Doğuma Hazırlık Bebişlerimizin isimleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende 6.ayımdayım arkadaslar hamile kaldığımı öğrendiğim ilk hafta isim düşünmüştük kız olursa HATİCE ALMİLA erkek olursa MUSTAFA ALPEREN diye :) ve bebeğimiz erkekmiş.

oğluşum 7 günlük oldu ama hala isim koyamadık.erken dogdu diye hazırlıksız yakalandık.yiğit aras nasıl olur sizce

Pera çok güzel bir isim. doğru tercih sakın başkalarının sözüyle değiştirmeyin

Bu measajı ben yazsam bu kadar olmaz dun esime kizim olursa pera veya eva koyayım diordum, tabiiiki kabul etmedi pera ne demek eva ispanyolca diye.
Siz nasil ikna ettiniz esinizi? ozellikle pera beyoglununeski adı die dalga gecerler diyor. cocuguma kendi istediğim ismi bile koyamıorum ne kotu :(

Saol canim evet insanlar cok etkiliyor ama ben alistim simdiden Peraya Nur Pera da dusundum ama bilmiyorm nufus cuzdanini cikartirken karar vericem galiba son anda :))

ben de nur'u ve pera'yı begenıyorum belki de esimi ikna edebilirim ayrı ayrı ama nur pera'yı asla kabul etmez belki biliyorsundur odakulenin orda gece klubu var nupera diye o yuzden insnlar dalga gecer diyor

Biz neler düsündük neler yaptik ohoo anlatsam var ya :)) Okadarda konu actık actıgım konulardan hic bir isimi koymadim ortak karar verip melegimizin ismini AZRA koyduk :)

benim bebeğimin ismi BADE GÜLCE olacak.

BADE nin anlamı, aşk, kutsal sevgi, şarap; GÜLCE nin anlamı da gül gibi, güle benzeyen demek.

Selam Arkadaslarim..

Bugün güne hizli basladim..

Bebeklerimizin isimlerini bulmakta zorlanan anneler var benim gibi..

Bende bu yüzden burda hem herkese Yardimci olmus olurum diye Konu acmak istedim..

Kiz Yada Erkek fark etmez bebeklerimizin isimlerini isteyenler anlaminida yazsin..

Henüz karar verememis Annelere kolaylik veya kesinlestirmis Annelere begenirse degistirme sansi olsun diye :)

Benim Kizim olucak ALLAHin izni ile Babasida vazgecmese Adini Zeynep Nisa düsünüyoruz simdilik.. :)

Hepimize hayirli Evlatlar bebisler insALLAH..

Anlamları:

ZEYNEP = Değerli Taşlar, Mücevher, Peygamber Efendimizin Hanimlarindan ayrica Kizi ve Torunu.

NiSA = kadin, Kadinlar. Kur’an-ı Kerim’in 4. suresi
( Özellikle kadin haklarından, Onların hukûkî ve Sosyal konumlarından bahsettiği için bu Adı almıştır ).

kız olursa esım ve benım kararım zeynep
erkekımız olucakmıs dr öle dedı onuda ınsl nasıp olursa alperen koyacagız ALLAH ın ıznı ılee

kız olursa esım ve benım kararım zeynep
erkekımız olucakmıs dr öle dedı onuda ınsl nasıp olursa alperen koyacagız ALLAH ın ıznı ılee

amanda aman benim erkekim mi olucakmış oy oy oy :) annesi yaa :D patikcikler örsün ona teyzesi :):16::16::16: alperen he maşallah yaa :D

benim kızımın adıda azra ipek .
2.cide kız olursa kızım pelin istiyor.erkek olursada yusuf aras

amanda aman benim erkekim mi olucakmış oy oy oy :) annesi yaa :D patikcikler örsün ona teyzesi :):16::16::16: alperen he maşallah yaa :D
evet teyzesi dr umuz öle demıstı hayırlısı bakalımm

annesı ormesını bılmıyorr hehe makbule geçer :)) hehe :51::51::51:sagoll teyzesii düşünmenn yeter canımmmmmmm

benım dogumuma cok az kaldı ve hala ısım bulamadık elıf ve eda dan sonra dila düşündüm en son sizce Dila ismi nasıl,anlamı kalpten,gönülden gelen

Bizimde oğlumuz olacak inşallah ve adını Mehmet Kemal koymaya karar verdik.
Mehmet isminin Anlamı : Muhammed (İsminin Türkçesi); Çok Hamdeden, Allah’a Çok Şükreden; Övülmüş, Çok Övülmüş, Methedilen
Kemal isminin anlamı:1. Olgunluk, yetkinlik, tamlık, eksiksizlik. 2. En yüksek değer, mükemmellik, değer baha. 3. Bilgi, fazilet:)

Back
X