Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tüm bebişlere 41 kere maşallah pembepanter ne tatlı yakalamışsın pozları süper valla bayıldım .
Aylin sen bu zamana kadar nerdeydin bu yakışıklı kuzuyu neden mahrum ettin bizden çok tatlı canım maşallah bu arada seninkide babaya benziyor yada bana öyle geldi

sibelcim onun tek bir yolu var peşpeşe çekiceksin arka arkaya aralık vermeden beş altı kez çek kesin yakalarsın şu dönemde hareketsiz halini yakalamak imkansız canım flaşada çok az kaldı yakından olmadıgı sürece flaşla çek canım ama uzak olsun gözüne temas etmesin yeter...umarım faydasını görürsün canım benim arka arkaya çekmeyi dene faydalı olacaktır...ısırıyorum yakışıklı çınarımı yerim onu ben yerim...:)))))

Tüm bebişlere 41 kere maşallah pembepanter ne tatlı yakalamışsın pozları süper valla bayıldım .
Aylin sen bu zamana kadar nerdeydin bu yakışıklı kuzuyu neden mahrum ettin bizden çok tatlı canım maşallah bu arada seninkide babaya benziyor yada bana öyle geldi

hayatım babanın minik bir kopyası..görenler dokuz ay kocanı mı seyrettin diyorlar...bende arada oğlana takılıyorum..bu model olmadı yenisini yapıcam azicik anasına benzesin diye diyorum...burdaki tüm oğlanlar pek bir yakışıklı, tüm kızlar da pek bir prenses...benim ki de onlardan biri işte..anası anca öğrendi resim eklemeyi de sizin karşınızda boy gösterdi çok şükür benim oğlan da...

merhaba kızlar ya bende kızımın fotorafını koyacam ma nasıl koyacagımı unuttum
yardım edermisiniz

Back
X