Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saglikla buyusun yataginda insallah Derin cok tatli cikmis, bebeklerin Birrrrrrrrrrrr yapmasina bayiliyorum, öpersin onu yerimize yanaklarindanopuyorumnanaktan

masallah masallah kuzuma cok tatlısın sen oo dudaklar yokmu hele :)))

vidi
arwinin gözleri ve dudakları deli etcek şubat kızlarını valla

ssaslan
deniz, neslihan, arwin efe ege
ay unuttuğum yok di mi
hepiniz ayrı ayrı çok tatlısınız
uyumalarınız bakışlarınız cicileriniz
allahım hepinizi nazarlardan korusun

chatlak_4180
masallah hepinize maşallah yemek istiyorum sizi ısırıyım hepsinizi canlarım yaa hepsi ayrı güzel tü tü tü masallah amanda arwinim gelmiş ben senin o köfte dudaklarını ısırırım yaa gözlerine kurban olurum ver annesi bir kere koklıyım bir kereden bişey olmaz....

denizt
arwin
neslihan
ege
efe

maaşallah size Allahım nazarlardan saklasın yerim sizi beeeeen yerim

simzu
maşallah tabi yaa nası denmez buna maşallah elmayıda almış önüne ohhh ya valla hepinizinkine bakıorum saçlar süper ya benim oğlumun ne zaman saçı çıkıcaaaak

denizlerprensi
önceee neslihana maşallah bembişlerçok yakışmış..selin 25 ne tatlı bişi ya oinş dişleri çıkarda o elmayı ağzının suyu aka aka yer..

sirincek
teşekkürler kızlar hepimizn bebişine maaşallah selincim senin bıcırık nasıl tatlı öyle saçlar kesilmiş bile :)

p_nr
selin25 maşşallah çok şeker allah bagışlasın

hepinize cok tesekkur ederiz teyzeleri, gercektende her bebisimiz bir ayri guzel ve ayri tatlilar, baktikca bakasi geliyor insanin dimi ama.Vidi, ssaslan,chatlak,p_nr, sizlerde eklesenize vallahi özledim bebislerinizi görmeyi baya zaman oldu sanirim resim koymayali yada bana öyle geliyo, hele cinar i görmeyeli baya oldu neden koymuyosun ki resimlerini yakisiklimin Sibelcim? görmeyi cok isterim, hepinizi öpuyoruz teyzoslariopuyorumnanaktan

canım ya çok tatlı:))sevdimi bari deniz denizi:))
bende heycanla bekliyorum tatile gitmeyi,çok merak ediyorum ne yapacak efe diye

selin 25 vidi teyzeleri teşekkür ediyoruz çok tatlıydı ya suda okadar sevdiki ben şaşırdım kaldım bacaklarını öyle bi çırpıyoki sanki bıraksan yüzüp gidecek..............cumartesi hava iiydi güzel keyif yaptı..ama pazar günü denize girdik on dakka sonra ..gök gürültüsü fırtına.. nasıl kaçtığımızı bilmiyorum..

canım nereye götürüyosunuz denize? istanbuldasın sanırım dimi

tekirdağ yeniçiftlik te dayımızın yazlığı var...sadece hafta sonu eşim çalıştığı için..önümüzdeki hafta sonu tekrar gidebiliriz..ewt istanbuldayız

özlemcim güle güle kullanın yatağınızı ve uyku setinizi
çok şıkmış

küçük deniz büyük denizi bayağı sevmiş gibi :))
biz de bu c.tesi gittik ama oğluşun sadece ayaklarını soktuk sadece biraz
inanılmaz rüzgar vardı hasta ederiz çocuğu diye korktuk

selincim geçen hafta eklemiştim çınarın resimlerini ama bir ara eklerim yine
gerçi bu ara pek yeni resmimiz yok

bu önceki haftasonu şeftali macerası sonrası
zaten omuzumuzda da imzamızı görebilirsiniz :))

