Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bencede kesinlikle erken olması ihtimaline karşı yavaş yavaş alma taraftarıyım bende şuana kadar 2 tane hastane çıkışı 4-5 tulum 5 zıbın çorabı battaniyesi havlusu gibi eksiklerini aldım hem yavaş yavaş aldığında maddi olarakta sıkışmıyorsun ve ağırlaşmadan da keyfini çıkara çıkara alırsın ağırlaşınca sırt ağrıları bel ağrıları oluyor ve keyifle gönlünce gezemiyorsun benim 5. ayımda başladı sırt ağrılarım mafediyor mesela napıcam bilemiyorum
ne güzel herşeyini hazırlamışsın :) hayırla sağlıkla giysin kullansın inşallah canım :) benim 22 haftalık ama bir hafta öndeymiş doktora göre bir hafta erken gözüküyor doğum
Saol canm. Amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli olsunda önemli olan o 👶banada doktor 2 hafta önden gidiyo böyle giderse normal doğum olmayabilir dedi. Bende normal istiyorum aslında bakalım hakkımıza hayırlı olan olsun tabikide..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol canm. Amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli olsunda önemli olan o 👶banada doktor 2 hafta önden gidiyo böyle giderse normal doğum olmayabilir dedi. Bende normal istiyorum aslında bakalım hakkımıza hayırlı olan olsun tabikide..
hakkında hayırlısı inşallah canım bende normal doğum istemiyorum korkuyorum normal doğumdan o kadar acıyı çekmek korkutuyor zaten ben tüp bebekle hamile kaldığım için dr riske atmamak için sezeryan olucaksın diyor
hakkında hayırlısı inşallah canım bende normal doğum istemiyorum korkuyorum normal doğumdan o kadar acıyı çekmek korkutuyor zaten ben tüp bebekle hamile kaldığım için dr riske atmamak için sezeryan olucaksın diyor
evet genelde penye battaniyelerin çok işe yaradığını söylüyorlar odayıda normalde almayacaktım ama babaannesi biz alalım demiş bende hayır demedim olur dedim tabiki :)
yok canım gördüğüm kadarıyla aldım daha bir sürü eksik var onları da ağustos eylül gibi halledicem inşallah liste yaptım ona göre alcaz bakalım eksik gedik olursada halledilir zaten eyllden sonrada kıyafetlerini yıka ütüle yerleştr yaparım ancak zaten hayırlısı aslında gördükçe alınca çok masrafta olmuyo gibi iyi oluyo