Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canancım ,selin teşekkürler sizlerinde bebişler maşallah çok tatlı..Allahım hepimizin bebişlerini korusun,kızlar bol bol nazar ayetleri okuyun..ben ezberledim bir tane..

esencen hayatim negüzel bi bebegin var öyle bakakaliyor insan bebeklere bakarken
41 kere massallahhhhhhh

kizlarrr özellikle erkek annelerine lafim
yasakkelime
selmanin berrusu benim gelinim olucak hicc yanasmayin berruma kaydirigubbakcemile3
41 kere massallah
rabbim bahtlarini acik etsin hepsininnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne diyon gı sen kaydirigubbakcemile4

canan masallah gııı ne gusel oğlun var allah nazarlardan saklasın :nazar:bızım kızlar keltos oğlanlar sırma saclı ozon tabakası delındıya ondan turlerde bırbırıne gırdı ayoll :roflol:kızlar keltoşş oğlanlar masallah murat kekilli:mymeka:

canan masallah gııı ne gusel oğlun var allah nazarlardan saklasın :nazar:bızım kızlar keltos oğlanlar sırma saclı ozon tabakası delındıya ondan turlerde bırbırıne gırdı ayoll :roflol:kızlar keltoşş oğlanlar masallah murat kekilli:mymeka:

saol sekerim aminnnn :1rolleyes: :1hug:

Bunlar artist olcaklar yaaa MAŞALAH hepsi birbirinden güzel tatlılar
chatlak_4180 Maşalah oğluşuna mevlüt kıyafeti de çok yakışmış canım
Avatardaki resim de nasıl bakmış öle gerçekten de çapkın bakışlı :nazar: büyüyünce işin var

Bunlar artist olcaklar yaaa MAŞALAH hepsi birbirinden güzel tatlılar
chatlak_4180 Maşalah oğluşuna mevlüt kıyafeti de çok yakışmış canım
Avatardaki resim de nasıl bakmış öle gerçekten de çapkın bakışlı :nazar: büyüyünce işin var

evet canım yaa hep kameraya oynuyo benim oğlum işim var valla anne baba fotografçı olunca başka kime benzesin bıcırık poz vermeyi doğuştan ögrendi :dance:

image.php
[/url][/IMG]

image.php
[/url][/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:
duruuuuuuuuuu masallah teyzem cok buyumusun sen anası gıbı guzel

Burcu bayılıyorum senin kıza ay çok tatlı tostos tam sıkıştırmalık ısırmalık .
Chatlak bayıldım inekli tulumlarına annesine mesajmı veriyor süt istiyorum diye çok şeker yaa

burcu benim kuzenim var aynı duru gibi onunda bebekliği ama şimdi cok güzeeeel kız vallaa.büyüyünce naparsın bilemem bu bıdıkk

kardelen çiçeğim benim çok cicisinnnnn.yumuk ellerini ısırırrr sonra yiriimmm:emir_bebek:
:nazar: maşallahhhhhhh kar beyaz tenii

buda giyinik halimiz emziksiz çekiçektim ama durmadı :ecrin_bebek:

:nazar:

image.php
[/url][/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X