Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kardelen kuzum ne beceriklisin sen öyle yerim o elleri ben :))

deniz bebişimiz de artık iyice iyileşip sahalara inmiş
geçmiş olsun kuzuma
o ciddi duruştaki dudakları yanakları ham yaparım ben :))

oooo sümeyyecim berra yakıyor valla
kuzum defileye mi gitti yoksa tatile mi
yakında paparazzi programlarında görürüz bu kareleri ;)
maşallah fıstığıma

Denizz iyileşmişsin kuzum artık maşallah sana seni yandan çarklı seni :)) Semracım Derinde aynen toplara deli oluyor erkek çocuğu gibi :)) ama çok faydalı bir oyuncakmış aklında bulunsun

Berraaaa hoşgeldin Caprice palasın yeni prensesi yerim seni yaaa valla annen söylemese yara hiç dikkatimi çekmezdi bu güzelliğin yanında yaramı görülür.Sümeyye kırmızı şapkanın adresini alayım acilen

ayyy tatil kuşumu gelmişşş...tam çıtırık senin bu kızın sümeyye...cilve kutusu gibi baksana...ayrıca yaz kreasyonu da çok şık cidden...erkeklerde sibel in çınar, kızlarda da senin berra sanki daha çabuk gelişiyormuş, büyüyormuş gibi geli,yor bana....koca bi maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

vee tabi ki güzel yüzlü masum prens deniz...çok yakışıklısın annem sen...sana da koca bir maşşşşşşşşş....

kardelen çitlenbik çok güleryüzlü bu kız annesi....ona da koca bi maşşşşşşşşşş

ayyy tatil kuşumu gelmişşş...tam çıtırık senin bu kızın sümeyye...cilve kutusu gibi baksana...ayrıca yaz kreasyonu da çok şık cidden...erkeklerde sibel in çınar, kızlarda da senin berra sanki daha çabuk gelişiyormuş, büyüyormuş gibi geli,yor bana....koca bi maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ya tam bende aynını dsunuyorum. ıkısınınde ıfadelerı baya farklı bzımkılere gore dah anlamlı ve cocuk gbı bakıyolar. masallah ıkısıne de

of of of kapris palas ların prensesimi gelmişşş.....maşşallah sana....facee gördüm bende resimlerini...mayokiniler giyildide suya girildimi pekii...hani denizde resim..
mayolu bide arabalı resmine bittim ..çooook şugarsın..

Denizz iyileşmişsin kuzum artık maşallah sana seni yandan çarklı seni :)) Semracım Derinde aynen toplara deli oluyor erkek çocuğu gibi :)) ama çok faydalı bir oyuncakmış aklında bulunsun

saol canım benim evet iyileşti artık saçının diplerinde keldı bi kabuk bağladı ...çok kaşınıyo ama hala başı..
gerçekten derin de mi topçu..ama senin kızın sanırım oyuncaklarla baya bi oynuyo..resimlerini koymuşsun ya faceye oyuncaklarla çok haşır neşir duruyo...
deniz tam bi erkek çoçuğu çok güzel topu atıyo...ayakla vuruyo...bide vvooovvv...diye bağırıyo..
çok taklitçi bide sokakta çocuklar kapak oynuyo..kola kapaklarını atıyolarya aynısını oda yapıyo ..sek sek oynayanları görmüştü şimdi her taşın başında sekiyo...tabi çok komik oluyo..:roflol:

vee tabi ki güzel yüzlü masum prens deniz...çok yakışıklısın annem sen...sana da koca bir maşşşşşşşşş....

kardelen çitlenbik çok güleryüzlü bu kız annesi....ona da koca bi maşşşşşşşşşş

teşekkür ederiz aylin teyzesi...eee hani çınarr...çok tan beri koymuyosun ne faceye ne buraya....:oklava:

sibel teyzesi sanada çoook teşekkür...öpüyoruz...

saol canım benim evet iyileşti artık saçının diplerinde keldı bi kabuk bağladı ...çok kaşınıyo ama hala başı..
gerçekten derin de mi topçu..ama senin kızın sanırım oyuncaklarla baya bi oynuyo..resimlerini koymuşsun ya faceye oyuncaklarla çok haşır neşir duruyo...
deniz tam bi erkek çoçuğu çok güzel topu atıyo...ayakla vuruyo...bide vvooovvv...diye bağırıyo..
çok taklitçi bide sokakta çocuklar kapak oynuyo..kola kapaklarını atıyolarya aynısını oda yapıyo ..sek sek oynayanları görmüştü şimdi her taşın başında sekiyo...tabi çok komik oluyo..:roflol:[/QUOTE]

Şimdilerde ne görseler kapıyorlar zaten bayılıyorum bende bu hallerine .Evet canım Derin oyuncak konusunda pek yormuyor beni seviyor oynamayı hatta bazen ben mutfaktayken bakıyorum hiç ses gelmiyor hayırdır deyip bakıyorum odaya dalmış oyuncaklara, daha küçükken uyandığında yatağına bir kaç oyuncak bırakıp ben uyumaya devam ediyordum :)) iyi oluyor aslında ama ben pek ev işine falan sarmadığım için birlikte de çok oynuyoruz onun da faydası oluyor sanırım .

semracım ekliyim madem birazdan:))

özlem di mi canım ya..bu iki bızdık kocaman abi-abla gibi 41.5 kere maşallah...

semracım ekliyim madem birazdan:))

özlem di mi canım ya..bu iki bızdık kocaman abi-abla gibi 41.5 kere maşallah...

Evet canım atlamışım gerçekten de öyle Berrayla Çınarı görünce Derin daha minicik bebek gibi geliyor bana resimlerden mi acaba yoksa bizimki,ler gerçekten mi minik yaa :)) Gerçi Çınar abi tabii nerdeyse 2 ay var Derinle arasında :))

Aylin nasıl hazırladın hayatım valizi valla hi sabır işi :))

Nasıl mutlu ama yaa valizin içindeyken kıyamam bızdığıma çok tatlısın oğlummmm çokkkk kibar yüzlü oğullarımlarımdan biri de Çınar maşallah sana

şapka calısması olmus gbıymıs tam az daha:)) valızdekı resmıne cok guldum annesıı. cok guzel pozlar yakalamıssın masallah cınarımıza

Back
X