Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duru cnm banada ögretirmisin nasıl yüklüyorsun resmi bende kızımın fotorafını koymak istiyorum

dilra canım önce bu siteye gir ImageShack® - Image Hosting

browse yazan yerden resmi yükle
resize image yazan yeri işaretle yanındaki kutucuğu 640x480 yap
start upload a tıkla resmi boyutlandırıcak
sonra resmin altındaki ilk linki kopyalayıp yapışıtırcaksın
umarım anlatabilşimdir

yaw bu resim yüklemeyi kacıncı anlattıkları yaa allaa allaaaaaaaaalülülülülülü

çok haklısın selma dilra bu kadar yüklemek istiyosun ve sana verilen cevaplaırıda okumuyosun kırk kere biri bana öğretsin yazıp çıkıyosun benden pes valla:gitme:

bu arada durucuguma maşallahh
ne cicisin sen ölee
büyüdügünde cok canlar yakacaksınn demedi deme

kızlar sizi bukadar bunattıgımı düşünememiştim özür yani yardımlar içinde teşekkürler ama kırıldıgımıda söylemek isterim

Maşallah bütün bebeklere,sizinkiler artık abi abla olmuşlar ,ben de Nisan annesiyim de:-))
Duru_24 kızın çok tatlı,senin aldıklarını beğeniyle takip ediyorum ,da ,ilk fotolarda beyaz koltuğun üstünde kızının arkasında bir mektup var,onu merak ettim,bir de gözüme Chanel kutusu çarptı,sadece merak işte???:1hug:

Maşallah bütün bebeklere,sizinkiler artık abi abla olmuşlar ,ben de Nisan annesiyim de:-))
Duru_24 kızın çok tatlı,senin aldıklarını beğeniyle takip ediyorum ,da ,ilk fotolarda beyaz koltuğun üstünde kızının arkasında bir mektup var,onu merak ettim,bir de gözüme Chanel kutusu çarptı,sadece merak işte???:1hug:

canım o babalar gününde...babamıza mektup yazmıştık...birde hediyesi....cüzdan....parfüm ve kızıyla ikisinin oldugu baskılı tişört :) görmüş oldugun bunlardır

duru 24 kızın cok tatlı masllah.Rabbım nazarlardan korusun senınkını ve tüm bebıslerı.Allahım hayırlı zamanda banada bünasıp eder ınsallah böyle bır bebıs..bebısın sanamı benzıyor.acıkcası bu güzel bebısın annesınıde cok merak edıyorum ben.

Geçtiğimiz hafta Derin için hediye haftasıydı .Bu elbiseyi Deniz teyzesi göndermiş çokkkk uzaklardan
dsc02753v.jpg
[/URL] [/IMG]

özlemcim derinin resimlerine hasretiz 1-2 tanede sen koy...öpüyoruz seni kızımla

treyzesi yer yer yer onu...ölürüm o güzel surata...çok güzel elbisesi çokta yakısmıs annesi....allah mutlulukla saglıkla giymek nasit etsin kuzuma...öpüyoruz seni ve derini muccckkksss

Back
X