Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

bende başlarda kendimi suçluyodum bebeğimi iyi besleyemedim die sonra araştırınca içim rahatladı ben kilolu bir anne adayıyım hamileliğimin başında 8 kilo verdim ve şuana kadar 2.200 gr aldım

canım işine karışmak gibi olmasın ama bencede hamur işlerine veda et ben hamile kaldığım günden beri tadlarını unuttum

hmm ya arkadaşlar bu hamur işlerine veda etme sebebiniz kilo alma korkusu mu yoksa bebegin saglıgı içinmii??ben fazla yemesemde ara sıra hamur işi yiyirumdaa?

hmm ya arkadaşlar bu hamur işlerine veda etme sebebiniz kilo alma korkusu mu yoksa bebegin saglıgı içinmii??ben fazla yemesemde ara sıra hamur işi yiyirumdaa?

hayır cnm kilo alma korkusu değil bebeğe hiç faydası yok sadece seni şişiriyor doktorum beni uyarmıştı bunları yeme die bebeğe hiç faydası yok

28+5 te 1650 gr.1 hafta önce başka bir dr 1150 demişti.ya xcihaz hassasiyetleri farklı ya da kızım 1 haftada 500 gr aldı.mümkün mü böyle bişey??

merhaba kızlar.
35+4 haftalık 2.738 gr. bebeğim doktorumuz boyunu hiç söylemez ama bacak uzunluğu fazla dedi:)
39. haftada sezeryan olacak. çok heyecanlıyım bakalım kaç kilo doğacak..

Slm kızlar 23 + 3 te 762 gr 28 cmbiraz tombiş olucak oğluşum sanırım,annesine çekerse ben 5 kilo doğmuşum:)normal doğum hayal olabilir benim için

benim biricik oglum 17+1de haftada 171gr 16cm di. 20+1de 344gr 23cm di.simdi 21 haftadayız saglıklı olsun yeter bundan baska bırsey ıstemem. çunku çok sıkıntılı 2 ay gecırdık bu tarama testlerınden sonra lutfen bıze dua edın. allah hepımıze saglıklı evlat versinn.AMİNNN

bugün kontrolümüz vardı bizimde.. 37 miz bitiyo. 2700 müş kuşum. bana az geldi ama doktorum inatla çok normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…