çok şıkmış

sibel çınarda kayra gibi saçlı ama ben artık sinir olmaya başladım sıcalarda çok terliyo saçları hasta olcak bu saçlardan bişey değil yağış yapış oluyo kestircem galiba snnki nasıl terliyomu kafası

canım bizimki doğduğundan beri çok terliyor zaten
emerken benim koluma değen yerinden hem benim kolum hem de çınarın başı terliyor kolumdan aşağıya terler akıyor resmen
ama arkaları daha kısa çınarın saçlarının önler de alabildiğine uzun :P
amerikan modeli doğuştan :))
arkalar kısa olunca isilik falan olmadı biz de onun için niyetlenmedik hiç kestirmeye

Sibel gercekten cok seker senin bu oglus gulusu cok guzel her zaman guluyo bu melek, Allah gulen yuzunu soldurmaz insallah

güle güle iyi günlerde kullansın canım derinciğimiz

özlem önce babaya benziyodu ama gitgide sana daha çok benzemeye başlamış maaşallah ona. :nazar:
Ay çok sağol canım valla bana benzeten o kadar az ki sizler böyle dedikçe moral buluyorum gerçi eşimde yakışıklıdır yanii ama kız çocuğu bana benzesede fena olmaz

derine maşallah ya :) yatağınıda güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun annesini hiç üzmesin....
Sağol canım amin inşallah hiçbir bebek üzmesin annesini

güle güle kullan bebeğim yatağını,mışıl mışıl uyuda büyü.
ferahmış yatağı efe gelince sığabilirler :kedi:
senin salyalarını yerim ben çikiin şey:ecrin_bebek:
Abowwwww neler diyon kızzzzz akşam akşam şaka maka sepeti küçük geliyordu ya bende bayağ büyüdü sandım yeni beşiğe yatırınca minnacık kaldı içinde siz gelin yine inşşallah bu sefer önceki gibi olmaz da buluşabiliriz valla

hakikaten özlemcim sana ne kadar benziyor hele o gülümsediği pozda tıpkı sen
beşiğinide güle güle kullansın inşallah sağlıkla büyüsün içinde ..
Çok sağol Rezzan ya valla söyleyenler çoğaltıkça bende benzetmeye başladım delikafadulden

Saglikla buyusun yataginda insallah Derin cok tatli cikmis, bebeklerin Birrrrrrrrrrrr yapmasina bayiliyorum, öpersin onu yerimize yanaklarindanopuyorumnanaktan
Çok şeker oluyor gerçekten dimi çok ciddi bir işmiş gibi kasıyor birde bizimki öperim sen de öp yakışıklı oğlunu kokla bizim için

çok şıkmış

canım bizimki doğduğundan beri çok terliyor zaten
emerken benim koluma değen yerinden hem benim kolum hem de çınarın başı terliyor kolumdan aşağıya terler akıyor resmen
ama arkaları daha kısa çınarın saçlarının önler de alabildiğine uzun :P
amerikan modeli doğuştan :))
arkalar kısa olunca isilik falan olmadı biz de onun için niyetlenmedik hiç kestirmeye

Sağol Sibel cim ay çok ttalı Çinar da n egüzel bütün meyveleri tadıyorlar biz başlayana kadar meyve kalmıcak ayol .
Bu arada Derin de çok terliyor ama ben doğduğundan beri emizirirken kafasının altına birkaç kez katladığım tülbent koyuyorum çekiyor en azından teri dene istersen sende

özlemcim merhaba.....güzel derin'imin beşiği hayırlı olsun....saglıkla mutlulukla mısıl mısıl huzurla uyusun içinde...çok beğendim çok güzel beşiğide uyku setide.....hele uyku setine bayıldım:))) tebrik ederim iyi secim :)))
öpüyoruz sizi kızımla mucckkksss

[/QUOTE]

ayyy kocaman olmus yawww bu annesi.masallah sana cınar'ım 41 kere masallah...çokta yakısıklı saclarda uzamıs....yerimmm ooo suratııı bennn hemde ısıra ısıra şapur şupur :)))

sağolun teyzoşları
biz de sizi bol salyalı öpüyoruz

özlemcim iyi fikir ya ben de üşenmezsem yapayım :PP
teşekkür ederiz

maaşallah yaaa işte yaza damgasını vuracak görüntüler çınardan
yanındaki çıtırları niye sakladın süyle bakiiiiim.
bende onun o minik poposunun yanında bide verem aşısını yirim.

Back
X