Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nestle76 yüzükoyun uyku acemisi oğluşum...popo havada...nasıl da rahat ediyor böle bilmem
...
sirirncek teşekkürler kızlar hepimizn bebişine maaşallah selincim senin bıcırık nasıl tatlı öyle saçlar kesilmiş bile :)
p_nr selin25 maşşallah çok şeker allah bagışlasın

nestle,sirincek,p_nr saolun kizlaropuyorumnanaktan Nestle bu arada oglusun cok seker yatmis poposu havadakaydirigubbakcemile3

Nestle oglun cok tatli uyumus masallah,efe yüzükoyun uyumuyor ve eger yan yatmamissa en rahat ettigi yatis sekli bu.

arwin :nazar:
neslihan :nazar:
ege :nazar:
efe :nazar:

maaşallah size Allahım nazarlardan saklasın yerim sizi beeeeen yerim cokacimcoook

oy oy oy allahım sen bunu özenip bezenip mi yarattın .....şu güselliğe bak ....allam senı korusun bidenem..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bide burdan sana felak nas okim............... allah seni benim denizime bağışlasın...kimse de göz koyması ha :oklava:
saol canım benim....masallah kızıma benim oku kayınvalidesi oku valla...allah kabul etsin...yok canım herkes biliyor zaten kimse göz koyamaz :)))
aman allahım bunlar gerçek miii hepsine maşallah:nazar::nazar:
gercek bunlar hayatım...çok güzel bu gercekler :)))
duru bişey dikkatimi cekti dönenceleri aynı kızların
yyyaaaa....ama ben hiç memnun değilim :(((
ay ben sizi yerim yaaa
şu kızlar ayrı bir tatlı oluyor
nasıl da yakışıyor gülmek
evet bu kızlar cok cilveliler...cok tatlılar...masallah onlara...
maşallah hepsine yerim ben onları çok tatlılar ben de zeynebin resimlerini koyacağım inşallah
canım zeynebide koyda sevelim biraz

denizlerprensi ben ekledim senin yerine maşallah çok yakışıklı bu çocuk yaa

oyyyy benim damadım cok yakısıklı yaaaa....allahım su gözlerin güzelliğine bak...yerim seniiii...damatttttttttttt :)))

Masallah deyin kizlar:nazar:
masallah masallah kuzuma cok tatlısın sen oo dudaklar yokmu hele :)))

yüzükoyun uyku acemisi oğluşum...popo havada...nasıl da rahat ediyor böle bilmem...
masallah kuzum sana...uykularım senin olsun...bu da derin gibi karınca toto....karıncaların öyle ya totoları... dikiyorlar havaya :)))

Nestle oglun cok tatli uyumus masallah,efe yüzükoyun uyumuyor ve eger yan yatmamissa en rahat ettigi yatis sekli bu.
çok masumsun cok tatlısın...41 kere maşallah

şirincek kızın cok tatlı masallah allah nzarlardan korusun :)))

bütün bebişlere maşallah :nazar:,Allah nazardan korusun hepsini :Saruboceq:

masallah hepinize maşallah yemek istiyorum sizi ısırıyım hepsinizi canlarım yaa hepsi ayrı güzel tü tü tü masallah amanda arwinim gelmiş ben senin o köfte dudaklarını ısırırım yaa gözlerine kurban olurum ver annesi bir kere koklıyım bir kereden bişey olmaz....:nazar::nazar::nazar:

deniz, neslihan, arwin efe ege
ay unuttuğum yok di mi
hepiniz ayrı ayrı çok tatlısınız
uyumalarınız bakışlarınız cicileriniz
allahım hepinizi nazarlardan korusun

neslihan kuzum nasıl güzel gülmüşün öyleopuyorumnanaktan
arwinin gözleri ve dudakları deli etcek şubat kızlarını vallakaydirigubbakcemile2
efe ve çınar uyku kuçuları sizi,çınar ısırıırm ben o popoyu ya:emir_bebek:
meleklerimiz ya hepside.Allahım hepsini nazarlardan korusun:nazar:

güle güle iyi günlerde kullansın canım derinciğimiz

özlem önce babaya benziyodu ama gitgide sana daha çok benzemeye başlamış maaşallah ona. :nazar:

derine maşallah ya :) yatağınıda güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun annesini hiç üzmesin....

güle güle kullan bebeğim yatağını,mışıl mışıl uyuda büyü.
ferahmış yatağı efe gelince sığabilirler :kedi:
senin salyalarını yerim ben çikiin şey:ecrin_bebek:

hakikaten özlemcim sana ne kadar benziyor hele o gülümsediği pozda tıpkı sen
beşiğinide güle güle kullansın inşallah sağlıkla büyüsün içinde ..

Back
X