Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyyy oyyyy oyyy kuzular maşallah çok tatlılar allah bütün kuzucuklarımızı nazarlardan kazalardan belalardan korusun insallah...allah hepsine uzun ömürler versin...
bu arada kızlar eldiven takmıyormusunuz artık minnoşlara ben halen takıyorum :))[/QUO
Ben takıyorum canım benim oğlum maşallah çok hareketli elleri ayaklları hiç durmadığı için ne kadar datırnaklarını kessekte yırtıyo yüzü ama arada açık bırakıyorum tabi :emir_bebek:
Senin fıstığı da koyda görelim annesi :nazar:

sonunda yapabildim diye birsürü gönderdim :))

ben takmıyorum artık eldiven çıkardık böyle daha şeker elleriyle artık oyunlar oynuyor :))

bizde takmıyoruzda bunlar daha önceki resimleri ondan hep eldivenli çıkmış

kızlar eldiven takmayı ne zaman bıraktınız
benim oğlum 29 günlük çıkarsammı bende acaba eldivenleri

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de bir ayllıkken çıkardım artık takmıyorum

2 aylık olcak berru hala takıyorum ben eldiven.
dünn cıkarmıştım bi ara kafasını çizmiş hemen

bu da benim yakışıklı batucum
1004654.jpg

oyyy oyyy masallah bebışlere ayyy ınsallah bende bır kaç ay sonra çınarımın resımlerını eklerım sızın gıbı:Saruboceq:delikafadulden

hepsine maşallah allah nazarlardan saklasın sağlıkla huzrla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza artık

:nazar::nazar::nazar:ALLAH NAZARDAN SAKLASIN .MAŞALLAH HEPSİ ÇOK ŞEKER İNŞALLAH ALLAH BİZEDE KISMET EDER BİZLERDE KOYARIZ BEBEKLERİMİZİN FOTOĞRAFLARINI.

oyyy oyyy masallah bebışlere ayyy ınsallah bende bır kaç ay sonra çınarımın resımlerını eklerım sızın gıbı:Saruboceq:delikafadulden

hepsine maşallah allah nazarlardan saklasın sağlıkla huzrla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza artık

:nazar::nazar::nazar:ALLAH NAZARDAN SAKLASIN .MAŞALLAH HEPSİ ÇOK ŞEKER İNŞALLAH ALLAH BİZEDE KISMET EDER BİZLERDE KOYARIZ BEBEKLERİMİZİN FOTOĞRAFLARINI.

allahım inşallah sizlerede kucaklarına almayı nasip eder inşallah.bu duyguyu tüm isteyenlere tattırsın rabbim :emir_bebek:

berru çok tatlıııııııııı olmuş
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh allahım

Back
X