Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pera çok güzel bir isim. doğru tercih sakın başkalarının sözüyle değiştirmeyin
Saol canim evet insanlar cok etkiliyor ama ben alistim simdiden Peraya Nur Pera da dusundum ama bilmiyorm nufus cuzdanini cikartirken karar vericem galiba son anda :))
Selam Arkadaslarim..
Bugün güne hizli basladim..
Bebeklerimizin isimlerini bulmakta zorlanan anneler var benim gibi..
Bende bu yüzden burda hem herkese Yardimci olmus olurum diye Konu acmak istedim..
Kiz Yada Erkek fark etmez bebeklerimizin isimlerini isteyenler anlaminida yazsin..
Henüz karar verememis Annelere kolaylik veya kesinlestirmis Annelere begenirse degistirme sansi olsun diye :)
Benim Kizim olucak ALLAHin izni ile Babasida vazgecmese Adini Zeynep Nisa düsünüyoruz simdilik.. :)
Hepimize hayirli Evlatlar bebisler insALLAH..
Anlamları:
ZEYNEP = Değerli Taşlar, Mücevher, Peygamber Efendimizin Hanimlarindan ayrica Kizi ve Torunu.
NiSA = kadin, Kadinlar. Kuran-ı Kerimin 4. suresi
( Özellikle kadin haklarından, Onların hukûkî ve Sosyal konumlarından bahsettiği için bu Adı almıştır ).
kız olursa esım ve benım kararım zeynep
erkekımız olucakmıs dr öle dedı onuda ınsl nasıp olursa alperen koyacagız ALLAH ın ıznı ılee
evet teyzesi dr umuz öle demıstı hayırlısı bakalımmamanda aman benim erkekim mi olucakmış oy oy oy :) annesi yaapatikcikler örsün ona teyzesi :)
alperen he maşallah yaa
![]()