Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

37+2de 3.200 gramdi melegim boyuda 52 cmdi doktorumuz bacaklarimizin cok güzel uzun oldugunu söylemistiopuyorumnanaktan

kızlar merhaba ; bende bugun felaket bi ağrı ile hastaneye gittim acile dr.bana bebeğimin 2 hafta önden gittiğini söyledi acil dr.hatta acaba SAT yanılıyor olabilirmisin dedi şuan 34.haftadayız ve bebeğim 3.100 gr mışş MAŞALLAH nazar değmesin..sinir etti beni acaba yanlışmı hatırlıyosun,acaba sende şeker mi var,acaba hormonluşeylermi yedin de böle oldu diyor çokmu anormal ??? annemde beni 4.500 gr doğurmuş dr diyoki zaten 40.haftaya kadar bu bebek 4.000-4.500 gr olur diyor kesin sezeryan diyor anlamıyorum ya annem beni 23 sene önce 4.500 gr doğuruyor ve evde doğuruyor da normal karşılanıyor benim bebeğimin kilosu dr çok acayip geldi strese soktu beni yaa

merhaba kizlar bende dün dr gittim 32 haftalik hamileyim bebisimin kilosu 1.800 gr cok mu az drum normal dedi ama cevrem cok moralimi bozuo strese giriyorum.göbek kücük oldugu icin bebek iyi gelismiyo diyolar .gercekten de az mi kilosu:uhm:

herkese merhaba ve herkese hayırlı saglıklı kolay doğumlar diliyorummm..bende 19.haftamdayımm,cinsiyetini yeni öğrendik kızım olucak inşallah ama doktorum bana kaç kilo oldugunu soylemedi hiiçç ::1no2:

yaa bende merak ediyorumm kilosunuu kızımınnn ( bide "melocum" arkadaşım şu bebeğinin ne kadarlık oldugunu gosteren grafigi nasıl yapıyoruzzz?bende istiyorummm :))

canım bende 32 hafta 3 günlükken gittim kızım 1825 grdı doktorum zayıf bir bebek dedi... benimde çevremdekiler çok moralimi bozuyo duymamazlıktan gel çok şükür gelişimlerinde bir problem yok belki son haftalarında hızla kilo alırlar...

alırlar canım rahat ol benim arkadaşımın oğlu 2kg doğdu şimdi maşallah 7 kilo oldu ayrıca araştırdım doğuma kadar 2 katına kadar çıkabiliyomuş kiloları rahat olalım

bizim minişte 31+0da 1.750 kilo haftasına göre normal dedi doktor 26+ haftada 1000kiloydu son bir ayda 750 gram almış bende tam 3kilo hamur işlerine elveda deme vaktim gelmişte geçiyor

bizim minişte 31+0da 1.750 kilo haftasına göre normal dedi doktor 26+ haftada 1000kiloydu son bir ayda 750 gram almış bende tam 3kilo hamur işlerine elveda deme vaktim gelmişte geçiyor

canım işine karışmak gibi olmasın ama bencede hamur işlerine veda et ben hamile kaldığım günden beri tadlarını unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…