksi şempaze seni maşallah tütütütü Allah nazarlardan korusun :nazar:

ismetcim, denizcim, kardelencim ve berracım..sizlere ne diyim ki bennnn..hepiniz birbirinizden şeker, hepiniz birbirinizden tatlı... o zaman hepinize kocaman bir maşallahhhh diyimmm

denız bebısım cok üzüldüm fotolarını gorunce ya. acıl sıfalar kuzum ya.

berra sen ınme kal o konsolun uztunde biblo gbısın cunku cok sugarsın.sumeyye dus baslıgıyla mı yaptırıyorsun duşu. ben hala cesaret edemedım o sekılde yaptırmaya.korkar veya sıcaklgıını ayarlayamam dıye. cokta sevıyo banyoyu artık gecsek o sekle ıyı olacak.

evet canım artık biz duş başlığığla yıkıyoruz.. onada yeni başladık berra çok korkuyordu duşdan her seferinde ağlıyordu bu ara ellerini çok yıkadım ondan alıştı yavrucak suya malum yeni havalar ısındı artık başladık hergün duş aldırmaya ..

semracım ay anne olmak nasıl da değiştirmiş bizi böyle zamanlarda insan çok daha iiyi anlıyor
önceden böyle bir resim görsek bu kadar etkilenmezdik
ay yazık nasıl kötü olmuş der geçerdik
ama şimdi iliklerimize kadar işliyor sanki kendi canımız yanmış gibi üzülüyoruz
kuzucum bir an önce iyileşir inşallah

sümeyye ay elbisesinin içinde saçlar falan tam bir prenses olmuş bu fıstık ya
kuzuma nazar mı değdirdiler de ateşlendi acaba
oku sen onu bol bol

teşekkür ederiz teyzeleri..
sibelcim ateşlenmesi dişinden canım ben diyordum bu kız diş çıkarmıyor die meğer şişmiş dişleri azı dişene bi baktım uc vermişti ayy dedim nazar olmasında bu kızda hiç ses seda yok ateş filanda olmadı daha dememe kalmadı ateşlendi hemen.. şimdi iyi çopk şükür bugun gezmelere bile çıktık :))

OOOHHHH sıhhatler olsun canım benim .

Vallahi nazarlara gelmiş 41 kere maşallah oyuncak bebek sanki dudaklar saçlar allahım nazarlardan korusun .Elbisenizde pek yakışmış :))

çok saolun kzlar..hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
ya bu hastalığın böyle berbat bişi olduğunu bilmezdim...yada çok küçük diye zorlandık...perşembe gününden beri sürekli ağlayan kucak isteyen bi çoçuk oldu..geceli gündüzlü hemde...babasıyla vardiyalı çalıştık desem yeridir...
çooooook şükür bu gün daha iyi ...geçmeye başladı....renkleri falan soldu döküntülerin...ateşte yok...
ay allahım kabus gibi bi 4 gündü:(
neyse tek bi işe yaradı sanırım kilo verdim bu arada:))))))

sümeyye cim sizede çok geçmiş olsun canım...
ayrıca tam şeker kız olmuş buya...çok tatlı...
valla bişi sölimmi cidden nazar oluyolar sanırım....bakınca bizim bebeklere ...kargaya yavrusu kuzgun görünür misali...hiç birini ayırt edemiyorum hepsi çok güzel ve sevimli geliyo bana....
ALLAH ŞUBAT BEBİŞLERİNİ NAZARLARDAN KORUSUN...

uzun zamandır işlerimden dolayı giremedim siteye..girsemde okuyup cıktım hep..kzıımın son 2 ayki resimleri..bakın bakalım büyümüşmü teyzoşları

çok çok çok güzel olmuş bu prensesss annesi...maşallahhhh...allahım nazarlardan korusun..biblo gibi mübarek....

maşallah çok büyümüş annesi çok tatlı yerim ben onu tam kız olmuş:)

maşallah annesi nazar degmesin...
uyurken özellikle cok masumm cıkmıss...

oyyyy
yağmur kuşum gelmişşşşş
o güzel gözleriyle ne güzel buğulu buğulu bakmış bu kuzu annesi yaaa
çok tatlı yaa
yakalayıp sıkıştırmak geldi içimden :))

Back
X