- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
slm arkadaşlar şuan 22 haftalık hamıleyım ama 20 haftalıkken bebegım 400gramdı doktor ii dedı ama herkes cok kucuk dıyor ilk bebeğimi kaybettım 2 aylıkken hiç gelişemedıgı ıcın onun ıcın korkuyorum sızce normalmı gramı
suan kac haftalıksın 702 olduguna gore bebegın galıba 24 haftalıksın bende ıkılı test ve uclu testım rısklı cıktıgı ıcın ayrıntılı ultrasona gırecegım ızmırde 24 yada 25.haftamda.bebege ayrıntılı bakacaklar beynı kalbı ellerı falan herseyı yanı.ben amınosentez olmadım yanı korktum bebegıme bır sey olur dıe.dr da anlayıs gosterdı ve ayrıntılı gır dedı.inşallah hersey ıyı çıkarda bebegım saglıklı olarak dogar.senınkıde heralde bole bı sey bebege ayrıntılı bakacaktır dr.artık drlar herkese ayrıntılıyı tavsıye edıyor herseyını gormek ıcın.ben 120 lıra oduyecegım konustum doktorumlasaol canım bende takip ettım biraz durumu ii görünüyordu ayrıca dün doktora gittim ve bebeğim 702 gr olmuş okadar sevindikki hatta doktor 1 hafta önden gidiyor gelişimi dedi amarenkli büyük ultrasona girmem gerekiyormuş bu ay ve 300 milyon dedı bizede fazla geldı ama bi bilgınız varmı yaptırmak mecburimi ve ne işe yarıyor bizim hiç bilgimiz yok dok. sormadık ne işe yarar dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?