Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buda Aybüke teyzesinin hediyesi buraya ekleyeyim dedim de herkesler görsün tekrar teşekküerler Aybüke cim

çok güzel olmus yaaaa masallah...anam kızımız güzel ne giyse yakısıyor...elbisede cok hoş...

yani bu kadar olur dimi.....coştum yine dalgalanıyorum ben yine yine sevdalanıyorum ben...................
hadi hadi canım biraz daha koy

aaa çok yakışmış şirineyeee güle güle giysinnn, vallahi özlem bebişe giydirmeyeceksin sanmıştım da üzülmştümmmm

Buda 3 tel saçımızın 2 telini toka takmak uğruna kaybettiğimiz resmimiz
dsc02751k.jpg

aaa çok yakışmış şirineyeee güle güle giysinnn, vallahi özlem bebişe giydirmeyeceksin sanmıştım da üzülmştümmmm
Canım bizim fotoğraf makinasının pilleri bitti tamamen yani artık şarj etmiyor ben Derinin bloğunu bile güncelliyemiyordum kaç zamandır yeni piller aldık şimdi .O yüzden gecikti yani resim :kedi:

aaaaa :roflol::sinifsinif:

çok komiikkk yazmışsıınnn, senin kız da benimkin gibi sırma saçlı şekrim görmeyenler utansın, takarız işte biz böölee hayalet tokalarıı:lepi:

ben bu aralar terellelliyim özlemmm, inanılmaz yorgunummm, inanılmaz mutsuzz, bitkiinnn, o yüzdendir alınganlığım, uzun bir tatile ihtiyacım var sanırımm,,,

oyyyy yerim onun tokasını agzını burnunu ....derin'inde döküldü valla saclar takamıyoruz toka :((((

Emel ben bunları görmüştüm ve bayılmıştım bikere daha sölemek istedim hele ki anneler günündeki resimde nasıl gülmüş yavrum ya:nazar:
Ya bu isminden mi kaynaklanıo ne ikiside Derin ikiside bi harikaa kız annesi nasıl taktınki o tokayı Derinin saçlarını yoldunn kurban olsunlar 2 tel saçına :nazar:

derin gene yakıyo ortalığı annesi gibi güzel kız maşallahhhhhhhhhhhhh kuzumaaaaaaa

canım o babalar gününde...babamıza mektup yazmıştık...birde hediyesi....cüzdan....parfüm ve kızıyla ikisinin oldugu baskılı tişört :) görmüş oldugun bunlardır

Aslında yazarken de aklıma geldi ama silmeye üşenmiştim,tşk zaman ayırdığın için

Pembe Panter tosuncuğuna maaşallah çooook tatlı

nestle76 oğluşun çok şeker benim kız gibi biraz tatar gözlü galiba
gerçi bizim doğduğunda öyleydi şimdi biraz büyüdü gözler
çok yakışıklı bi oğlun var maaşallah.

irem cimcime seniii yine tüm sevimliliğinle pozları vermişsin maaşallah sana.

durunun derini sanada maaşallah

veee denizlerin prensesi derin hanım yakıyosun yine çok şıksın tokanda kırılsın emi yerim seni ben maaşallah sanada.

Ay valla o toka inanılmaz küçük milimetrik yani uçları o bile tutmadı yaaa resmi zor çektim o kadar yani .Badem yağı falan mı sürsek artık acaba ne dersiniz

maşallah Allahım yerim ben sizi yaaa hepsi birbirinden güzel ısırabilirmiyim anneleri yaa ben o senin tokanı yerim kız bebekte bir başka oluyo yaa kızlar masallah bebeklerinize Allahım nazardan korusun inş.....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

oyyy yerim ben kuzuyu cok yakısıklı yaaa....maşallah sana ahmet erkin......chicco ana kucagıdan bizdede var....cok güzel vakit geciriyorlar onunla...ben 2 aylıkken almıstım...uzanamıyordu oyuncaklara şimdi tutuyor herbiryerini...

oy yerım ben senın yamuk gülüşünü..benım favori damat adayım bu işte:)benım kızımda güzeldir yanı...maviş maviş:)

:kedi:teşekkür ederiz canım ama dilek cevabı vermiş sanırım.güzel olmazmı hiç kuzumm mavişime daha yakışıklı damatlar nasip etsin inş:)):nazar:

irem hanım yine çok tatlısın sen ya maşallahhh:nazar:

yağmurtoprak sanırım efeydi oğlunun ismi dimi,adaşımız :)) çok yakışmış gözlükler.:nazar:

durunun derini annen nasılda özeniyo giydirio süslü süslü seni kıskanıom valla:olmaz::nazar:

ahmette herzamanki gibi yakıoyo canımm boncuğum benim.:nazar:

vee tabikii DeNiZ KIZI DERİNNNNNNNNNopuyorumnanaktan annesi toka takcam diye işkence etme gelinime efe onu tokasızda çok beğenio.maşallahhh:nazar:

Back
X