bebişlerimizin komik resimleri

Allahım allahım kuduruk bunların hepsı yaaa...neler neler yapmıslar...yerım hepınızın totolarını Çırkın Şeyler....
Bende ekleyeceĞımde malesef makınamı bozdum....73 euro ıstıyolar yapımına MERCEĞı GÜMMM GıTTı...en ıyısı yenısını almak (( baŞka care yok...OFFF OFFF KUZUMUN 1 AYDIR RESMı YOKYAA....BıRDE 2 AYDIR MASA ÜSTÜ PC YE DEĞıLDE LAPTOPA ATIYORDUM RESıMLERı Bı KıLıTLENDı FORMAT ATTIRDIK FOTOLAR (C)DOSYASINDA DEĞıLDı HEPSı SıLıNDı...KUZUMUN 3 AYLIK DÖNEM FOTOLARI YOK ALLAHTAN FACEDEN ALDIM BıRAZINI((

Son düzenleme:
ay ben bu topiği yeni gördüm sıkıntıdan hiç farkında olmamışım ya hepsi çok komik çok tatlı çıkmış kerataların

ayy butun bebisler bir harika, daha yeni denk geldim bu topige demek gözden kacirmisim simdiye dek, masallah burdan hepsine simdi arada unuttuklarim olmasin diye isim vermiycem, hepsine kocaman öpucuklerrrrr

ay bu bölüm unutulmuş bi resimde ben koyayım dedim:))
işte sütümü böyle lavabo başında bile içerim.....
özlemcim bu arada oğlun pasaklı haliyle bile yakışıklı:))))))))))

Son düzenleme:
buda eray kaanın corbayı kendı yemeye calıstıktan sonrakı halii.

Eklentiler

• $IMG_0066.webp
    30 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
şafakcım bellı gözüne kestırmıs artık ya onun olacak ya onun :)
cok tatlı bebıslerımız yaa.

ayy cok şekerler cok. dersu bebişim gayet güzel yemiş işte agzıyla burnuyla . Şafak sen bu oğlandan kork :))) cok ısteklı ve kararlı bakıyo kımse tutamaz bence onuu...

sabırla yemeğim bekliyorum..henüz 6 aylığım.ama bende restoranda yemek yiyebilirim değilmi?

anne bak tatlılıkla söylüyorum yemek istiyorum

çok sinirlendim..getirin artık yemeğimi...

nihayet...mutlu son:)))))

yagmurrr acmı kaldın bakiim senn yaa tatlımmm nasıldaa bagırmıss yemek diyeePPP
dersucum oglanda karizma var yaneee hani traş da hava katmısss
maşallah ikinizede tütütü

saol selmacım o senın guzel bakısın canımm.
sen resım neden eklemıyorsun artık ?....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…