Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
...nestle76 yüzükoyun uyku acemisi oğluşum...popo havada...nasıl da rahat ediyor böle bilmem
sirirncek teşekkürler kızlar hepimizn bebişine maaşallah selincim senin bıcırık nasıl tatlı öyle saçlar kesilmiş bile :)
p_nr selin25 maşşallah çok şeker allah bagışlasın
maşaALLAH EFE ye kartpostal gibi resmi..ALLAH bağışlasın
saol canım benim....masallah kızıma benim oku kayınvalidesi oku valla...allah kabul etsin...yok canım herkes biliyor zaten kimse göz koyamaz :)))oy oy oy allahım sen bunu özenip bezenip mi yarattın .....şu güselliğe bak ....allam senı korusun bidenem..bide burdan sana felak nas okim............... allah seni benim denizime bağışlasın...kimse de göz koyması ha
klava:
gercek bunlar hayatım...çok güzel bu gercekler :)))aman allahım bunlar gerçek miii hepsine maşallah![]()
yyyaaaa....ama ben hiç memnun değilimduru bişey dikkatimi cekti dönenceleri aynı kızların
evet bu kızlar cok cilveliler...cok tatlılar...masallah onlara...ay ben sizi yerim yaaa
şu kızlar ayrı bir tatlı oluyor
nasıl da yakışıyor gülmek
canım zeynebide koyda sevelim birazmaşallah hepsine yerim ben onları çok tatlılar ben de zeynebin resimlerini koyacağım inşallah
oyyyy benim damadım cok yakısıklı yaaaa....allahım su gözlerin güzelliğine bak...yerim seniiii...damatttttttttttt :)))
masallah masallah kuzuma cok tatlısın sen oo dudaklar yokmu hele :)))
çok masumsun cok tatlısın...41 kere maşallah