bebişlerimizin komik resimleri

ozlemm78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
767
0
96
İstanbul
Aylin'in ekledıklerını gorunce geldi aklıma hep cicileriyle olmuyoya bizimkiler. komik ve ilginç anların resimlerını de ekleyelım. hem gulerız. ben resım eklemeyı oğrendımya tutamaz gayri beni kımse. ilk ben eklıyım bakalım.

Annen seni açmı bıraktı yawrumm kıyamam sana kaydirigubbakcemile3

Ne güzel saldırmış öyle ekmege..Şubat kuzuları çok iştahlı maşallah cokacimcoook

ayy ne kadar güzel... bende geçen berraya verdim öyle ekmek resim çekicektim ama şarjımız bitmişti çekemedim :))
maşallah kuzuyaa.

ay yerim ben bunları ya hepsi çok tatlı maşallah.selma yüzünü gören cennetlik ya unutma bizi sensiz olmuyor bacım...

amaniin bu kuzucuklar ne böyle kızlaar hepsi ayrı bir flm bunların selma ilk resime çok güldüm uyumuşmu o gamyoncuiremsu hele özlem seninkine ne demeli maşallah çocuğu kaç gündür aç bıraktın öyle kocaa ekmeğe sarılmışcokacimcoook yeliz Emek beyimize ne demeli birazda arabaya normal binsesırnaşık şey çok komikle çokkk..delikafadulden

ayy hepsi çok tatlı bebişler yha hemen evlensem mi ne:CüvCüv::CüvCüv:.Allah nazarlardan korusun hepsinin bahtları çok güzel olur inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…