Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şeker olmuş bu yakışıklı yaaaa,denizci kıyafeti moda şimdi dimii, benim kızımınkini görmüş müydün sen? bak şirineye... hatta özlem in eşi denizci yaa, ona da alayım dedim ama belki vardır onlarda di,ye vazgeçtimm

görmem mi pişti olmuş oğluşumla :))
hatta yazmıştım denizciler çoğaldı diye canım

oy oy oy
göz göre göre büyüyo bunlar yaa
eymen bebiş de koca adam olanlar sırasında ön sıralarda yerini kapmış
şu karizmanın da hastasıyım yani

tüm bebişlere maşallah bayılıyorum şe denizci kıyafetlerine bende ankaraya gideyim emirime alacam.
Özlem kız oğlun kocaman adam olmuş.

bakın kızlar bunu biz teyzemiz aldı seni çookkk seviyoz teyzemizzzz banyo oyuncağımız kaydirigubbakcemile2

yakında dişimiz çıkacak herhalde:roflol:

dilek kardelen kucağımda bakıyordum resimlere neva yı görünce konuşmaya başladı gülümsüyo ona adaşı olduğunu hissetti galiba :asigim:buarada çok tatlı çıkmış annesi bu tombiş yanak maşallh sana:nazar::nazar:

bunların hepsıde cok seker guzller ayrı guzel yakısıklılar ayrı yakısıklı kocaman masallah hepsıneee

Canım çok şeker çıkmış Eymen Tuğramız..oğlumun adaşı canım benim ya... yerim seni ben...benim Tuğramda acıkınca çok sinirli oluyo hele bide geç verirsem basıyo yaygarayı..bu arada mama olarak ne veriyosun..anne sütüde veriyonmu?

Canım çok şeker çıkmış Eymen Tuğramız..oğlumun adaşı canım benim ya... yerim seni ben...benim Tuğramda acıkınca çok sinirli oluyo hele bide geç verirsem basıyo yaygarayı..bu arada mama olarak ne veriyosun..anne sütüde veriyonmu?

Saol canm benim oğlum emmeyi bıraktı arada sırada ağzına tıkıyorum bide sağarak veriyorum ama şu sıralar epey azaldı süt dr ek gıdalara başlattı bizi malum mama da yiyo o verdiğim Milupa nın pirinçli muhallebisi sebze pürelerine göre çok sevdi

aboooo gene dolmuş bura bakamamıstım yeni görüyom
hepsine kocaman maşallah
(ay ilk defa toptan yorum yaptım bebişlerimize kendimi çiğdem gibim hissetttim)

merhaba yaa bu şekillı resımlerı nasıl eklıyosunuz bı yardımcı olsanız

waaooowwww büyümüşlerde düğünleride olurmuş
Allahım inşallah o günleride gösterir :Saruboceq:

Ayyyyyyyy yavrucuklara bak sen yaaa Hülya alemsin valla çok güzel olmuş Efe ve Derin çok tatlılar yaaaa bak şimdiden gördünüz gelin ve damat hallerini yerim ben onlarıııı

amin canım..
özlemcim sen bide doğum öncesi-sonrası topicimize uğra)))

Back
X