Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de uzun zamandır bu topike eklemedim galiba çekiliş topikine ekleyip durdum hep

maşallah serçecik çook cici bi hanım olmuş büyümüş valla görmeyeli...

çınaaaaarrr teyzecim o ne yaw ..ne yakışıklısın sen ...kırmızı gömleğinle sanki gece eğlencesine çıkan delikanlılar gibi...gerçekten sibel ya nasıl karizma bu çocuk ...allahım pantolon kemer ayakkabı çok fiyaka...

Son düzenleme:
sağol semra teyzesi
anneler günü kreasyonumuzdu
ben de kırmızı body üzerine beyaz penye hırkamı giymiştim ama benim resmim yok maalesef :)

şirincek bu prenses koca kız olmuş annesi.. maşallah kuzuma nekadar masum uyuyor öyle gözlerimizde renkli çok can yakıcak bu kız çook.
çınarcığımızda ağır abii yerim ben onu yer kırmızılarda bi başka yakışmış kuzuma. oğlanları böle giydirin kuşandırın bizim kızların kalplerini fethetsnler bakalım..

özlem,aylin,semra, huriye teyzoşları teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için.

ohh burası kuzularla dolmuş taşmış hepsine kocaman bir nazar:nazar:
çınar yağmur berra ve deniz çok tatlısınız hepinizin poopişinden birer ısırık almak lazım
bize yorum yapan bütün teyzoşlarada gecikmeli öpücükler :)))Şeniz

cınar sen ne guzel oturuyon oyle sandalyende afferın sana kocaman. bak oğretmenden aferını kaptın şimdiden. ayrıca gomlegıne pantolonuna bayıldım cok cool olmussun :))yenıler bı tarz konusuyoya uyum saglayalım dimi

kızlar teşekkür ederiz..yalnız şirincek diye yazmışsınız ama heralde beni şirincek olarak gördünüz..neyse farketmezD:

şirincek bu prenses koca kız olmuş annesi.. maşallah kuzuma nekadar masum uyuyor öyle gözlerimizde renkli çok can yakıcak bu kız çook.
çınarcığımızda ağır abii yerim ben onu yer kırmızılarda bi başka yakışmış kuzuma. oğlanları böle giydirin kuşandırın bizim kızların kalplerini fethetsnler bakalım..
sümeyyecim siz isteyin yeter ne demek :))

cınar sen ne guzel oturuyon oyle sandalyende afferın sana kocaman. bak oğretmenden aferını kaptın şimdiden. ayrıca gomlegıne pantolonuna bayıldım cok cool olmussun :))yenıler bı tarz konusuyoya uyum saglayalım dimi

:dance::dance:teşekkür ederiz özlem teyzesi

ohh burası kuzularla dolmuş taşmış hepsine kocaman bir nazar:nazar:
çınar yağmur berra ve deniz çok tatlısınız hepinizin poopişinden birer ısırık almak lazım
bize yorum yapan bütün teyzoşlarada gecikmeli öpücükler :)))Şeniz

hemen hazırlıyorum oğluşun poposunu :)
benden antrenmanlı anında kıkırdar:roflol:

kızlar teşekkür ederiz..yalnız şirincek diye yazmışsınız ama heralde beni şirincek olarak gördünüz..neyse farketmezD:

suçlu burda:)))))
benim canım yanlış yazan...kusura bakma ben bu günlerde herşeyi yanlış görüyorum...
oğlum su çiçeği çıkardı ve bir haftadır ful ona çalışıyorum...çok yordu beni o yüzden sanırım...serçecik olarak değiştiriyorum...öptüm güzel kızını...

suçlu burda:)))))
benim canım yanlış yazan...kusura bakma ben bu günlerde herşeyi yanlış görüyorum...
oğlum su çiçeği çıkardı ve bir haftadır ful ona çalışıyorum...çok yordu beni o yüzden sanırım...serçecik olarak değiştiriyorum...öptüm güzel kızını...

ah canım geçmiş olsun..çok üzüldüm..umarım en kısa sürede iyileşir.onlar hasta olunca insan hiç bir şeyi düzgün görüp algılayamıyor bile kendimden biliyorum.inan önemi yok ha şirincek ha serçecik ben öylesine söyleyiverdim:)

Ay allahım Yağmur ne güzelsin sen yaa adın gibisin aynı gözler hele allahım tam nazarlık maşallah maşallah .

Çınaaarrrrr annene sana çok yaramaz diyor aa bek sen nasıl da oturmuşsun kitap okuyorsun aferin benim yakışıklı oğluma kırmızılar valla hi adı gibi yakıyor Sibel yaaa çok tatlı çookkkk maşallah maşallah seni bizim eve götürsem gelirmisin Derinle oturup oynarmısın heee ???

Maşallah hepsine
Çınar çok yakışıklı maşallah.

sağol dilekçim

Ay allahım Yağmur ne güzelsin sen yaa adın gibisin aynı gözler hele allahım tam nazarlık maşallah maşallah .

Çınaaarrrrr annene sana çok yaramaz diyor aa bek sen nasıl da oturmuşsun kitap okuyorsun aferin benim yakışıklı oğluma kırmızılar valla hi adı gibi yakıyor Sibel yaaa çok tatlı çookkkk maşallah maşallah seni bizim eve götürsem gelirmisin Derinle oturup oynarmısın heee ???

neeeeee dışarı mı çıkartacaksın yani özlem teyzeeee
dur anneme el sallayıp geliyorum hemen :))
hem de oyun da mı var
yaşasıııınnnn

diyerek geleceğine emin olabilirsin özlemcim :)

temizliğe gelınır koltuk altları ıtınayla supuruluuurr hanııımm :)))yalnız doğal halimle atletle falan calısırım ona gore

Back
X