Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu kızlar beni öldürecek yaa:hihoyyyt: :hihoyyyt:
süslenip püslenip çektiriyolar foto
yanımda olsa ısırcam hepsini yaa ne tatlı şeyler öyle
maşallah hepsine :nazar:

tubik kesinllikle katılıyorum sana 2.ye ne yapmam lazım acaba kız olması için kız analarından taktik bekliyorum.ne cici olmuş hepsi ya,kıskanıozzz aloooo geydirmeyin öyle afilli afilli kızlarınızı

Bebislerin hepsi birbirinden tatli, Yarabbim hepimize bagislasin onlari, gercekten onlara baktikca gzölerim doluyo, sizede oluyo mu kizlar?Ne kadar masum ve zavallilar degilmi?Hepsini öpuyorum

Pembe panter canim daha öncede söylemistim senin oglunu gördukce kendi oglumu göruyorum yemin ederim cok benziyolar, daha sonra bende birkac resim eklicem

anne çabuk çek kulağım kıvrık kaldıııı

bu bakış derin için

bide sol profil vereyim:

çok entellektüelim bütün gazeteyi yalayıp yuttum:))

Oyyyyyyyyyyyy, yerim seni Efeeeee, cok yakisikli masalah ya gercekten bayiliyorum senin oglusa Vidi.Gazetelerle bogusuyo sanirim, benim oglusta cik yapmayi ögrenmis 3 haftadir cik oynuyoz :)

sağol teyzoşu,bizde seninkine bayılıyoz valla:)
sorma selin hasta bizimki gazete dergi buruşturmaya,en mızmız halinde bile önüne gazete atınca susuyo babası keşfetmiş:) ama gel gelelim buruşturduğu gibi hoopp ağzına

Ah ah ozaman dikkat etmek lazim yalniz birakmaya gelmez Efecik, benim oglusta elimdeki peceteyi tutup hemen agzina göturmeye calisiyo ama ben geri aliyorum elinden yoksa direk yutar valla :)

pembe panterin oğluşu çok tatlısın sen yaaa. maaşallah.
kalbinur teyzecim o ekmek senden daha büyük annen mama vermiyomu sana aşkım. maaşallah sana.
denizin durusu bandanan da çok yakışmış bıcırık seni. maaşallah.
burcunun durusu çok şıkız yani. japon gülü bayılıyorum çekik gözlü bebeklere ya. maaşallah.
efe kaşına gözüne nazar değmesin maaşallah karizma yerinde her zamanki gibi. kız güzeli kız.
arwin büyümüşte annesine hediyeler verirmiş şubat bebişlerinin çınardan sonra en saçlı bızdığı sende çoook tatlısın sanada maaşallah.

Allahım yaaa maŞallah bu kuzulara hepsı bırbırınden tatlı....yerım sizin BEZELYELERıNıZı..(kızlar bezelyeleri nereleri olabilir sizce)yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
vidiii senin oğlanın resmini daha yeni gördümmmm:::)))

inan aynı pozu dün biizm kız da verdi,

babası oynasın diye gazete vermiş eline bizimki nasıl çırpınıyor gazeteye boğulmuş::)))

benden kaçar mı? hemen çektim fotosunu, gönderirim ben de yakındaa

kelebek kızzzz senin kız doğuştan oburdelikafadulden sanırsaaammmm

lülülülülülü

allahımmm buu bebişlerin hepsi beni öldürecek yaa.kızlarr beni 1 günlüğüne bu bebeklerle başbaşa bırakında bi ona bi öbürüne saldırıp mıncıklayıp sıkıp sıkıp seveyim yaa.sadece kaana saldırıp sevince çocuk afallıyor noluyor anneme diye ::))) bazen kendimi kaybediyorum yaa sevgiden ::))) allahım hepsini nazarlardan korusun yaa çok şekerler.

efeeeem o zuzuların arasında ne keyifli bir poz öyle
karizmatik bakışlar da cabası yani

bizimki de peçete yakalama konusunda usta nasıl sıkıştırıyorsa parmak aralarından hepsini alana kadar canım çıkıyor valla

ay benim kara böcüğüm arwinim de mi buradaymış
ay ay annesine hediyeler de mi verirmiş :)
pür dikkat de nereye bakıyorsak artık :))

çok tatlı bunlar yaa
kocaman maşallah

aman da aman görmeyeli ne tatlı çocuklar çıkmış yahuu efecim arwin maşallah size
durucum bezelyeler parmak uçları olabilirmidelikafadulden

Back
X