Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

slm arkadaşlar şuan 22 haftalık hamıleyım ama 20 haftalıkken bebegım 400gramdı doktor ii dedı ama herkes cok kucuk dıyor ilk bebeğimi kaybettım 2 aylıkken hiç gelişemedıgı ıcın onun ıcın korkuyorum sızce normalmı gramı

bence üzülmene gerek yok çunku çok ıyı kılosu dıger yorumları okursan anlarsın.ıcın rahat etmezse internetden takıp et bebek gelısımını anlatan guzel sıteler var.bence normal senın bebısın ordan okudugum kadarıyla yazıyorum.drunda sorun olsa solerdı zaten.ama oncesınde bı talıhsızlık yasadıgın ıcın senı anlıyorum bu sefer korku ve telas ıcındesın benzer seylerı bende yasıyorum senın gıbi.rabbım evlatlarımızın saglıgıyla sınav etmesın bızlerı.saglıklı evlatlarımız olur ınsallah(amin)bu ara benım bebegım 20+1de 344 gr 23 cmdı dr tam ıyı dedı inşallah hep boyle ıyı gıder

saol canım bende takip ettım biraz durumu ii görünüyordu ayrıca dün doktora gittim ve bebeğim 702 gr olmuş okadar sevindikki hatta doktor 1 hafta önden gidiyor gelişimi dedi amarenkli büyük ultrasona girmem gerekiyormuş bu ay ve 300 milyon dedı bizede fazla geldı ama bi bilgınız varmı yaptırmak mecburimi ve ne işe yarıyor bizim hiç bilgimiz yok dok. sormadık ne işe yarar dıe

suan kac haftalıksın 702 olduguna gore bebegın galıba 24 haftalıksın bende ıkılı test ve uclu testım rısklı cıktıgı ıcın ayrıntılı ultrasona gırecegım ızmırde 24 yada 25.haftamda.bebege ayrıntılı bakacaklar beynı kalbı ellerı falan herseyı yanı.ben amınosentez olmadım yanı korktum bebegıme bır sey olur dıe.dr da anlayıs gosterdı ve ayrıntılı gır dedı.inşallah hersey ıyı çıkarda bebegım saglıklı olarak dogar.senınkıde heralde bole bı sey bebege ayrıntılı bakacaktır dr.artık drlar herkese ayrıntılıyı tavsıye edıyor herseyını gormek ıcın.ben 120 lıra oduyecegım konustum doktorumla

benım test sonuçlarım güzel çıktı 24 haftalık hamıleyım galıba bu aylarda herkese öneriliyormuş ama yaptıracagım yanı araştıracagım yarın bakalım hastahanelere soracagım bi fiyat öğrenıp yaptırmakta fayda var . inş canım hepimiiznki sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…