bebişlerimizin hazırlıkları :)

Çok saol canm. Yavaş yavaş al bence artık ☺️ insan ancak toparlıyor. Zaten erken olma olasılığına karşıda çok geçe bırakmamak lazım.

Bebişin cinsiyeti ne canm ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bencede kesinlikle erken olması ihtimaline karşı yavaş yavaş alma taraftarıyım bende şuana kadar 2 tane hastane çıkışı 4-5 tulum 5 zıbın çorabı battaniyesi havlusu gibi eksiklerini aldım hem yavaş yavaş aldığında maddi olarakta sıkışmıyorsun ve ağırlaşmadan da keyfini çıkara çıkara alırsın ağırlaşınca sırt ağrıları bel ağrıları oluyor ve keyifle gönlünce gezemiyorsun benim 5. ayımda başladı sırt ağrılarım mafediyor mesela :( napıcam bilemiyorum

ne güzel herşeyini hazırlamışsın :) hayırla sağlıkla giysin kullansın inşallah canım :) benim 22 haftalık ama bir hafta öndeymiş doktora göre bir hafta erken gözüküyor doğum

Saol canm. Amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli olsunda önemli olan o 👶banada doktor 2 hafta önden gidiyo böyle giderse normal doğum olmayabilir dedi. Bende normal istiyorum aslında bakalım hakkımıza hayırlı olan olsun tabikide..

Saol canm. Amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli olsunda önemli olan o 👶banada doktor 2 hafta önden gidiyo böyle giderse normal doğum olmayabilir dedi. Bende normal istiyorum aslında bakalım hakkımıza hayırlı olan olsun tabikide..

hakkında hayırlısı inşallah canım bende normal doğum istemiyorum korkuyorum normal doğumdan o kadar acıyı çekmek korkutuyor zaten ben tüp bebekle hamile kaldığım için dr riske atmamak için sezeryan olucaksın diyor

hakkında hayırlısı inşallah canım bende normal doğum istemiyorum korkuyorum normal doğumdan o kadar acıyı çekmek korkutuyor zaten ben tüp bebekle hamile kaldığım için dr riske atmamak için sezeryan olucaksın diyor

Tabi canm hayırlısı neyse o olsun inş. Bebişlerimize kavuşalımda ☺️😍

ooo ne güzel sen herşeyini almışsın canım :) gerçi daha eksikler çıkar sanırım

yok canım gördüğüm kadarıyla aldım daha bir sürü eksik var onları da ağustos eylül gibi halledicem inşallah liste yaptım ona göre alcaz bakalım eksik gedik olursada halledilir zaten eyllden sonrada kıyafetlerini yıka ütüle yerleştr yaparım ancak zaten hayırlısı aslında gördükçe alınca çok masrafta olmuyo gibi iyi oluyo

Bebek önden gittiği zaman normal doğum olmuyormuymuş yani ne alakası var anlamadım :53:

Bebek önden gittiği zaman normal doğum olmuyormuymuş yani ne alakası var anlamadım :53:

Normal Doğum haftasını beklediğinde kilosu fazla olacağı için kanaldan geçmesi çok zor. Oyüzden sezeryanla alıyolar bebeği.

Back
X